Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

nova sport 2

ahoj vysila uz sport nova 2

venca263
Registrace: 10/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nova sport 2

A jak jinak bys chtěl na hovňo reagovat než zase hovňem? Tobě to přijde normální, že než aby se kouknul na stránky Novy nebo Skylinku, kde to jasně uvidí - ta informace není tajná -, tak to plácne sem? A místo aby použil jedno z minimálně 6 témat s nápisem "nova sport 2" za poslední měsíc, tak založí další. Navíc je tu o tom i pár článků - jó, tomu říkám odborné fórum - banán pro něj a citron pro sympatizanty - sorry, ale ta lidská hloupost a lenost už mě fakt SEŘE.

Já si například pod fórem představuji asi toto: Nejprve doma vyzkouším vše, co je v mých silách, pak vlezu na fórum (nejenna jedno) a pohledám, jestli se to tu už neřešilo a až pak založím téma. A ne nějakou věštírnu pro m a g o r y.

A jestli někdo namítne, že na to nemá čas, tak ať jde do zadele rovnou - buď mě něco zajímá a jsem tomu něco ochoten obětovat, nebo si to zaplatím.

Navíc, tento nechtěl s ničím ani poradit, je je to typicky líný trotl!!!

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Jackale, vždyť číst si to není tvá povinnost a hloupě na to reagovat. Je potřeba, aby se nad sebou každý zamyslel a pak začal kritizovat. Já jsem pouze napsal dotaz a chtěl jsem od normálního a inteligentního člověka odpověď. Jak ale vidím, tady se toho asi nedočkám. Někdo chlastá a pak kritizuje, ani neví co. V životě by mě nenapadlo, aby ve fóru někomu něco kritizoval. To dělají jen tací, kteří se povyšují, ale nic neumí.

venca263

Dotaz jsi právě nenapsal, neb dotaz se ukončuje otazníkem na konci věty. To se učí již na základní škole.

bretah
Registrace: 9/2012

@venca, @redakce

Venco, nemusím to číst - v tom se shodneme, ale můžu a můžu i reagovat. Argumentoval jsem myslím zcela jasně (tedy pokud rozumíš psanému textu) proč Tě považuji za líného bezmozka - trotla. A jediný Tvůj protiargument je, že chlastám a mám nad sebou přemýšlet? Co na to říct - půjdu si dát panáka a budu přemýšlet nad brouky a Ty se můžeš ukájet svou inteligentně položenou otázkou - vlastně co to kecám, žádnou jsi nepoložil.

Redakce prosím lock

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

@Jackal R^ R^ R^

tokushawa
Registrace: 12/2013

nemam slov

venca263

Venco už jsi si nastudoval jak se pokládá dotaz ? Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

bigj az zazijes to co jsem zazil v zivote ja tak budes borec ale ty ses jeste mladej a neskuseny a musis jeste hodne chleba snest

venca263

Tím pádem máš hodně zkušeností , ale jsou ti naprd když z nichnetěžíš, jinak jedině nová Digi Cz od Lama sro

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra