Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

nová Digi TV CZ

ve dvou rozšířených programových nabídek nové Digi, která má být spuštěna 1. 10. 2015 jsou stále uvedeny některé programy místo jejichž názvu je uvedeno např. dětský nebo sportovní kanál v jednání, nevíte už někdo o jaké kanály by mělo jít ???

carlos87
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nová Digi TV CZ

Stačí těch 14 dní do spuštění vydržet a pak bude jasno. Zase tolik to snad nekvaltuje, ne? :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

Může to počkat,jen jsem chtěl mít jasno,i kdybych ke konci měsíce měl poslat výpověď znovu.

hoss
Registrace: 8/2015

Do teď sem platil 350 Kč (základ 260 + 1 pronájem HD + FilmBox) dostal jsem informaci od operátorky že pokud už nemám závazek a nechtěl bych přejít tak bude na mě platit nový ceník od 1.9 což bude znamenat:
základ 299 Kč
2x STB HD 98 Kč
FilmBox 60 Kč.
= 457 Kč... (nová digi základ + extra + 2stb = 547 Kč)
Anebo jak přinutit stávajícího zákazníka přejít na novou službu, moc se mi to nelíbí. Tak že INFO pro ostatní kteří si chtějí nechat starou DIGI do červne.. :fuming:

janse
Registrace: 10/2014

Jak čtu ty diskuse,tak je skoro jisté,že,kdo si bude chtít ponechat od 1.10.2015 u Digi- PL v HD rozlišení tak si připlatí(547 Kč)!Jen nechápu ty reakce od jejích operátorů a to, že do dnes nebyli schopni zvřejnit přesný seznam HD programů v základu. Rv

hoss

Když tu službu spouští až 1.10., tak proč by měli v nějakým extra předstihu něco zveřejňovat? UPC taky nezveřejňuje nic a všechno se dozvíš v momentě, kdy začnou platit nový tarify. A tady navíc ještě původní tarif platnej do příštího roku do června, takže spousta času na něho přejít a všechno se dozvědět.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Ano,nemusí zveřejňovat,ale pak ať poskytují správné informace na zákaznické lince a ne zavádějící.Jejich zákazník má právo být řádně informován a ne klamán operátorem.Tento způsob uplatňuji tzv.šmejdi!

hoss
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra