Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Liga Mistrů na STV1

Právě jsem zjistil, že Liga Mistrů ve fotbale je klientům české Digi zablokována, na Skylinku i u Freesatu běží. Zajímavé ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Liga Mistrů na STV1

Česká Blesk TV od tebe vybere několik desítek Kč za jeden ligový zápas Sparty. V hnusné SD kvalitě.

toothpick
Registrace: 11/2014

Kdyby těchto 7 fotbalových soutěží bylo v Česku u jednoho operátora,TO BY BYLA VĚC.To bych si možná dal večer o jedno pivo víc.

garrrry

su to VIP ligy",za ktoré sa €",ešte je jedna možnosť, Linux + ... R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Tak vypadá to,že v NC+ těchto 7 soutěží bude po zařazení ELEVEN SPORT.(satkurier)Ovšem mám obavu,že na prepaid kartách Eleven zpočátku nepůjde.Asi se bude muset připlatit.Nebo ne?

garrrry

Zatím to není ani potvrzené, že tam vůbec budou. Jenom spekulace, že by k tomu mohlo brzy dojít.

toothpick

V každém případě to je pokrok.Ještě nedávno se spekulovalo,že Elev eny nebudou ve velkých sat.platformách.Taky očekávám pokrok i ve vysílání La ligy u nás.Myslím,že čas obrousí hrany R^ :laughing:

garrrry

Ono to není daleko,aby jeden operátor u nás měl těchto 7 soutěží na svých programech.Kyslíkům z O2 TV už chybí jenom jediná-TA PROKLETÁ LA -LIGA. R^

garrrry

V článku o Eleven sport na satkurier se píše,že na současnou situaci nejvíc doplácí právě Eleven,protože prakticky nevysílá,kromě netu.Autor spekuluje,že by mohl být zařazen k 1.říjnu.Nejvíc nadějí má prý nc+,která práva na la ligu měla v minulosti.Ve stejné situaci je u nás Saran.Koupil drahé zboží,které se mu začíná kazit.Nechá to shnít nebo sníží cenu a zachrání co se dá.Ta druhá možnost je jediná cesta pro něj.Jestli to ovšem není (nevhodné slovo).

garrrry

garrrry

Akorát jim chybí to prokleté a žalostné pokrytí a tím pádem i sledovanost třeba 12ti fot.lig. Rv

hobo
Registrace: 1/2007

Toothpick to je zase další nesmysl co jsi napsal , ale když mám v nabídce nějakej program tak ten program by měl jít ať tam dávají co tam dávají. Tohle mě udělat tak okamžitě končím

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Se budeš hádat s nějakou rumunsko-českou platformou o vysílání slovenské STV v příšerné SD kvalitě. Kam se poděla tvoje národní hrdost?

toothpick

nikdy

ste ju nemali...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Liga Mistrů na STV1

Mě tady fascinuje jak tu všichni nadávají ten dává to a ten zas tohle tohle je drahý ,ti mě nasr..i s těma končím a pořád takový bludy co tu píšou různí kolenovrti jeden chce tři platformy za 1000 druhý n+ bečí že to bude drahý ku..a tak si dejte šarika a máte pokoj tam je toho po(nevhodné slovo) za 1000 na půl roku a nebudete vědět co sledovat dřív je to úplně jednoduchý a ne pořád dohady kde bude co bude je to úpně zbytečný kdo je trošku rozumný tak si poradí a za pár kaček.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

TAK TAK

i na rok za 500,i na 2

korkoran
Registrace: 10/2006

kanon 69

prosimtě co je to šarik? nejsem až tak zběhlý v tomhle. Dík

FI711010
Registrace: 6/2008

Normální trestná zlodějna.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

šarik?

je dobre vycviceny vlciak, schopny zodpovedne plnit aj bojove ulohy. FI711010 pozri film "styria tankisti a pes". napr. tam je uzasny sarik...

bohus31

f1711010

Ahoj tak ti to vasvětlím Šarik byl pes ze seriálu 4 s tanku a pes pokud jsi trošku staršího data a jinak šarik je výraz pro sharing sdílení na internetu pokud to budeš chtít vysvětlit víc tak mi do pm napiš maila a já ti to vysvětlím ale tady ne.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69

Antoš

Nevím co je to trestná zlodějna já za ni zaplatil a neukradl jsem nic normálně jsem zaplatil jako slušný člověk za něco v obchodě a dokonce i poskytovatel za to zaplatil no a já jemu to znamená tržní hospodářství v kapitalismu tak nechápu o jaké krádeži tu vůbec píšeš já myslím že nikdo nic neukradl a všichni platí tak mi to vysvětli.

kanon69

bohus31

taky jsi mu to vysvětlil :))) :))) :))) :))) :)))

kanon69

Takže jsi kriminální živel
Rory O?Connor, viceprezident oddělení služeb společnosti Irdeto, poznamenal: „Spolupráce mezi organizacemi UPC DTH S.à r.l., AAPA, naší protipirátskou a forenzní jednotkou a místními orgány činnými v trestním řízení vysílá jasné sdělení všem kriminálním živlům, že žádný čin mediálního pirátství nezůstane nepotrestán. Verdikty v těchto případech budou významným odstrašujícím faktorem pro všechny, kteří by se chtěli pokusit o podobné nelegální praktiky. Jde o mimořádně potěšující výsledek, která následuje po nedávných úspěšných stíháních v Řecku, Belgii a Nizozemí. Společnost Irdeto bude pokračovat v těsné spolupráci s našimi zákazníky a místními orgány činnými v trestním řízení ve snaze porozumět tomu, proč dochází k pirátství - a aktivně přijímat opatření na boj proti němu.“

Obvinění distribuovali přes internet třetím stranám dekódovací klíče k placeným televizním programům služby freeSAT. Díky použití těchto kódů mohli lidé získat přístup k programům, aniž si je předplatili, a to za použití nelegálně upravených set-top boxů nebo privátních boxů vhodných pro pirátské aktivity.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

skryt

za studijne ucely sa da po pravnej stranke cokolvek...avsak verejne propagovat marusiu, janeka, ceresnaka alebo aj SARIKA mne prijde prinajmensom zabavne. pretoze druha svetova, zrejme ziadna sranda nebola...aj SARIK mal podiel na jej ukonceni. nie?

bohus31
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra