![]() |
|
FREESAT HD PROGRAMIESTE TAM CHYBA STV2 HD,MARKIZA HD,JOJ HD,PRIMA HD a CT4 SPORT HD.Myslim si ze by to vacsina ludi rado prijala.Dufam ze sa nad tym kopetentny zamyslaju... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 591 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
PoldaSzase ruku na srdce jenom to Medium tak to se raději dívat z okna ne?Tam to aspon není tak rozmazané.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMINěco na tom bude :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIjoscer: aha, no tak to řekni rovnou, že máš VIP cenu. Při porovnání budu porovnávat z ceníku, který je u Skylinku výrazně dražší než u Freesatu. Já mám u freesatu třeba o více jak dvě stovky nižší cenu než by měla být dle ceníku, takže tak.Ale chápu tě, že tě asi překvapilo, že u freesatu se to dá sehnat tak levně. Co se týče 3. a 4. karty, tu ti samozřejmě nikdo necpe. pouze jsem uvedl, že to co lze sehnat u Skylinku na 2TV se dá sehnat i u Freesatu, ale levněji a na 4TV. Když si ji nevezmeš, tak u freesatu za stejné balíčky co máš u skylinku ušetříš přes 300 Kč. |
Jnm3
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMINemám žádnou VIP cenu. Mám ceníkové ceny, jen s tím, že jsem před vánoci využil akce na HBO Standard při koupi MutliHD na 1 rok. Nic víc, nic míň.U freeSATu mě nepřekvapuje vůbec NIC. Chyběl by mi tam Golf Channel (nebo mi něco uniklo a už ho mají?. Ale nemá to cenu dál rozebírat. Že podobná nabídka freeSATu stojí u Skylinku dvojnásobek jsi mi zkrátka nedokázal a o to mi šlo. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIDvojnásobku by se to mohlo přiblížit u těch 4karet, jinak je to samozřejmě nesmysl a všichni by rychle letěli k freesatu![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIAha tak už vím, proč máš multi HD, prdlajs opery :-)) U něho totiž nebyl balíček na půl roku jako k multi ale na celý rok a samozřejmě se to vyplatilo přibrat..Kdo využívá akce skylinku a má do dvou TV, tak je rozdíl řekl bych zanedbatelný a spíš rozhodnou osobní preference kdo chce mít jaký program v HD. Třeba mě osobně vyhovoval včerejší Talent na JojHD u Skylinku, ale Superstar v HD na Nově mohu mít teď ale jen u Freesatu.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIjoscer: Při porovnávání se porovnávají ceníkové ceny, které jsou dlouhodobé, ne VIP nebo slevy atd! I freesat má různé akce, které jsem do porovnání nezatahoval, takže pokud chceš být objektivní, tak do toho netahej jednorázové ceny ani skylinku.Co se týče kanálu Golf Channel, tak ten u freesatu zatím není. pokud nedokážeš (nebo asi spíš nechceš) porovnat 2 čísla, že -Skylink MultiHD + HBO + NEXT (494+235+99=828) -Freesat Medium HD + HBO + NEXT (249+249+0=498) 828-498=330 tak to se ti pak bude něco těžko dotazovat. Ale samozřejmě je každého volba co si vybere. když se ti líbí u skylinku, tak proč ne. ![]() |
Jnm3
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
Jnm3Nemohu souhlasit. Vzhledem k tomu, že u freeSATu počítáš ceny při vázanosti na rok, tak by to mělo být jinak:1. rok (6*229 + 6*249 + 12*249 + 0) / 12 = 488 za měsíc další roky 249 + 249 + 0 = 498 za měsíc A tedy roční cena (tedy jakoby vázanost) Skylinku přepočtená na měsíc: (11*494 + 11*235 + 1188) / 12 = 767 za měsíc Takže rozdíl je 767 - 498 = 269. Jak jsem uvedl, mě jen jde o to, že než napíšeš o dvojnásobných cenách, tak by sis to měl dobře spočítat. Ale to už by stačilo. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIDobře Janíku, ale uvědom si kolik HD kanálů v obou nabídkách porovnáváš a takový nesmysl si platí jen někdo (pod 4%) koho zajímají opery, jinak ten balík má právě jen proto, že k němu dostal na rok HBO pack. Takže když chceš porovnávat podobnou nabídku, tak se koukni raději k multi a buď rád, že se opět neptám na HD a uvědom si, že akce 11+1 vlastně není žádná akce, ale ceníková cena za to, že se rok uváže, akce 10+2 je už snad minimálně 3 roky po sobě každé poslední 2 měsíce v roce a akce 9+3 byla tuším zatím jen jednou.Ale možná se ti zdá nabídka balíku Plus lepší a kvalitnější než multiHD (Samozřejmě společně se základy). Pak je těžké se o něčem bavit a raději bych šel k očnímu.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: FREESAT HD PROGRAMIJá to vidím jasně. (11x318) + (11x285) + 1188 /12 = 652 a to je ceníková cena. A jako vždy si počkám do listopadu ještě na lepší..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |