![]() |
|
nova sport 2ahoj vysila uz sport nova 2 |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 509 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: nova sport 2A jak jinak bys chtěl na hovňo reagovat než zase hovňem? Tobě to přijde normální, že než aby se kouknul na stránky Novy nebo Skylinku, kde to jasně uvidí - ta informace není tajná -, tak to plácne sem? A místo aby použil jedno z minimálně 6 témat s nápisem "nova sport 2" za poslední měsíc, tak založí další. Navíc je tu o tom i pár článků - jó, tomu říkám odborné fórum - banán pro něj a citron pro sympatizanty - sorry, ale ta lidská hloupost a lenost už mě fakt SEŘE.Já si například pod fórem představuji asi toto: Nejprve doma vyzkouším vše, co je v mých silách, pak vlezu na fórum (nejenna jedno) a pohledám, jestli se to tu už neřešilo a až pak založím téma. A ne nějakou věštírnu pro m a g o r y. A jestli někdo namítne, že na to nemá čas, tak ať jde do zadele rovnou - buď mě něco zajímá a jsem tomu něco ochoten obětovat, nebo si to zaplatím. Navíc, tento nechtěl s ničím ani poradit, je je to typicky líný trotl!!! Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: nova sport 2Jackale, vždyť číst si to není tvá povinnost a hloupě na to reagovat. Je potřeba, aby se nad sebou každý zamyslel a pak začal kritizovat. Já jsem pouze napsal dotaz a chtěl jsem od normálního a inteligentního člověka odpověď. Jak ale vidím, tady se toho asi nedočkám. Někdo chlastá a pak kritizuje, ani neví co. V životě by mě nenapadlo, aby ve fóru někomu něco kritizoval. To dělají jen tací, kteří se povyšují, ale nic neumí. |
venca263
![]() |
|
RE: nova sport 2Dotaz jsi právě nenapsal, neb dotaz se ukončuje otazníkem na konci věty. To se učí již na základní škole. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 295 |
![]() |
|
@venca, @redakceVenco, nemusím to číst - v tom se shodneme, ale můžu a můžu i reagovat. Argumentoval jsem myslím zcela jasně (tedy pokud rozumíš psanému textu) proč Tě považuji za líného bezmozka - trotla. A jediný Tvůj protiargument je, že chlastám a mám nad sebou přemýšlet? Co na to říct - půjdu si dát panáka a budu přemýšlet nad brouky a Ty se můžeš ukájet svou inteligentně položenou otázkou - vlastně co to kecám, žádnou jsi nepoložil.Redakce prosím lock Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: nova sport 2@Jackal![]() ![]() ![]() |
tokushawa
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: nova sport 2nemam slov |
venca263
![]() |
|
RE: nova sport 2Venco už jsi si nastudoval jak se pokládá dotaz ?![]() AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: nova sport 2bigj az zazijes to co jsem zazil v zivote ja tak budes borec ale ty ses jeste mladej a neskuseny a musis jeste hodne chleba snest |
venca263
![]() |
|
RE: nova sport 2Tím pádem máš hodně zkušeností , ale jsou ti naprd když z nichnetěžíš, jinak jedině nová Digi Cz od Lama sroAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |