![]() |
|
JOJ CINEMA a ZVUKAhojte.Neviete niekto ako zmeniť zvuk z nagličtiny do slovenčiny na LED SAMSUNG 55 UH 6500 ?..Prepnem to v TOOLS a po prepniti na iný kanál a návrate na JOJ CINEMa ,tak zase je tam angličtina...dík.. |
waikik
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: JOJ CINEMA a ZVUKMňa by viac zaujímalo kedy bude mať joj cinema dolby digitál.No viete čo aj si sám odpoviem! Na svätého dindi![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: JOJ CINEMA a ZVUK...už som na to prišiel aj sám....Ale dík ak sa niekto snažil pomôcť...Teraz pomôžem ja ,ak by niekto tiež nevedel ako na to.... |
waikik
![]() |
|
RE: JOJ CINEMA a ZVUKNo môžeš mi napísať kedy bude mať joj cinema dolbyčko![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: JOJ CINEMA a ZVUK...tak na toto ti ja neodpoviem....Skôr je čudné,že je to defacto príplatkový kanál a obrazová kvalita je des a hruza.... |
waikik
![]() |
|
RE: JOJ CINEMA a ZVUKV menu prijmača alebo TV si nastav ako druhý zvuk češtinu, ak máš slovenčinu spúšťa anglicky zvuk. Teda ja som to tak vyriešil doma.Hlavne v DVB-t mi to robilo.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
![]() |