![]() |
|
Skylink a zahlcování nevyžádanou poštouMoje nastavení v samoobsluze na zona.skylink.cz:Preferovaný způsob komunikace ... email Způsob zasílání magazínu Skylink TV ... nezasílat Souhlasím ze zasíláním informací ... nezaškrtnuto Přesto mi Skylink každý měsíc zahlcuje poštovní schránku tlustým časopisem, kde je upozornění, že moje předplatné brzy končí. Platím měsíčně. Je nějaký způsob jak se tomu vyhnout? |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Skylink a zahlcování nevyžádanou poštouVorti, jestli si platis nejaky balicek od Skylinku každý mesic a nechces aby ti chodil casak s upozornenim se složenkou, tak si to predplat na dva mesice a pak to vždy zaplat po mesici na mesic a mas po posilani casaku každý mesic. Tim si udrzis mesic naskok a casak ti nebude chodit každý mesic.![]() ![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Skylink a zahlcování nevyžádanou poštouS tím nemá žádný časopis nic společnýho. Kdyby mi poslali normální dopis, tak by mi to vůbec nevadilo. Ale proč ten reklamní časák. |
toothpick
![]() |
|
toothpickA ty neumis zvednout telefon nebo napsat mail a vyresit si to? Za tu dobu, co stravis spamovanim fora nesmysli bys to mel vyrizene uz tak 30x. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Skylink a zahlcování nevyžádanou poštouVy jste všichni na mrtvici z mého spamování a hrozně se divíte, že mi vadí záplava letáků od Skylinku![]() |
toothpick
![]() |
|
@toothpickPanebože a jaké reakce jsi čekal? Jako bys to tu neznal... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |