![]() |
|
kam pohnout parabolou ?Ahoj borci,potřebuji poradit a teď si nejsem jistý. Mám parabolu s monoblokem. Jak se říká 2x měř 1x řež..... Když jsem ji namontoval, tak hned běžela CT24 na 23,5 s 98% úrovní signálu. Pak jsem zkusil něco na 19,2 a taky velmi dobrý příjem. To byla ale radost. Jaké ale bylo zklamání, když jsem pak v pokoji zjistil, že na 23,5 ostatní programy mají 30% nebo dokonce u CT1,2 žádný signál. Zřejmě mám střed nasměrovaný na 19,2 a asi špatně šilhám na 23,5. kam byste pohnuli parabolou (stojím za parabolou ) ? Nechce se mi znova na půdu tahat TV, přijímač.... Tak to chci zkusit jenom škubnout, ale kam ? díky za názory, beru i posměšky ![]() Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
jj,džimmydej si tam motor, a můžeš honit orbit,až se bude tetelit.Ale kde vzít ten čas na objevení všeho co tam vrčí.Já ho mám a k tomu ještě jednu 90 pevnou s mono bl.qad a techsat 46 na okně s táhlem,(pro dvě tv),která světe div se ,loví všechny HD i ty nej bl...ší |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |