![]() |
|
dnes na programuhorníci v akci![]() ![]() ![]() ![]() více info zde ![]() ![]() |
ToZla93
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
dnes na programuooo, majitel Míra Vlasák na radu hlavního udavače Aleše Masaryka program stáhl, prý byl nevhodný pro děti a mládež![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ToZla93
![]() |
|
To ToZla93Takto,nepodstatné,nezaujímavé.Na Fecebook chodia len ľudia z IQ nižším než má húpací koník,takže si to odpusti,odkazy naň,OK?Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
vladoholuale synku, já tam tu skupinu, co tam byla nezaložil, takže jsem nato najel na doporučení kolegy![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ToZla93
![]() |
|
@vladoholuTy so mel byt PSVB, nebo so byl? |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
jinak kdo to neviděltak nepochopí![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ToZla93
![]() |
|
tam například bylo tojak Aleš Masaryk z Opavy montoval parabolu opačným směrem a ještě na sever![]() ![]() |
ToZla93
![]() |
|
RE: dnes na programuVážený pane, Tomáši Zlatuško. Neznám Vás a nehodlám přihlížet tomu, aby mne zde někdo urážel. Proto byla celá věc, pro porušení zákona, z Vaší strany, podstoupena Policii ČR. Viz.mé PM zaslané Vám. Jestliže nebude do dnešní 12. hodiny na tomto místě, mé osobě, zveřejněna Vaše omluva za Vaše lži, nepravdy, vyhrůžky, poškození obch.jména (dle živnostenského zák.), a další, bude proti Vám zahájeno trestní řízení. S pozdravem pan Aleš Masaryk z Opavy. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
Je to sice blábolnejvětšího kalibru, Alešovi Masarykovi jsem již poslal vysvětlení a omluvu, za něco, čehož nejsem vinen. Účet byl napaden jedním parazitem. Už tady o něm řeč padla v minulosti, každý si domyslí. Jinak Aleši, ke mě se donesli různé pomluvy z tvé strany na můj účet, takže by sis asi taky měl zamést před svým prahem. Já jsem ti nic neudělal a tak si vyprošuji,abys šířil nějaké nekalé informace o mě po sociálních sítí - nato jsou také paragrafy. Důkazy nato mám a nejen ze strany toho hornického synka, kterého jste asi pořádně naštvali, když dělá, to co dělá. Odmítám řešit Vaše problémy. Tímto se ti veřejně omlouvám, i Mírovi Vlasákovi, za něco, čehož jsem si do dnešního rána nebyl vůbec vědom. Určitě si to vyřeším s patřičnou osobou. |
ToZla93
![]() |
|
ToZla93Vážím si toho, že jsi jsi chlap a jsi ochoten se mi zde omluvit. Oznámení bylo proto stáhnuto. Omluva se přijímá. Nicméně, když se dostal takto parazit ke Tvému účtu, mohl se zároveň vydávat i pod mým jménem. Nebylo by to poprvé viz. jistý Jiří Ellmax z Ostravy Radvanic. Osobně jsem Tě nikdy neviděl, nikdy nebylo z mé adresy použito výpadu vůči Tvé osobě, tudíž nemám sebemenší důvod k napadání Tvé osoby a nějakým rozepřím. Je mi jedno, co je mezi Kašparem, Kvašňákem a Tebou a nepřeji si být zatahován do těchto vágních sporů stran třetí osoby pouze z titulu toho, že jsem kdysi panu Kašparovi nevyhověl v jeho nereálném požadavku. Tímto uzavírám tuto ,,romantickou,, a nechutnou vložku. Ano, Vladoholu, dávám Ti za pravdu. Úroveň tohoto fóra je už na samém dně. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
![]() |