Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Švýcarská SRG SSR s exkluzivním fotbalem

Nikde jsem nenašel žádné oficiální prohlášení, ale všechno nasvědčuje tomu, že švýcarské veřejnoprávní televizi SRG SSR se podařilo nakoupit vysílací práva na Champions League a Europa League do konce sezóny 2017/2018.
Švýcaři mají navíc práva na oba hrací dny Ligy mistrů, což je u neplacených televizí čím dál větší rarita. Přidejte k tomu HD vysílání na Hotbirdu, které je možné sledovat pomocí EMU. A rovněž live vysílání v SD na stránkách Play SRF, které je možné sledovat pomocí Smart DNS nebo VPN.

15.9.
Manchester City vs. Juventus Turin
16.9.
AS Roma vs. Barcelona
17.9.
Sion vs. Rubin Kasan
Fiorentina vs. Basel

toothpick
Registrace: 11/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Švýcarská SRG SSR s exkluzivním fotbalem

A nebylo to níž ???

bretah
Registrace: 9/2012

bohus31

Stejný případ jsem měl já, zastavil jsem na sinici u obchodu, šel jsem koupit bombonieru a bonbony a když jsem se vrátil stáli tam 2 policajti a stálo to 40 franků, Ve švýcarech můžeš pakovat pouze tam, kde je to určeno,jejich zákon nechce brzdit provoz z objížděním, i když tam je přerušovaná čára. Na dotaz jak rychle zde byli, jenom ukázali na okno a tam se jen pohnula záclona když jsem tam koukl. A pořádek je ihned na světě!!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

arioner

S takovými jako jsi Ty podřadnými lidmi se nebavím, to že Ti teď pišu, vím že jsi Vlado, divím se jen tomu,že Ty na Slovensku se snažíš mít jak my zde ve Swiss, na to nemáš!!!!!! hochu!!!!!!
jsi ubožák, který se snáží lidi deprimovat,ale Ty jsi u mě břídil, Ty nejsi schopen si v mé restauraci v AROSE zaplatit ani oběd, kdyžna to koukám jak Slováci zde šetří.!!! a expert přes sAT. JE HLUPÁČEK, a POKUD NEDĚLÁŠ PŘES FINANCE JAK JAK já TAK SI JENOM SLOVENSKÝ BŘÍDIL!!!! A TO tĚ JEŠTĚ DODŘE TITULUJIJI.jINAK JSI oSEL

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Ty kluku ušatej podle toho co si napsal z Tebe v tom švejcarsku musí mít asi radost. Bez urážky ale nechal bych si bejt Tebou změřit IQ. Až to uděláš dej nám vědět jak si dopadl. Servus

jiri51
Registrace: 12/2008

jiri51

Já jsem zde doma, IQ si musí udělat pouze návštěvníci :laughing:

hery

Hery ,Hery už to nehul ;)
Podle tvejch příspěvků to tu vypadá jak v cestovní kanceláři :laughing:

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Já nic nepřeháním, ale oni do mě stále drbou, já jsem obyčejný kluk přes sat. příjmy, že mám malinko víc od různých expertů za to nemůžu. :laughing: na to všichni musí zvyknout, z toho nepolevím. :8)

hery

to Jiri

pokud treba zdedis po bezdetnem stryckovi ze Swiss restaurace, byty, konta ..... potom nejake to IQ nehraje roli (tedy aspon zpocatku, nez to diky tomu IQ vsechno pro.....)

kaos
Registrace: 2/2009

čau, dnes ve 20,00 hod letím pracovně do Berlína na 3 dny. Tak ve čtvrtek se zde zas uvidíme!!!!

hery

Gott sei Dank, :-/

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

bigj

Ich stimme nicht mit oslama sprechen :8) :laughing:

hery

No hery nevím jestli je lepší bejt blbej a bohatej bo chytrej a chudej

jiri51
Registrace: 12/2008

Mozna tak do Lidlu pro dalsi karbicak do 20:00 aby ti tam nezavreli

tanabe
Registrace: 7/2010

za A je správně.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

hery je proste hery :))) ,za ta léta co ho znám ,vždy jen reagujete hloupostmi nebo urážkami :fuming: ,pro mne umí co umí hodne lidem hodne pomohl ,ani o tom netušíte,jenom mi chybejí jeho finance :laughing: ,na tom ovšem osobne tvrde pracuji :))) , k téme, v boxu mám nahozeny pouze 3 emu klíče /digea greece , srg swiss , hellasat, vše ostatní promazáno Rv ,zasíra to box a nic tam není

WADER
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra