Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freeSAT-maďarské programy

Chtěl bych se zeptat,jestli pojedou maďarské programy včetně Sport 1 a 2 i na jejich HD přijímačích,nebo není šance?Ví někdo jak tomu je doopravdy?Protože jsem slyšel že by to mohlo jít,když se dá tovární nastavení-země Maďarsko-vyhledávání kanálů,že se pak objeví maďarská nabídka i na jejich HD přijímačech,je to pravda?Někdo zas tvrdí že to nejde.Tak jak tomu je ve skutečnosti?Že by to freesat měl tak pojištěné že ty maďary nepůjdou na jejich přístrojích?Děkuji moc za odpověď.

dawis77
Registrace: 9/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: freeSAT-maďarské programy

Eduardi-ale mělo by to jít...

dawis77

Melo... Ako Skylink, pojde R^ Keby neslo, ved je tam nejaka vypovedna lehota, alebo to od nich vydrankas v najhorsom pripade R^

Eduardi
Registrace: 7/2015

@dawis77

Zdar a od keho beres Premier League?

hdpe
Registrace: 11/2007

hdpe-od 02,myslíš že to půjde na těch jejich HD přijímačích ty maďarské kanály?Když dám to tovární nastavení.

dawis77

Dawis, ako nic proti sebe, ale celkovo, je to normalne aby si mal v dnesnej dobe 2 platformy a 3 prijimace? Je to chore, mam jednu sluzbu a v nej vsetko co si len mozem vysnivat, ziadne obmedzenia... Rozum podnikania vo Vychodnej Europe

Eduardi

Eduardi-moc normální to není ;)

dawis77

2 platformy a 3 přijímače? Tak to nic není.Já mám 5 platforem a velkou plazmu mám obloženou asi 10 přijímači.Ani nevím přesně,možná víc.Dálkových ovladačů plný stůl,asi 18-20 :))) Navíc ovladače motorů od antén a desítky metrů různých propojovacích kabelů.Každá návštěva je z toho v šoku :laughing: Ale jede vše,i la liga. R^ Když si dám nějaké pivo,tak musím chvíli přemýšlet,který dálkový ovladač mám vlastně použít :laughing:

garrrry
Registrace: 3/2009

Zdar Zlaty Dawisi,ja to fakt nevim,mam od nich sice 2 kartice na medium (pujcene kolegum v Greece),ja sam naprosto cestne,sportovne a stavovsky...vis co,anebo to nevis?:)) .Taktez platim o r.2006 ,dnes jakesik hrbate LAMY (2xCI) i celkove poplantane Glisnikovce...
Tudiz prosim sdel,jak vybruslis z PL a La-Lygy(nebot to resim u kolegy LAMA a ?).Diky,at se dari.

hdpe
Registrace: 11/2007

i na Goldenu Wizard clss to jede,akorát se hřeje,jak je to velký sousto pro něj Rv :fuming:

korkoran
Registrace: 10/2006

Garry a suma mesacne? Popripade vstupne naklady, ked teraz mas viac volnosti na roznych satoch, aspon pocitam ;)

Eduardi

Freesat

Mám vlastný prijímač a chcem sa opýtať či mi na samotnú kartu freesat z a tých 45 eur, pôjdu sport 1,2 HU

kaman
Registrace: 8/2015

kaman: musíš mít balíček PLUS, aby ti běžely kanály Sport 1 Hungary a Sport 2 Hungary. Sport 1 HD je pak v balíčku freesat HD. V balíčku freeSAT karta určitě nejsou.

Jnm3
Registrace: 9/2015

Dawis77 už jsi do toho šel? Ono by to bylo výhodnější kdyby jsi si vzal ještě 2karty k té nabídce a nabídl je někomu kterej by ti platil půlku ,potom si to spocitej 290kc měsíčně

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra