![]() |
|
aktualizace STB Kaon HD od Digi Tvvčera večer mi STB sám od sebe nabídl možnost aktualizovat si software, sice je to o trošku později než bylo avizováno, ale alespoň dostáli toho co slíbili, jsem jen zvědavý ta ty nový STB od 1. 10. 2015, prý to mají být opět Kaony a také by mě zajímalo kdy u programových pozic s názvem kanál v jednání na jejich internetových stránkách doplní názvy,já už si teda objednal Maxi balíček, ale co tak exkluzivního krom kanálu Nova Sport 2 vyjednávají, že zákazníci a případní nový klienti neznají kompletní programovou nabídku, když cca za dva týdny má odstartovat NOVÁ DIGI![]() |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi TvTo, že ty nové STB budou opět Kaony, je myslím velké zklamání. A nic exkluzivní DIGI nevyjednává, protože nic takového na našem trhu není.![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi Tvano taky mám aktualizováno i když je budu měnit za ty nové... NA1170... asi...taky mě štou s jejich nabídkou která není kompletní, není jasně dáno co bude HD... atd. zvláštní Rumunské jednání jim zůstalo! |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi TvTaková krabička se musí držet od mojí televize 100 metrů daleko. Já jsem zvyknutý, že když něco zapnu tak to vždycky funguje přesně podle plánu![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi TvNikdo neříká že nefunguje... Já jsem spokojený... |
janse
![]() |
|
JanseTy jsi spokojený s přístrojem na kterém nepoznáš kdy je vypnutý nebo zapnutý,sám se dost často vypne,sám se také dost často zapne což také nepoznáš díky absenci svítících kontrolek při běžícím i vypnutém stavu?A to mám třetí nový vyměněný.No tak to ti stačí hodně málo...![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi TvNebude lepší ten modul? Zvlášť pokud bude i bez CI+.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Mimochodemmnou popsané problémy ta aktualizace vyřešila nebo ne.Pokud ne tak nechápu proč ji vubec nabízí.![]() |
hobo
![]() |
|
Tomík535No to asi bude akorát ruční ladění což je brnkačka.![]() |
hobo
![]() |
|
Pokudovšem by v případě Disportu1HD zustal ten problém se zvukem tak vlastně nevím.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi TvDo června to vydržime pak adie |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
jiri55No pokud zmizne PL tak je to u mne vyřešené.![]() |
hobo
![]() |
|
2hoboa kdo říká že po nové aktualizaci nesvítí červeně když je vypnutý a zeleně když je zapnutý!!! |
janse
![]() |
|
janseNo já to přeci neříkám já jsem se jenom zeptal zda ta aktualizace vyřešila třeba tento problém kromě dalších.Nejdříve čti a potom odpovídej na konkrétní otázku.A ty další problémy?Jsou pryč nebo ne?![]() |
hobo
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi TvMohl jsi použít 12V výstup s autožárovkou a máš super kontrolku!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
hoboNejdříve si pamatuj co píšeš a pak poučuj. Přečti si co si psal 10 příspěvků před a na to jsem ti reagoval. to že si v dalším příspěvku zase popřel co si napsal za to nemůžu. :D |
janse
![]() |
|
janseA on tady někdo napsal co ta aktualizace vlastně vyřešila?Proto jsem napsal to co ten přístroj dělal před tím.Ty sám si nenapsal také ani slovo až po mém dotazu o tvé spokojenosti.Proto čti a potom reaguj.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi TvTy seš případ... ptal si se jestli aktualizace řešila svítící didody a já ti psal že jo... ve 13:58 neodpovídal na to zda fungujou nebo ne... odpověděl jsem až já. |
janse
![]() |
|
@janseHobo Digi nemá, přijímač Digi nezná, ale krafat musí do všeho. S tím nic nenaděláš, takových expertů tu je poměrně dost. To chce klídekSkylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
A jestli Digi náhodou má,jen na Premiere League, stejně ji jen špiní. Já jsem s Digi zcela spokojen![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
kvasnakje evidentní,že poněkud senilníš.Kolikrát jsem se nejenom s tebou bavil o tom že digi mám a proč ji mám.A ty problémy co s tím přijímačem jsou jsem si taky vymyslel,že mám třetí vyměněný během roku to jsem si taky vymyslel atd.A v čem Digi špiním chci konkrétní příklad.Co jsem o nich řekl co by nebylo pravda?Stejně budu kritizovat cokoliv s dalších tří platforem které mám.A má je každá.Snad už konečně pochopíš![]() |
hobo
![]() |
|
janseevidentně vubec nechápeš nebo neznáš hodiny-jinak nemužeš odpovídat takové nesmyslnosti.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi Tvnikdo nic nechápe jen ty víš všechno a všude si byl... :D |
janse
![]() |
|
kvasnakJenom pro uplnost k čemu jinému bych asi to digi měl mít?Co jiného bych tam asi tak mohl sledovat?Ty další tři HD programy?To snad ne.![]() |
hobo
![]() |
|
janseOdpověd je prostá a jednoduše pochopitelná nejsem fanatik ani zblbnutý ani do jedné naší platformy.To evidentně ale není tvuj případ.![]() |
hobo
![]() |
|
HOBOBavíme se tu od začátku o nové aktualizaci a ne staré verzi...Hezky si se popsal... Já nejsem ani jedno. Doma mám tři platformy a tak můžu porovnávat! |
janse
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |