![]() |
|
amiko a3 zkusenostzdar dětíjaky máte názor na tento přistroj je lepší než amiko aliens nebo golden díky dětská |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: amiko a3 zkusenostslušnosť ti nič nehovorí ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
amiko a3 zkusenostServus súdruh dôchodca!S takými ešte "nevyvinutými" šuntami nestrácame čas! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
oneeeeeuž to neber a ne otravuj na tebe nejsem zvědaví když nemáš nič k tématu tak nič nepiš!!!!!prý slušnost ti nič neříká jsi mě rozesmál copak jsem napsal nějakou vulgaritu :D chytrý až moc |
pussycat
![]() |
|
RE: amiko a3 zkusenostJedno Amiko jsem měl a už nikdy více![]() VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
a neříká sedětska,ale děcka aspoň na Hané |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: amiko a3 zkusenostto je jednoto je to samé |
pussycat
![]() |
|
RE: amiko a3 zkusenostMandíku, že tys chodil za školu ? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 295 |
![]() |
|
bretahjsi trapný už a nejsi k smíchu šašku když nemáš nič k tématu neotravuj už jsem to psal jednomuasi takový iq tykve to nechápou jen píšou blbostí to jím jde trapaci budou ještě poučovat někoho ![]() |
pussycat
![]() |
|
RE: amiko a3 zkusenostPokud umíš rumunsky nebo maďarsky běž do toho. Podpora je totiž největší pouze v těchto jazycích. Vím, láká tě poloviční cena oproti té původní, ale když si chceš hrát je to přístroj pro tebe. Vydávané firmwary jsou horší a horší, jedna díra se zalepí a druhá vznikne.Komunita adroid+satelit je prozatím hodně malá. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: amiko a3 zkusenostkonečně normální člověk na tomto webeaha tak to asi pro mě nebude ale za zkoušku nič nedám tak mam 14 dní na vracený zboží |
pussycat
![]() |
|
RE: amiko a3 zkusenostAle ono je jich tady normálních určitě většina, jen jim to anonymita dává větší prostor a to je ten problém :-)) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: amiko a3 zkusenostno právě někdo se na něco chce poptat a co zde vidí chodil jsi za školou nebo abych nebyl sprostíaž se jdou léčit já se z někoho ne po.... asi tak |
pussycat
![]() |
|
RE: amiko a3 zkusenostTvojí tatarštině nejde rozumět, Mandíku. Ovládat svůj mateřský jazyk patří k elementárním znalostem. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 295 |
![]() |
|
![]() |