![]() |
|
aktualizace STB Kaon HD od Digi Tvvčera večer mi STB sám od sebe nabídl možnost aktualizovat si software, sice je to o trošku později než bylo avizováno, ale alespoň dostáli toho co slíbili, jsem jen zvědavý ta ty nový STB od 1. 10. 2015, prý to mají být opět Kaony a také by mě zajímalo kdy u programových pozic s názvem kanál v jednání na jejich internetových stránkách doplní názvy,já už si teda objednal Maxi balíček, ale co tak exkluzivního krom kanálu Nova Sport 2 vyjednávají, že zákazníci a případní nový klienti neznají kompletní programovou nabídku, když cca za dva týdny má odstartovat NOVÁ DIGI![]() |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
janseNo a já se ve všech příspěvcích o aktualizaci ptal na co?Na starou verzi?Fakt už raději nic nepiš protože neumíš ani číst a tu ani ne polovinu co pochopíš stejně nesmyslně okomentuješ.Jako příklad stačí jako jak jsem se okomentoval?Tím že nejsem fanatik žádné z našich platforem?A klidně je budu kritizovat pokud jim platím jako Digi?Mimochodem ten udajný nový Kaon to bude taky terno šrot.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
ZávěrPro tebe a také kolegu kvasnaka.Během posledních dní a ruzných debat o nové Digi jsem minimálně 10krát řekl že mám Digi a počkám si do léta až bude rohodnuto o právech na LM v Digi minimálně na dva roky.V tom případě jim bez problému dám 500,- a nebudu o ničem přemýšlet.To je teda budu hanit,poškozovat,pomlouvat co?Nebo jim naopak vlastně pomužu v jejich podnikání? Dál se už o ničem nehodlám bavit s tebou ani s nikým jiným.A to si piš,že takto ani zdaleka ale zdaleka neuvažuji jenom já.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
pipa2Mam taki digi a pockam si do leta az bude rozhodnuto.![]() |
pipa2
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
Nový software na Kaonu DigiTak jsem se konečně u jednoho přijímače dočkal. Jsem rád, že se již nevypíná a ukazuje vypnutý a zapnutý stav červeně či zeleně. Teď si jdu užít na Digisportu HD Chelsea - Arsenal![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
kvasnakTo my někteří si užijeme i bez nějakých placených Digisportů.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
hobodej mi pokoj (slušně) a najdi si někoho jiného. Seš chytrej jak rádio a umíš akorát urážet.![]() |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
Přátelé,já také porovnávám tři platformy a Digi fandím, alvšak nemám důvod si na ni stěžovat, když se teprve rozjíždí. Na kritiku má ještě dost času. Pokud bude slíbená kvalitní nabídka, tak avizovaná cena je poměrně slušná. Pokud se někdo nemá zájem vázat, je to jeho rozhodnutí, mně to problém nedělá![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Přátelé,já také porovnávám tři platformy a Digi fandím, alvšak nemám důvod si na ni stěžovat, když se teprve rozjíždí. Na kritiku má ještě dost času. Pokud bude slíbená kvalitní nabídka, tak avizovaná cena je poměrně slušná. Pokud se někdo nemá zájem vázat, je to jeho rozhodnutí, mně to problém nedělá![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Omlouvám seza opakovaný příspěvek, zlobilo mi odesílání.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi TvTak teď mi volal tatík že mu to (Koan HD) nabídlo aktualizaci tak aktualizoval a má tam jen dva maďarský programy ostatní zmizeli ,nikde nemůže najít ladění novejch,jo a kontrolka svítí zeleně![]() VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi Tvať provede tovární nastavení v menu... bude to OK. |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
@janseSouhlas, přes tovární nastavení budevše ok.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: aktualizace STB Kaon HD od Digi TvDík ještě večer jsem mu volal a udělal to o chvíli dříve šikula :-) Dík pomohlo.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |