, sekce: Pořady v televizi |
|
:) TV Fanda (:V sobotu o 20:20 odvysiela TV Fanda film World Trade Center..ako to letí, už to bude 14 rokov. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
|
|
RE: :) TV Fanda (:Ani na německých programech se tomu nedokázali úplně vyhnout a tématický večer bude na retro televizi RTL Nitro. Příliš mnoho programů u nich i u nás. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
|
|
RE: :) TV Fanda (:No jo, terorizmus je najväčšie zlo momentálne čo je na svete, ale osobné neviem čo si mám o 11.9.2001 myslieť. Objavuju6sa totiž dosť často aj konšpiračné teórie,že v tom majú prsty aj američani.Teraz čomu veriť.A islamský štát mi pripadá byť horší ako fašizmus.Osobne mám strach aby teroristi neboli čím viac v európe medzi utečencami.Dokonca to niekto z nich aj prehlásil.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 734 |
|
|
RE: :) TV Fanda (:Stop! Tady už začíná politika.Nemůžete mi nadávat za moje témata o internetovém vysílání a pak tady diskutovat o politice a náboženství. |
toothpick
|
|
RE: :) TV Fanda (:radšej to internetové vysielanie . a berem aj epg a rádiá. zvyšok sem nepatrí.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
ZaujímavosťNeviem či vám to niekedy došlo, ale ter. útok v Madride sa odohral 11.03.2004, čiže presne 2 a pol roka po NY dvojičkách. Neverím, že to bola náhoda. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
|
|
toothpickA ako sa inak k danej téme vyjadriť?Mame sa baviť o hereckých výkonoch,alebo o TV Fanda? Na tomto fóre sa prehralo a premiéra všeličo možné.Ak sa tu nenadáva,neosočuje a pod. tak je to OK predsa.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
|
|
RE: :) TV Fanda (:Tak v některých společnostech (např. v zednářských lóžích) se lidé ze zásady vůbec o politice a náboženství nebaví. Protože tím nemůžou nic získat, ale naopak jenom ztratit. Všichni vědí o tom, že uprchlíci nejsou v Evropě vítáni a že jsou považováni za existenční hrozbu. To není žádný objev. Ale někdo třeba nemusí vědět, že si může snadno předplatit filmovou videotéku Sky UK. A že má Sky exkluzivní vysílací práva od všech předních hollywoodských studií. |
toothpick
|
|
RE: :) TV Fanda (:oprava - preberalo a prebralo všeličo možné.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
|
|
RE: :) TV Fanda (:Kostik politiku tu nie, ak chces na FB Orbana uz cely vikend riesia ludia z europy, kto che urobit z europy europistan, pridaj sa, tu nie...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
@PeterHumaxTen film je ůplné zešměšnění skutečnosti,která se opravdu odehrála...Pokud chceš vědět více,najdi si vše na youtube.Stačí zadat ono datum a je tam i několik dokumentů od odborníků a inženýrů co se rýče statiky a atd a pak uvidíš... Žádný Usama v tom neměl prsty,ale ....Hledej a najdeš_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 972 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|