![]() |
|
Nejočekávanější US seriály letošního podzimuJako protiváhu k lidovému programu Novy a Primy nabízím tento seznam amerických seriálových novinek, které povzbudí vaší fantazii. Letošní televizní podzim opravdu bude stát za to.The Bastard Executioner (FX) ..... 15.9. Moonbeam City (COMEDY CENTRAL) ..... 16.9. Minority Report (FOX) ..... 21.9. Blindspot (NBC) ..... 21.9. Limitless (CBS) ..... 22.9. The Muppets (ABC) ..... 22.9. Heroes Reborn (NBC) ..... 24.9. Supergirl (CBS) ..... 26.10. Ash vs. the Evil Dead (STARZ) ..... 31.10. Into the Badlands (AMC) ..... 15.11. The Man in the High Castle (AMAZON) ..... 20.11. Jessica Jones (NETFLIX) ..... 20.11. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
Vorti,Pokud nemas co rict k problematice prijmu satelitniho vysilani tak nezakladej stupidni temata, kteryma tu v posledni dobe zas...as tohle forum. Na to jsou jiny weby. Jsi na spatne adrese a je cas aby si Tva temata prestehoval na forum k tomu urcene. Tve tlachy tlumi smysl tohoto webu. Divim se, ze administrator Te jeste nevypoklonkoval. |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...Problematika SAT příjmu je v tom, že tam divák žádný z těchto seriálů v nejbližší době neuvidí. A to dokonce ani na britské SKY! |
toothpick
![]() |
|
thrasher!Předně, nevím proč oslovuješ toothpick-a jiným jménem. To chceš ukázat svojí bystrost? Vím, je vás takových víc ale jste všichni na určité společné intelektuální úrovni a to dost mizerné. Jinak přínos tvůj pro Parabolu a objektu tvojí kritiky je "historicky" nesrovnatelný - kde je on a kde jsi ty, chudáku se "smyslem tohoto webu". Taky bys měl ubrat v nenávisti a přidat v češtině, ozdobo k "tomu určeného fóra".@toothpick: děkuju za tipy. Ještě trochu nabírám dech ze dvou serií True detective. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...Já bych to ani nenazval tipy. Je to prostě přehled seriálových novinek, z nichž některé jsou už nyní extrémně populární. Kvůli tomu hororovému seriálu na STARZ už mnozí Američané mění nabídku kabelové televize. |
toothpick
![]() |
|
toothpickčo games of trones. 5 seria.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...To není novinka, stejně jako "Gotham" 2. řada není novinka. Je to pokračování. |
toothpick
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...píšem o 5 serii a nie o druhej. 5 seria má mať premieru na buduci mesiac a 3 diely už unikli a sú na torrentoch.a dokonca majú aj české titulky.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...To je nesmysl už jenom v tom, že pátá série byla dávno odvysílána na českém HBO. Takže předpokládám, že to má být další vtip od dalšího diváka sovětského seriálu Mistr a Markétka![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...je dobré ,že danú situaciu sleduješ. aspoň vidno ,že máš prehľad.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
toothpicktrosku si sa nechal uniest![]() zabehnute serie su urcite ocakavane, ale tie novinky, no primetime v USA je trosku o niecom inom ako v pripade nasich kanalov, a je to tam nabite na prasknutie, a aj hodne slusny serial sa uz stalo ze sa neujal, pretoze nebola sledovanost, a tam ide o riadne prachy, takze spolocnost je schopna stopnut dany serial aj po tretej casti pokial nema dobry share ... cize ten podzim este nemusi byt az tak TOP ... nech sa dari, ahoj ![]() ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...Nebo přesněji: Možná se spíš nechal unést autor tohoto seznamu, od kterého jsem úplně všechno opsal![]() http://www.slashfilm.com/new-fall-2015-tv-shows/ |
toothpick
![]() |
|
toothpickPřesně to napsal kostik ve svým prvním příspěvku to hovoří za vše.Já s ním plně souhlasím taky se nedívám na žádný stupidní americký seriály úplná ztráta času naše starý herce nelze nahraditTy seriály jsou jen pro hrstku lidí žádný velký boom aspoň u nás,pro mě jsou lepší chalupáři jak americká stupidita fantas(nevhodné slovo)y. Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...Je to záležitost vkusu, náročnosti tj. i chápavosti, možná také zaujatosti. Když někdo preferuje Chalupáře, nebude se mu líbit Bartkovův Mistr a Markétka, i když není americký ale ruský.BTW, polská, Wojtyszkova serie podle tohoto Bulgakovova románu, byla podle mě lepší. |
knawi
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...OK. Já jenom doplním, že jsem se zkoušel zaregistrovat i na ten CBS All Access, ale neměl jsem úspěch. Poprvé jsem narazil na to, že americký provider přísně porovnává adresu na platební kartě s adresou bydliště, kterou zadáte do formuláře. |
toothpick
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...@knawi: taky se ti druha sezona tak libila? klidne pis do PM, kdyby to melo mistni puristy nejak zasadne drazdit :D ja si ted chrochtam blahem u HBO mini Show me a Hero, pro Reaganovskou Ameriku mam celkem slabost ;-)T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...@xilt: víc se mi líbila 1. řada, byl to pro mě trochu objev. Ale 2. je taky dobrá.Jo Reagan, tomu by Vladimír Vladimírovič rozuměl, z Reagana by si srandu dělat nemohl. Ale jinak republikány nemiluju, Tea Party, blb Trump, zprávy a publicistika na Foxu, ne, nemám je rád. Dík,napíšu ti, poradit potřebuju. |
knawi
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...@knawi: jedja mam to podobne, ten primer se spis tykal 80tych let, ne tolik politiky :-) jasan napisT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Nejočekávanější US seriály letošního podzi...vsechno ceske jsou stupidity pro bezmozke cechacky, at uz jde o serialy, filmy, hudbu atd... a jen tohle stado ovci podporuje existence radoby ceske smetanky ktera zije ze stada blbcu.ano opravdu si to myslim, ale napsal jsem to i jako priklad, jak ve vlakne o americkych serialech urazite americke serialy, kdyz chcete vychvalovat ceske tak sem proste nechodte vy degenerati buransti, kdyby neexistovali americke serialy, tak by pro mne tento svet byl jeste vic tragictejsi nez je. divat na same pepiky a svolace? uz ted je to hruza v hlavni vysilaci cas, same serialy ktere se nataceji jen proto aby ti sami herci meli kazdy rok praci za nic. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |