![]() |
|
freeSAT-maďarské programyChtěl bych se zeptat,jestli pojedou maďarské programy včetně Sport 1 a 2 i na jejich HD přijímačích,nebo není šance?Ví někdo jak tomu je doopravdy?Protože jsem slyšel že by to mohlo jít,když se dá tovární nastavení-země Maďarsko-vyhledávání kanálů,že se pak objeví maďarská nabídka i na jejich HD přijímačech,je to pravda?Někdo zas tvrdí že to nejde.Tak jak tomu je ve skutečnosti?Že by to freesat měl tak pojištěné že ty maďary nepůjdou na jejich přístrojích?Děkuji moc za odpověď. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 657 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
rereja jsem to zkousel a slo to jde to normalne.-) |
stk999
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programymáš od nich HD přijímač? a když uděláš to co jsem psal tak opravdu máš i na jejich přijímači maďarské programy včetně Sport 1 a 2? |
dawis77
![]() |
|
rerejj mam je tam sport 1 hu a m4sport jsem to zkousel ted o vikendu tak jsem to jen projel normlane to zkus a uvidis dej tovarku yvber madarstinu a nalad a uvidis sam |
stk999
![]() |
|
rerekdyz sem dal slovensku tak sem tam mel dajto |
stk999
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programya Sport 2 hu tam je taky ne?Jaký přijímač přesně máš od nich?a pak kdybych to chtěl dát zpátky na českou nabídku žádný problém? |
dawis77
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programyhm,HD přijímač máš přesně jaký od nich? |
dawis77
![]() |
|
rerene problem neni jen si musi pamatovat jak se to dava do tovarkap ak to budes mit v madarstine a mam od tich toho philipse s nahravanim |
stk999
![]() |
|
dawis77Kúp si vlastný HD prijímač a máš celú ponuku a nemusíš furt dávať továrne nastavenie.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programystk999-ale údajně na HUMAX HD to nejde,já nechci brát ten s nahráváním.Ani nevím krerý mi pošlou.. |
dawis77
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programypetersk-zatím to tak nechci,budu mít dva od nich přijímače,takže na tom jednom tu maďarskou nabídku můžu mít skoro pořád.Opravdu to půjde ta maďarská nabídka na jakemkoliv HD přijímači od nich,co myslíš? |
dawis77
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programydawis77-tak to neviem, ja mám vlastné prijímače, nikdy som od nich nemal prijímač.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
rereto taky nevim ja mam ten philips a tam to jde |
stk999
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programyzvlastni pocit kdyz ligu mistru budou vysilat na magarske verzi amc :D takove zvlastni... :D :DZdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
Velicezvláštní to máš pravdu.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programyTak to je, ale maďari ligu majstrov budú dávať aj na SPORT1, SPORT2, M4 sport.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programystk999-já myslím že by to mělo jít na všech jejich HD přijímačech,proč by to měli blokovat,že? |
dawis77
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programyDawis, krízove riešenie kvôli La Lige![]() ![]() ![]() |
Eduardi
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 978 |
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programybych se chtěl zeptat co říkáte na tu nabídku co mi freesat udělal před chvilkou,chtěl jsem chtěl přejít jako stávající zákazník na tu jejich novou nabídku od 1 října-konkrétně na freesat plus HD,ale oni že to nejde,že to je jen určeno novým zákaznikům.Tak mi učinili takovo nabídku--freeSAT medium za 299 Kč-freeSAT plus za 40 Kč -freeSAT HD za 50 Kč (výměna obou přijímačů na HD přijímač zdarma) -freeSAT twin zdarma (druhá karta a přijímač, stejná programová nabídka na obou kartách) Mám do toho jít?Já nevím jestli to je výhodné. |
dawis77
![]() |
|
Eduardijo,jen aby mi to šlo na těch jejich strojech![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programyA kdo má vědět, jestli je to pro tebe výhodné ?? Tak si to hoď do kalkulačky a je to, ne ? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 295 |
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programytak myslím,že to zas není tak špatné.Platim už teď o 100 více a to nemám ani jeden HD program.. |
dawis77
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programyLen kvoli La Lige s Norbertom Farkasom sa ti to neoplati, ked teda samozrejme momentalne neplatis viac... A ked uz tak tak si kup vlastny pristroj a si naozaj free, nevidim v tom zmysel inak![]() |
Eduardi
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programyA co mas teraz?![]() |
Eduardi
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programyEduardi-mám od nich 2 přístroje SD,medium 2x a platím teď 468kč!Prostě 2 přijímače od nich HD,vymění mi je zadarmo.Na jednom budu mít českou nabídku a na druhém maďarskou.Nevidím v tom problém.Myslíš,že kdybych se na to zeptal přímo freesatu jestli mi půjdou na 100% ty maďarské programy na jejich přijímačech,tak že mi odpoví? |
dawis77
![]() |
|
RE: freeSAT-maďarské programyTak keď už máš od nich, tak potom si len vymen na HD a kasli na to, zaplat si tak, aby si to mal ako chces a hotovo![]() ![]() |
Eduardi
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |