![]() |
|
digi sport za 500Dnes jsem byl u rodičů, mají UPC TV a za 270 kč mají všechny sporty v HD a mnoho dalších programů, jelikož my na vesnici nemáme takovou možnost tak mi připadá, že nás ty společnosti pěkně berou u huby. Chtěl jsem novou Digi, ale jestli si myslí,že se nechám vidirat jejich základním a extra balíkem za 500 Kč tak na ne z vysoka .... |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: digi sport za 500většího blba sem neviděl. Komplex máš ty když tu buzeruješ každýho. kdyby aspoň ten tvůj citát byl pravdivej...i kdyby si tu byl stolet tak mi to může být jedno... vlastně to už by jsme měly od tebe klid... |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: digi sport za 500janse, já Ti přeji, abys ten reparát z češtiny udĕlal... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: digi sport za 500myslím si že si tu v diskuzi ne někde kde musíš psát spisovně... |
janse
![]() |
|
RE: digi sport za 500tohle sem nikde neviděl aby někdo upozorňoval na překlep... njn nová doba...pro rs505 každýho= každého pravdivej = pravdivý stolet = sto let |
janse
![]() |
|
poslední komentářklidně mi zruště nick s takovou bandou to nemá cenu.Když člověk napíše topic tak jsou tam samé OT. Nebo někdo začne urážet a při tom si hraje na velkého technika. a na závěr příjde někdo kdo budě opravovat a rejpat. Jdetě někam! |
janse
![]() |
|
RE: digi sport za 500Stejnĕ je zajímavé, jak se nĕkdy forma skvĕle doplňuje s obsahem... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: digi sport za 500janse, tebe z UPC vykopli, že máš s nima takovej problém?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: digi sport za 500Jako 3 roky zaměstnanec a zákazník v jednom, bylo vše v pohodě, potom sem musel ze zdravotních důvodů odejít a byl jsem jen zákazník a vše se otočilo. Přístup na nic, řešení problémů a zdražení. Není to jen můj názor ale i spoustu stížností u Dtest a ČOI. Poslední pokutu dostalo UPC před 3 měsíci a to od ÚOOÚ. Bohužel to nebylo medializované. |
janse
![]() |
|
RE: digi sport za 500Firma s nějakým půlmiliónem zákazníků, tam už procentuálně musí nějaký stížnosti zákonitě být. Stejně jako jsou u Skylinku, O2, ČEZ a dalších. Ale obecně podle toho určitě nelze tvrdit, že je ta firma a služba špatná.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: digi sport za 500já vím, a taky sem psal...u každého je něco... |
janse
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |