![]() |
|
mascom mc2000hd usbDobrý den, mám výše uvedený satelit a v něm kartu Skylink na které je napsánio Irdeto, která je do satelitu vložena přes nějakou "redukci" nebo modul, na kterém je napsáno také Irdeto, a z druhé strany je logo mascom, jde o to že SD programy fungují ale HD ne, píše to zakódovaný program, někdy se podaří po vypnutí a zapnutí že HD jede ale jen 5 vteřin a pak to spadne, někde sem četl, že je nejspíše chyba v softwaru modulu ale ten už údajně nejde aktualizovat pres druzici, poradí nekdo co s tím? Diky za kazdy tip |
czert
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: mascom mc2000hd usbTo se nedá řešit. Jedině nový modul. Skylink začal používat kvůli úspoře nákladů extrémní parametry a tyto staré moduly to prostě neumí zpracovat. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: mascom mc2000hd usba tip na modul co by to zvladl bez problemu? dik |
czert
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: mascom mc2000hd usbNevím. Zkus se domluvit v nějakém satelitním obchodu na vyzkoušení s možností výměny. Zkus pro začátek modul SMIT Irdeto Standard. |
toothpick
![]() |
|
RE: mascom mc2000hd usbOprava: SMIT CI+ modul IRDETO Smit Skylink ReadyU toho prvního jsou na netu tuny upozornění, protože nemá certifikaci. |
toothpick
![]() |
|
RE: mascom mc2000hd usbZdravím.Mám stejný satelit Mascom a taky jsem řešil tento problém.Nakonec jsem koupil modul Neotion Irdeto Dual CI+.Jsem s ním spokojen menu je v češtině přepínání programů je docela rychlé.Shodou okolností jsem včera objednával další modul našim. |
karoloso
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |