Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

FREESAT HD PROGRAMI

ESTE TAM CHYBA STV2 HD,MARKIZA HD,JOJ HD,PRIMA HD a CT4 SPORT HD.Myslim si ze by to vacsina ludi rado prijala.Dufam ze sa nad tym kopetentny zamyslaju...

ferdo67
Registrace: 9/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: FREESAT HD PROGRAMI

Oni to dodají neboj

jiri55
Registrace: 7/2015

@ferdo67

Prečo ten zoznam nepošleš IM, DO FREESATU? Tu to nikto kompetentný nečíta. Treba IM POSLAŤ HOCIJAKOU CESTOU.

skyrider
Registrace: 3/2015

S těmi HD kanály to nebudou přehánět není volna kapacita transporteru

hodaa
Registrace: 4/2006

Tam ani nemusí byť žiadna voľná kapacita. Stačí sa dohodnúť na prevzatí od iných.

skyrider
Registrace: 3/2015

Hlavně ať ti napíše někdo, kdo ovládá základy tvého mateřského jazyka.

bretah
Registrace: 9/2012

RE:FREESAT HD PROGRAMI

Ferdo ty jsi snílek!

zeze
Registrace: 5/2011

Co Ferda, ale Jirka je nějaký optimistický, což já bych teda zrovna u freeSAT nebyl, je smutné, že je dokázala předběhnout v několika týdnech i totálně mrtvá firma, která byla v jakémsi udržovacím režimu, to je si třeba uvědomit ;)

Maxik23
Registrace: 5/2013

ferdo67

dej si skylink a balíček a máš vše potřebné,no pravda ti maďaři tam chybí R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ferdo67

Im je to jedno,prorita sú maďari a rumuni. CZ a SK trh je pre nich nezaujímavý.Od nich už radšej nič nečakať... M4Sport zaradili hneď ako začal vysielať aj v HD a CT Sport v HD niesú schopní zaradiť už neviem koľko rokov a to je názorný príklad.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

JOJ a Markiza nemaju v HD zmysel. STV HD a CT HD je na karte RTVS a CT zadarmo, tak naco by to zaradovali ? A ma to aj Skylink, niecim sa predsa lisit musia a ponuka Plus HD za 16,95 s 2 prijimacmi a kartami je velmi slusna - u Skylinku podobna vychadza na 19,50 bez vybavenia ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Maxiku o jaké firmě píšeš? Kdo a v čem je předběhl? Nějak mě to není jasné .

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Oni prejdu do GD ked uz drujy budu prchadzat na 4K

loop12
Registrace: 7/2007

Dzordzo

Zabudol si na jednu vec, kopec ľudí má natočenú parablpolu iba na 0,8*W ako napr.kamoš.Dalej ako na 9*E sa proste nedostane, zavádza mu roh baráku a na streche parabolu kvôli vypatlancom z bytového družstva mať nemôže.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Na HD pisem z telefonu

loop12
Registrace: 7/2007

HD PROGRAMI/Y/

Jak může někdo napsat programi s měkkým i, to mně hlava nebere. Kudy se ten náš národ ubírá? Nebo se to ve slovenštině tak píše?

cestmírek
Registrace: 3/2008

Má aspoň SD, my za čias analógu sme v dedine mali zrno a nikoho to netrápilo - boli sme radi za VTV ...

Dzordzo

Miky: V porovnání freeSAT a Digi TV, Digi TV tyto vyjmenované programy mít v HD bude od Telekomu, freeSAT je není schopen zařadit po letech fungování.

Maxik23
Registrace: 5/2013

Chlapci,moj názor je, že freeSAT začína byť platformou pre dolných 10.V časoch keď začínal na 19,2*E tak to bol líder, lenže to bolo iba SD ale teraz je to velikánska bieda ako idú do popredia HD.Možno to bude posledný mohykán u nás za xy rokov čo bude stále ponúkať SD kanály za pár šupov.Ale bol by som hrozné rad ak by som sa mýlim,snad nás časom prekvapí

kostik123

Taky mám názor, že Skylink do mpeg4 zbytečně spěchá a lidi co jim stačí základ a SD (nevidí nebo neřeší) jsou nuceni utíkat k dvbt popř. freesat za 500, ale s horší nabídkou fta. Přitom stačilo Digital nechat ještě v SD, třeba i s dalším přiškrcením, udělat serpo za 500/r a 900/2r, příští rok kdyžtak přihodit uškrcené programy ČT a současných lidí odejde méně. Naopak balíky už mohly být v mpeg4 dávno, kdo je chce, neřeší nákup HW.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Mám na mysli dvojí serpo, s HD a bez. Než penetrace SD krámů klesne dobrovolně pod nějakou min. úroveň, kdy je ještě rentabilní vysílat to dvojmo, aby lidi koukající na prvních pět předvoleb + šlágr, kvůli vysokému serpu neutekli k dvbt či levnější konkurenci.

Tomik535

@ Tomik535 FTA idú aj na prijímačoch Freesatu a tie zvládajú DiSEQC, takže môžeš mať Freesat a FTA skylink

Dzordzo

To je sice moc hezké, ale řekni mi jak to chytím na současný monoblok aster s 60-80cm parabolou a slušnou rezervou bez dalších investic. To si rovnou cvaknu to dražší serpo..

Tomik535

@ Tomik535 Objednaj si službu Plus a 2 prístroje, 2 karty a inštalačný príspevok dostaneš od Freesatu. Prepínač za cca 150,- CZK snáď zvládaš ...
Kto chce hľadá spôsob, kto nie hľadá dôvod ...

Dzordzo

Maxik23: a v čem? že má freesat stále výhodnější balíčky a více programů než digi?

pierrepetr: ano, dej si Skylink a budeš platiti za skoro to samé co třeba u freeSATu, akorát že u Skylinku za to dáš 2x tolik ;)

kostik123: já bych HU programy u freesatu neodsuzoval. Díky jim mají zákazníci s vlastními karty přístup třeba ke kanálům SportTV Hungary, které vysílají La Ligu. :8)

Jnm3
Registrace: 9/2015

Jnm3

Když u Skylinku to vyjde na 2x tolik, proč vlastně to ti zákazníci tomu Skylinku platí? Zajímala by mě nějaká konkrétní kalkulace, ale jsem líný si ji udělat. Zkus mi něco nabídnout, třeba potom přejdu k freeSATu. Momentálně mám MultiHD + balíček HBO a kartu Next.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra