![]() |
|
nová Digi TV CZve dvou rozšířených programových nabídek nové Digi, která má být spuštěna 1. 10. 2015 jsou stále uvedeny některé programy místo jejichž názvu je uvedeno např. dětský nebo sportovní kanál v jednání, nevíte už někdo o jaké kanály by mělo jít ??? |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZDigi jako jediný zatím potvrdil oficiálně, že jednají s Novou o zařazení Nova Sport 2, u zbytku si netroufám hádat. Myslím si, že fanoušek sportu bude s nabídkou sportovních stanic spokojen.Boxy, které bude Digi TV dávat budou opět od značky Kaon a budou obsahovat ethernetový port. |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZTo si můžeš lehce domyslet. Jsou to populární kanály Nova Sport a slovenský megahit Ťuki. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZFreesat už je válcuje a to ještě nezačali a ceny už mají a programy????? |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZa ten ethernet nebude využitý jako u SVK?Tak že nyní máme KAON NA1000 a potom budeme mít NA1170??? http://www.satelitnatv.sk/2014/05/otestovali-sme-novu-digi-tv-s-prijimacom-kaon-na-1170/ |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZSamozřejmě, že nebude využitý. Ty různé aplikace nevyrostou jako houby v lese, někdo by je musel naprogramovat a otestovat. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
Nemámvubec dobré zkušenosti se značkou Kaon-SD a ten momentální HD Kaon od Digi je snad největší omyl operátora.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZTak to ví snad všichni, proto přistupují ke kompletní změně, to jaký to box přesně bude, bychom se měli dovědět každým dnem. |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZNejvíce mi vadí, že při přepnutí kanálu se nezobrazí EPG a musíš to ručně vyvolat tlačítkem i. Starý Humax to uměl... |
janse
![]() |
|
Pokudtam ovšem nějaké EPG vubec je.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
STV 1 fotbaljde vam na Kaonu od digi na 1 slov programu ted fotbal z Říma,ja tam mam přístup zamitnut a v závorce 10.![]() |
palma
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
@palmaNejede jen na Digi.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
kvasnakna Skylinku v pohodě,tam čučim,ale na digi smula,že by nejaka blokace,normalně STV 1 chodila do ted. |
palma
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZFreesat ok Sport1 Hu ,m4 sport,Sport2hu,Stv1HD samej fotbal![]() VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
@palmavypadá to, že Digi se drží vysílacích práv asi po dohodě s Telekomem, jedině tak je spolupráce možná. Asi se nemýlím. Mají určitě spolu dohodu i u Digisportů.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZTakže Lama i s cigi do půl roku součástí O2 Group :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZDnes mě operátorka DigiCZ sdělila ,že v základním balíčku budu mít Digisport1,2 v HD rozlišení za 299,-Kč?Tak nevím...nějak se mi to nezdá!Na jejích stránkach v zákl.balíčku je uvedeno 11 HD kanálů,ale nejsou uvedené které...![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZZase je divné kdyby byly v HD, tak proč jsou v EXTRA balíku znovu. |
janse
![]() |
|
janseTaky se mi to nezdá,ale stáhnul jsem výpověď a uvidím-dál jsem jim jednoznačně na vědomí,že jedině za cenu 299 kč a min. s Digisportem 1 HD.Odpověď byla ano a dokonce i s Digisportem 2 HD vč.instalace nového boxu zdarma . |
hoss
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZzdarma? já myslel že se platí 300 Kč nebo přednostně 600 Kč... |
janse
![]() |
|
nová Digi TVnevím jestli nějak neupravili programovou nabídku,ale podle posledních informací co mám, tak kanály Digi sport 1-2 v SD rozlišení budou součástí základní nabídky za 299 Kč a Digi sport 1-2 v HD rozlišení budou součástí rozšířené nabídky za příplatek 199 Kč a co se týká platby za montáž STB tak je to tak, že technik po domluvě se zákazníkem přijede na místo instalace služby, zkontroluje parabolu, kabely, připojení STB atd. a vymění váš starý STB za nový a to vše za jednorázový poplatek 300 Kč v hotovosti a z toho co jsem pochopil tak je jedno jestli má člověk doma nainstalovaný 1 Ks STB nebo dva 2 Ks tak prostě cena 300 Kč je pořád stejná, u přednostní instalace je ta cena 600 Kč |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZhttp://www.satelitnatv.sk/2015/08/digi-tv-ponuka-zakaznikom-moznost-sledovat-programy-az-na-styroch-televizoroch/vyzerá to zaujímavo, nielen po programovej stránke. Nuž uvidíme.Thor 0,9 W začína byť zaujímavý a začal sa hýbať aj freesat ![]() Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
carlos87Potom nechápu proč mi operátorka lhala? Několikrát mi zdůrazňovala,že DS1 bude v HD,vč.DS2HD,po tomto ujíštění jsem stáhnul výpověď!No každopádně,pokud je to tak, jak píšeš(je to i na jejích stránkach)tak to zruším znovu.Počkám jestli se ozve technik a uvidím. |
hoss
![]() |
|
carlos87Zapoměl jsem uvést,že vše v ceně 299Kč a nikoliv s příplatkem199 Kč?,jinak bych výpověď nechal běžet. |
hoss
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZhttp://cz.digi.tv/nabidka/Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: nová Digi TV CZTaky jsem viděl tu nabídku,ale uvěřil jsem operátorce Digi CZ,bohužel nemůžu si to ihned ověřit,neberou telefon. |
hoss
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |