![]() |
|
FREESAT HD PROGRAMIESTE TAM CHYBA STV2 HD,MARKIZA HD,JOJ HD,PRIMA HD a CT4 SPORT HD.Myslim si ze by to vacsina ludi rado prijala.Dufam ze sa nad tym kopetentny zamyslaju... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 591 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
joscerTen freesat bude asi levnější ale zase to nebudou žádné velké stovky nebo tisíce ročně.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Navícbych si troufnul tvrdit dle nového ceníku,že handlu pomalu zvoní hrana.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIJnm3: Doporučuji počkat, to co platí dnes nebude platit dlouho. Sice má freeSAT některé programy v HD, které zatím Digi TV mít nebude, ale po čem jde typický český a slovenský divák? Ano, po základních programech (kompletní nabídku ČT, Nova HD, Prima HD a slovenské), ty Digi bude mít. Nízká cena není vše, to by jsi měl vědět. |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMI@ joscer https://www.parabola.cz/clanky/5659/freesat-rusi-extra-hd-balik-17-hd-programu-bude-jiz-v-zakladu-za-zvysenou-cenu/a máš 2 prijímače, 2 karty + Cinemax 2 |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMI@Dzordzo A kolik mě bude stát balík plus na dvě TV, abych dosáhl na příspěvek, protože já teď řeším základ za 500 vs 743/935 u Skylinku..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMI429 Kč (12M, pak 459 Kč) + druhá karta zdarma |
Dzordzo
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIDzordzo a co jako nízká cena ještě neznamená dobrá nabídka. Nebo kvalitní. A ty sd tv jsou řádné mazanice už předběhli i digitv. A uvázat se na rok dej pokoj víš co bude za rok. Já vím že ty si potrpis na tom nejlevnějším. No ale není to vždy dobře |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMI@ satman1 - 14 dní pre každého na vyskúšanie zdarma. Nech si mazanicu posúdi každý sám ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMI@ satman1 a potrpím si na to, čo chcú klienti. Prelaďovanie každé 3 mesiace to nie je ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIDzordzo těch 429/459 jsou ale ceny měsíční..víš co je serpo?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMI@ tomik535 - nie neviem, Skylink mám len od 2007... Ak Ti to stačí, tak načo to riešiš ? |
Dzordzo
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIMaxik23: no zajímavé je, že i přes absenci základních CZ a SK programů v HD (+ pár v SD) freesatu stále roste počet zákazníků. Takže lidem ty chybějící programy asi zas tak moc nevadí. Navíc teď přidali Jednotka HD, Šlágr, LUX, bude i ČT 2 HD a řekl bych, že se ještě na něčem domluví s Lamou/ST. No uvidíme![]() |
Jnm3
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
DzordzoNemohu si pomoci, já tam ceny, které by byly poloviční oproti Skylinku (jak psal Jnm3, že u Skylinku se zaplatí 2x tolik), zkrátka nevidím. Mě to přijde (MultiHD + HBO Standard + Next) na 552,- Kč měsíčně. Sat.přístroj neřeším. Ten je u freeSATu za příplatek 99,- když chci DVR.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMI@ joscer - každý máme iné priority, mne sa vo Freesate páči tarifikácia prémiových balíčkov na dennej báze - keď nepozerám, neplatím a stačí zavolať a mám ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIA proč by to jako Lama dělala? Zaplať si rozhovor u konkurence, tam je to jasně řečeno, že s freeSAT o sdílení pro novou Digi nejednají a jednat nebudou, vše pravděpodobně budou tlačit zejména přes Telekom a jeho sat. kapacitu, čímž logicky ušetří oba. |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMI@joscer, 2x víc nebude nic:-) Tvému konkuruje asi ten Plus nebo co to je + ten pack hbo, ale to jsme na podobné ceně pokud teda nebudeš moc nízko klečet na kolenou.. Ale to je jedno. Kukam na ten hentyn novy frísat a zjištil som, že freesat karta stale o ničem :-/ marné no, kdo by stál o serpáky, ale naopak to nejlevnější možné (Médium HD - po novemu) za 450 se čtyřma kartama (pokud ještě umím číst, ale hlavně počítat), tož si myslím není už tak špatná trefa, zvlášť když ty sporty a hlavně Ordinaca už bude v HD, narozdíl od Skylinku, kde zrovna štrajkuju (nebo už doštrajkovali). To je cca 115měs za placený balík pro každého což su len ty dva sipa za základ (vzneseně Digital). Kurde musím dobře porachovat ty sousedy..:-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIJežiš a to nepočítam kolik mi přibude maďarů!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIjoscer: tak jednoduše:1) to se neptej mě, proč jim to platí, ale těch zákazníků. Já nemůžu mluvit ani rozhodovat za ně. 2) co se týče tebe tak: -Skylink MultiHD + HBO + NEXT (494+285+99=878) -Freesat Medium HD + HBO + NEXT (249+299+0=548) rozdíl 330 Kč. To si u freesatu můžeš vzít ještě třetí a čtvrtou kartu a stále to budeš mít o 130 Kč levnější než u Skylinku. Pokud jsou pro tebe důležité CZ a SK HD kanály, kterých má freesat opravdu málo, tak tu zbudou z té úspory ještě peníze na zaplacení servisního poplatku na dvou kartách. A i tak ti zbude dvacka třeba na pivo. :D Takže když zkombinuješ placenou televizi od freesatu se základem od skylinku, tak na tom myslím budeš velmi dobře. Stačí ti to tak? |
Jnm3
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMITak multi HD je docela extra, to si podle mě nekupuje ani 4% balíčkářů, navíc hlavně jen ty Opery. Srovnání s freesatem by snesl spíš multi za 318 (Kombi už má HD programů moc i když o moc dražší není)což je hned o necelých 180 méně. A pro mě po přidání obou HD eurosportů i do Mini, který je bežně dokonce za 1228..což je cca 100/měs + next + hbo pack, takže cca 490. Ale nechme tedy to Multi 318+99+285 = 702,- což je rozdíl od freesatu už jen 154 a teď záleží kod chce na co koukat v HD..:-/ Njn, si ty tři tequily měsíčně musím odpustit doprčic.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIA to se ještě nebavím o tom, že u Skylinku se při roční platbě dostávám ještě na nižší měsíční cenu (akce 11+1) a znalí vědí, že balíčky se kupují hlavně před koncem roku, kdy je běžně akce 10+2, byla už i 9+3, což je sleva 25%, kdyby to bylo pro někoho málo, tak řeknu čtvrtina..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMINevidím totiž rozdíl mezi roční vázaností a předplacením každoroční akce 10+2, u které se za balík Multi dostanu na cenu 265/měs. Takže (3180 + 2850 + 1188)/12= 602,- A to už jsme zase na rozdílu jedné tequily měsíčně..Tož nevím, možná to je těch 2x tolik.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMITomik535: Akce/slevy jsou i u freesatu. Můžeš získat třeba měsíc medium zdarma, HBO třeba na 2 měsíce zdarma, pak při platbě inkasem a el. vyúčtováním slevu 15 Kč. Takže to vyjde 1:1. A to nemluvím o individuálních cenách, které se dají "uhádat". |
Jnm3
![]() |
|
Jnm3Příště, než začneš dělat reklamu,tak si to lépe spočítej.![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIFreesat Medium + druhá karta, to vše za 238 kaček měsíčně. HD s možností objednat a zrušit kdykoliv za +100 kaček k tomu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Jnm3Nezajímá mě 3. a 4. karta. Já mám cenu za to co jsem psal takovou, jakou jsem uvedl. Nepočítej měsíční ceníkové ceny. Prostě Skylink dvojnásobné ceny NEMÁ, jak bylo uvedeno.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |