![]() |
|
Výměna STB - CZ nová DIGIAhoj,Má někdo vyměněný STB který bude na novou DIGI? Jaký je to model? Nebo máte termín výměny? Mám rezervaci výměny od 24.8. a nikdo nevolal. :( |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Výměna STB - CZ nová DIGIPotvrzuji, mají v tom zmatky. Já objednával cca. před deseti dny, nikdo nevolal, na infolinku se není možné dovolat, nakonec jsem vyřešil vše přes Facebook kde mě bylo ujištěno, že objednávka je samozřejmě přijata a operátor/ka se ozve zkraje října a domluví se výměna, tak uvidíme. Co se týče boxů, nikdo nic zatím říci nechce, předpokládám, že půjde ale o model, který využívá Telekom na Slovensku a nejsem si tedy úplně jist, zda to bude nějaké terno .. |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
@janseTaky stále čekám na výměnu. Ale vezmu asi modul a přijímač. Podrobnosti chci probrat s technikem![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Výměna STB - CZ nová DIGIHele oni mají Fejsbuk? :D |
janse
![]() |
|
RE: Výměna STB - CZ nová DIGIJá už nečekám, vše jede jak má i v HD na digi, nemusím technika, je větší osel jak já. Nepotřebuji lidi, kteří nic neumí a ještě chtějí peníze, to už je úplná drzost od digi. Oni snad myslí,že my jsme hloupí, ale opak je pravda, stačí přepnout kam chci a jede to!!!![]() Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryty specielně se díváš na Digi?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Výměna STB - CZ nová DIGINěkdy na DIGI SPORT 1 a 2HD ,když nedávají ten fotbal někde jinde./HU a RO/ a taky CS DIGI 1 HDDreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
Maxik23Půjde určitě o model KAON. můj tip NA1170 moc se toho nezmění...i v novém ceníku je napsáno: STB Kaon HD Nagravision určený výhradně pro zákazníky DCZ |
janse
![]() |
|
RE: Výměna STB - CZ nová DIGIV pondělí má dojít technik,tak jsem zvědav. |
hidrantt
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Výměna STB - CZ nová DIGIJanse: To, že jde o Kaon tu všichni dávno víme už tak cca. 14 dnů .. |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
A určitěto bude ten co nadělují v SK.![]() ![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
Hoboaj my máme Novú Digi Tv , z boxom Kaon a zatiaľ spokojnosť , pri starej Digi , hneď ako sa zachmúrilo nefungoval signál , pri novej musí byť poriadny lejak aby sme boli bez signálu , naštastie máme aj Dvb-T takže ak vypadne Digi ptrepneme cez antéénu asledujeme ďalej.![]() |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
oprava* anténu |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Výměna STB - CZ nová DIGIstejně by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi tím CZ KAON NA1000 a tím co mají na SVK KAON NA1170 |
janse
![]() |
|
jansenapiš si ho do vyhledávače a máš tam čtení i se zkoušením v provozu,funkcema,co vyřešil nejnovější FW atd.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Výměna STB - CZ nová DIGIdej pokoj satane...![]() |
janse
![]() |
|
janseTak já ti slušně poradím na tvoji vícekrát opakovanou otázku ohledně daného přístroje a tohle je tvoje odpověd?To je neuvěřitelné.Nezlob se ale tvoje IQ musí být jednomístná cifra nic jiného mne nenapadá-zvláště pokud si nedokážeš najít sám.![]() |
hobo
![]() |
|
pro REJPALAhledat umí každej a proč když seš tak chytrej tak to nenapíšeš. sám neumíš hledat. napiš sem rozdíly a uvidíme. :DIQ TIKVE |
janse
![]() |
|
janseProč se tedy opakovaně ptáš když už to přeci dávno víš.To hodnocení tvého IQ jsem bezpochyby odhadl přesně.Pokud se ptáš a to přesně že by jsi rád věděl rozdíly mezi těma dvěma přístrojema tak je tedy logicky nevíš a neumíš si je najít.Chlapče já když jsem cokoliv hledal na internetu tak ty jsi zřejmě netušil že vubec existuje.Nemusím ti opakovat v kolik hodin jsi položil tu stupidní otázku o těch rozdílech-to znamená že si v tu dobu nevěděl vubec nic a pravděpodobně to nevíš ani nyní.A pečené holubi do volátka slibovala před mnoha a mnoha lety jistá strana ale nějak to nevyšlo.Já ti rozdíly mám napsat,popsat jejich význam,kde jsou k přečtení.....![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Výměna STB - CZ nová DIGIKaždý den na každeho z nás čeká v průměru jeden blbec a my se na srážku s ním musíme připravit.Bohužel někdy to nejde se ho zbavit... Narozdíl od tebe se do nikoho nenavážím jako ty do všech pod články... Njn dohadování je tvoje hobby. ![]() |
janse
![]() |
|
Jenompotvrzuješ muj odhad tvého IQ.Hloupost a naprostá neschopnost si sám něco najít a porovnat je toho dukazem+naprosto stupidní dotazy.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Výměna STB - CZ nová DIGIHlavně že ty ukazuješ svojí genialitu... :D |
janse
![]() |
|
janseNo tak neříkejme tomu genialita najít si rozdíly mezi dvěma digi šroty.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Výměna STB - CZ nová DIGIStejně nechápu, jak někdo může pomlouvat svého poskytovatele služeb a být u nich. Pokud bych nebyl spokojen s digi šroty tak bych měl svoje nebo bych byl u někoho jiného...![]() |
janse
![]() |
|
Nepomlouvámkde a kdy jsem je pomlouval?Zřejmě vubec nevíš ve kterém mizivém počtu přístrojích fungoval ten jejich stále ještě současný modul CI+.A pokud vubec fungoval tak tam byl další problém se zvukem na Digisportu1 HD ve formátu AAC.Ale nezoufej časem na všechno přijdeš.![]() |
hobo
![]() |
|
hidranttDej nám prosím vědět zda už máš vyměněno a za co... :D díky :) |
janse
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |