![]() |
|
Formátování HDD EXT3Prosím Vás mám HDD 2 TB formátuji ho na EXT3 v programu EaseUS Partition Master a zajímá mě proč když ho naformátuji tak se mě sníží kapacita disku- při tom tam nic není na tom disku?je tam Capacity 1.82TB, Used 35,94 GB, Unused 1,78TB - to je normální? A když ho zapojím do boxu a mountnu tak když zadám system info o HDD - tak je tam Total:1.8 TB, Free 1.7 TB, Used 4.1 MB, a Used % 0, mám to teda správně?. Jenom by mě zajímalo co znamená Used- použité- a ta hodnota 4.1 MB?a ještě se mě tam objevil Swap:a čísla, kdyby jste mě třeba naznačili, kde se o tom něco dočtu. Snad jsem to napsal srozumitelně, protože přílohu nevím jak zde zveřejnit, a znalcům se moc omlouvám- pokud to bude směšné Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 110 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
DěkujiJeště jednou Ti moc děkuju![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 110 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |