![]() |
|
naladění stanice joj cinemaJe to už pár mésíců co vysílá nová stanice joj cinema.Já se jí den co den snažím naladit ale bez úspěchu.Naladí mi to všecny stanice na této frekvenci ale joj cinema ne.Už jsem vyzkoušel snad všechny možnosti ale bez úspěchu.Nevíte čím to je? Předem díky za radu. |
pistora
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemaco máš za přijímač |
zujm
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 584 |
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemamascom hd r.výroby 2012 |
pistora
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemaSrandičky? Banán a nazdar.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemamascom hd r.výroby 2012 |
pistora
![]() |
|
naladění stanice joj cinemav přijímači problém asi nebude |
pistora
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemaTo máš pravdu, chyba je u DO...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemaNěkde to máš už naladěné. Pohledat a proletět celý seznam kanálů. Jinak - všechno smazat a naladit znovu. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemanení to někde naladěné to by se to snad ukázalo na displeji jako jiné již naladéné |
pistora
![]() |
|
joj sinemato musí pobrat,máš ji někde už načtenou v seznamu,nebo odstrani ten celej transporder a načti znovu,nezapomň si napsat ůdaje,musíš ho zadat PŘIDAT novýnějakým barevným tlačítkem,ať se daří ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemazkusím díky |
pistora
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemaStala se mi stejna věc u Mascom 2300, kdy jsem proladoval TP 12129/V 27500 2/3 DVB-S2/8PSK kvůli Penthouse.cz a zaboha jsem to nemohl naladit. V celem seznamu nikde nebyl. Zkusil jsem i programy z tohoto TP vymazat a znovu naladit a bylo to stále stejne. Zrejme chyba v sw. Zas tak dulezity to nebylo a tak se to neresilo.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemaAk nemáš predplatený nejaký balíček tak po 15.9.2015.nenaladíš |
vectorbike
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemavectorbike, i kdyby nemel predplaceny balicek, tak musí prijimac tuto pozici normalne naladit. To nemá nic spolecnyho s predplacenim. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
vectorbikeviac čítaj a vzdelávaj sa .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemaNahoď a prescanuj to ako TPD 11.798 - ostatné rovnaké. Posun o 1 Ti stále naladí, ale prijímač to bude brať ako novú frekvenciu (snáď). Mne to už viackrát pomohlo ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
tak tak dzordzoteď jsem si vzpoměl,tak jsem ladil u nějaké LG,trochu jsem upravoval i rychlost a nějak to naběhlo |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: naladění stanice joj cinemaMascoma jsem měl jen v sd/1110/ a byl to jeho jediný neduh,některé tp měly problém,jediná pomoc -tovární nastavení,dopsání pozic tp,znovunaladění,někdy i jednotlivě,jedna pozice blbla i u aligátora-zajimavé,skylink!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |