Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freesat tv ztrácí se kanály

Muže mi nikdo poradit co stím: normalne se mi ztraceji kanaly kdyz projizdim nabidku chvily tam jsou chvily zas ne pritom sila ak vlaita signalu je plna a druhy parametr na trictvrte uz mi vymenily i pristroj s kartou a dela to porad.(( nevi nikdo co stim?

stk999
Registrace: 7/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

Joscer

Pozriem, Ti ho - teraz som v práci a prístroj doma v pivnici. Bol to Digicorder, ale presný typ si nepamätám. Používam už len ten HD-čkový ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

RE: freesat tv ztrácí se kanály

Drozdo mi šlo jenom o to že doporučit ať tu kartu dá do jináčiho přístroje když je parovana je nesmysl nebo do modulu. Je to ng karta. Už sem to stebou probíral. Ty jako jejich prodejce bys to měl vědět.

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

1. Kde som napísal, že má dať do modulu párovanú kartu ? Ak si príspevky lepšie prečítaš, zistíš, že som sa pýtal, čo chce dať do modulu do telky, keďže má teraz len párovanú kartu.

Vo Fresate máš na výber - kúpiť si vlastný prijímač a karty párované nemáš alebo si vziať prijímače s kartami párovanými - to by si mal vedieť aj Ty ...

Dzordzo

Joscer

Technisat DigiCorder S2X

Dzordzo

RE: freesat tv ztrácí se kanály

asi ufo plánuje útok na zemí tak proto nejdou pogramy ani na astře :))) :laughing:

pussycat
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra