Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Budoucnost Digi Sport v ČR ?

Jakou mají budoucnost kanály Digi Sport v ČR, pokud nezískají vysílací práva na PL (očekávám O2TV) v ČR?

Je jasné, že pro ČR jsou určeny pouze Digi Sport 1+2 ... z atraktivních sportů se do ČR vysílá pouze WTA tenis (kontrakt končí letos) a nově skotská fotbalová liga ... už to nevypadá na takové exkluzivní kanály ...

Díky za názory i slovenských kolegů ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66
Odpověď v diskusním vlákně

Budoucnost DIGI SPORT V ČR

Pravda o O2 TV je ta, že většina národa na to nedosáhne z důvodu technického stavu jejich sítě.Proto se snaží rozjed novou satelitní televizi,ale jejich nabídka za 300,- je směšná... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Bany2
Registrace: 8/2015

RE: Budoucnost Digi Sport v ČR ?

Vím o spoustech lidech co od nich odešli nebo odcházejí poté co zavedli ty nesmyslné 3 tarify-M,L,XL a výrazně tim padem zdražili 02TV.Však oni to na číslech za chvíli poznají :))) Práve ty jejich tématické baličky byly super!

dawis77
Registrace: 9/2011

Novinky DIGI TV

změna kodování a zaměří se na HD sporty.
Viz nejmenovaný placený článek u konkurenčního webu.

Ufones
Registrace: 5/2010

RE: Novinky DIGI TV

Jaky kodovaci system tedy budou pouzivat misto Nagry, pokud budou delat zmenu kodovani?

DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv

vilda016
Registrace: 8/2007

BISS :)))

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

To bude najskôr novšia verzia Nagravision ktorú používa aj Slovenská Nova Digi a koniec Digisport 1 HD na share servroch.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Presne to si myslim i ja, ze bude pouzita novejsi verze Nagra, kterou pouziva Nova Digi.sk. Mozna, ze by mohlo dojit i na Conax, ale to je velmi malo pravdepodobny.

HYPER
Registrace: 11/2010

Premier League

Až bude info o Premier League, tak tu nikdo Digi asi už nevzpomene ... ale může se stát, že si zase s O2 rozdělí trh IPTV a satelit ...

ivo2001

Možná

vzpomene a to ti co se jim nyní upíšou na dva roky za 500,- :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Ty už jsi s těmi přihloupými žvásty fak trapný, nemá smysl reagovat.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

kvasnák

bohužel to nejsou žvásty ale docela pravděpodobná realita.Navíc co pyskuješ já mám také digi s Kaonem-akorát si počkám do příštích udělení práv na PL.Vše ostatní co nová Digi bude nabízet mám už hodně dlouho od jiných operátoru. ;) A nic jiného mne od nich nezajímá a ani bych to nepouštěl.Už konečně chápeš o co zdaleka nejenom mě jde?

hobo

©hobo

Mě jen štve, že se stále vysmíváš, že se bude za nabídku platit 5 kilo. No budiž, kdo na to nemá, musí si najít lacinějšího operátora, bohužel na úkor kvality. Já jdu za kvalitou a za tu si klidně zaplatím.

Skylink + O2TV

kvasnak

Budoucnost patří aluminiu...

rs505
Registrace: 11/2009

kvasnak

Já se vubec nevysmívám že se bude platit nějaké pětikilo.Já ho dám bez problému za PL klidně.Ale za PL a to je zatím ve hvězdách.Jenom lituji ty kteří ho případně dají právě a hlavně za PL a potom třeba budou nahraní tot vše.A že je jich dost o tom nepochybuj.Jinak by o nějaké Digi ani nezavadili ani o nové. ;)

hobo

@hobo

Je mi jasné, pokud se někdo hodlá uvazovat na Novou Digi jen kvůli Premiere Leaguje, je to risk, I když si osobně myslím, že Digi udělá vše, aby si anglickou ligu udržela, protože je to její trumf ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak

ale to udelají i jiní ... já tipuju buď pouze O2tv nebo O2tv + jeden sat provider ...

ivo2001
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra