![]() |
|
Freesat HD programyChcem sa skúsených opýtať či mi na základnú kartu freesat pôjdu Sport1,2 Hu,alebo musím mať freesat medium.. |
kaman
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 22 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Freesat HD programykaman uz se to tu probiralo, musíš mit medium + HD balik pokud se ti jedna o HD verze Sport1,2 HU. Pokud jsem se spletl,tak sorry. Jestli uz mas UPC Freesat, tak od 1.10.2015 je novy cenik a nove balicky, tak se tu mrkni na clanek zde na parabole a je zde i k tomu diskuse. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Freesat HD programyPodle mě musíš mít i Freesat Plus. Vyjde to prostě relativně draho, vzhledem k tomu, že to mluví maďarsky. Ale někomu to vyhovuje. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
toothpickNo ten nový ceník není zas tak relativně drahý.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Freesat HD programyTo bude asi místo těch 30 HD programů, které někdo sliboval v tomto tématu.https://www.parabola.cz/forum/topic-86306/ On napsal "18 navíc" ale ve skutečnosti to mělo být "18 celkem". ![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Freesat HD programykaman: Pro maďarské verze SportTV musíš mít balík PLUS (nyní freeSAT plus HD), kde jsou Sport 1 Hungary, Sport 2 Hungary, Sport M, Sport Klub Hungary. Upřímně nevím, jak to bude v UPC Direct, jestli tam rozjeli nové kampaně jako u nás, ale řekl bych že ano, takže by měl být Sport 1 HD Hungary přesunut z balíčku HD (který by měl být zrušen) do malíčku Medium HD (dříve medium). |
Jnm3
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
kamanA aky mas prijmac? |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
Už zaseŽádné slevy v Maďarsku nejsou, takže nic se přesouvat nebude. Kolem této platformy je tady vždycky spousta zbytečných nejasností. |
toothpick
![]() |
|
Jnm3Tento měsíc registrován a hned ti to tu jde jako starému harcovníkovi. Že tu nejsi registrován už dávno.Nebo, že by někdo z vyhozených? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Freesat HD programyNo... já bych řekl, že ta teorie stojí na vodě.https://www.parabola.cz/clanky/5659/freesat-rusi-extra-hd-balik-17-hd-programu-bude-jiz-v-zakladu-za-zvysenou-cenu/ "Zrušení doplňkového HD balíčku se týká pouze českého trhu." |
toothpick
![]() |
|
RE: Freesat HD programyPríjimač mám VAntage 8000S, a nejednýá sa mi onič inšie iba Sport1,2 hu kvôli la lige, mám aj sky link, aj nc+ pl, ale la liga nikde, Potrebujem jasnú odpoved, lebo raz píšu tak raz onak.Takže ešte raz stačí karta freesat alebo medium alebo plus. |
kaman
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Freesat HD programyMusíš mít balík PLUS! Ale vždycky se najde někdo, kdo ti napíše, že nemusíš. Ale my za to vážně nemůžeme a nedá se s tím nic dělat. |
toothpick
![]() |
|
kamanozvi sa mi cez sz |
loop12
![]() |
|
RE: Freesat HD programyjoscer: aha, tak promiň. já jsem nevěděl, že přispívat do fóra nemohou uživatelé registrováni tento měsíc. Nevím, kde jsi na to přišel. Já jsem žádnou takovouto informaci nikde neviděl.A co mi jako jde? To že znám danou platformu a napíši příspěvek?? Prosím rekadci ať si to nějak vyřeší. Nechápu, proč má na mě uživatel joscer nějaké narážky spojené s vyhozením apod. děkuji |
Jnm3
![]() |
|
RE: Freesat HD programyHD balík se tedy (v ČR) přesunou do balíku medium. To nebylo těžké rozluštit. Ale to znamená, že v dražším balíku Plus nebudou?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Budouprávě tam budou.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat HD programy@hobo, to je zajímavý, že já to nikde z článku nevyluštil. Marné neumím číst mezi řádky, nebo si musím poposednout či rovnou palicí po hlavě, nevím :-/ Kdyby mi to někdo ukázal, kde to tam bylo napsané![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Freesat HD programyTomik535: budou, protože balík Medium a HD se sloučil do Medium HD. A jelikož balík Plus nemůžeš objednat samostatně bez balíku Medium (nově Medium HD), tak ten kdo si objedná kampaň s balíkem PLUS, bude mít automaticky i všechny programy z balíku Medium HD. |
Jnm3
![]() |
|
Byloto tak i před tím.Musel si mít také balík plus.Stál 100,-.Nebo taky 1,-.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat HD programyMam balik freesat medium/9,45e /+druha karta,vcera som priplatil balik HD/5e/na obidve karty,Sport 1HD Hungary beži. |
informer
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
informerTak u nás ani náhodou.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat HD programyIde aj m4hd ale mam vlastny STB. |
informer
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Freesat HD programyAle preto som sa pytal aky ma prijmac lebo rozdiel je mat vlastny prijmac a preijmach od nich v prebajme |
loop12
![]() |
|
Vlastnínevlastní u nás ani tuk.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat HD programyNa boxu od freeSATu jedou pouze ty kanály, které jsou v oficiální nabídce daného regionu. na vlastním boxu běží všechny kanály od skupiny UPC DTH, takže CZ+SK+HU. Samozřejmě dle předplaceného balíčku. |
Jnm3
![]() |
|
Jnm3Jasně.Ale já reagoval na oznámení,že k balíku medium si kolega zřejmě z SK přikoupil HD balík a jedou mu i HD z HU nabídky.Což jaksi u nás ani náhodou bez SD balíku+.Beru starý ceník s jeho nabídkou.![]() |
hobo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |