Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Vysílání Mňau TV

Ahojte, nevíte náhodou kdy už začne vysílat TV Mňau? Psali od září 015 ;)

Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925

kočička
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

Výstižný nick :))

Ten september asi stále platí (presný termín asi známy nie je), stanica by sa mala objaviť v celoplošnom multiplexe 4 a vďaka tomu bude dostupná pre 95 percent obyvateľov.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

RE: Vysílání Mňau TV

vo kočkách? vo takovím nevděčným, zmlsaným a líným prevítu? ce se mi blejt... doma už to v životě nechci.... ;P :zombie:

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

aneb neuvěřitelně krásná „hrající si se koťátka” po celý den,po 22.hodině ještě krásnější?Kocourkové se mohou těšit,mňam... :)))

sigur
Registrace: 5/2010

Pokud to bude alá český Animal planet, tak proč ne?

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

meduzka

Tak já mám čtyřnohé kočky od mých 13 nácti let, teď mám jednu čtyřnohou a jsem rád že ji mám,prostě mám je rád a jezdím i na výstavy a respektuju kdo je nemá rád- je to každého věc ;) Ale to jsem odbočil, snad nedostanu znovu citron

Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925

kočička

A co že to tam budou dávat ?

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Mňau TV

Tak asi pro Vás skoro všechny nic asi zajimavého že?- pořady o kočkách a psech ;)

kočička

tak to sorry,já myslel,že jde o překlep a mělo tam být Mňam TV.Stanice pro milovníky koček a psů..proč nakonec ne.Ale ten důraz na čtyřnohé kočky... R^ :)

sigur
Registrace: 5/2010

Mňau TV

Mňam TV už nějaký ten pátek vysílá ;) ;) , a má stejná společnost vysílat i Mňau TV- překlep to nebyl, já když něco píšu tak si dávám pozor ;)

kočička

meduzka

Co se tak raději naučit psát česky a nepoužívat tu českou hatlapatinu z Čech které není absolutně rozumět! Za další by bylo potřeba se doučit i to kde se píše „i“ a „y“.

risposta
Registrace: 2/2012

RE:Vysílání Mňau

Mňau TV od 15.10.15 :-/

mini
Registrace: 7/2009

1. septembra na konkurenčnom portáli písali, že do 15. ríjna.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Děkuji

Děkuji všem ;) ;)

kočička

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra