![]() |
|
pořady v tvporadte je dnes něco v televizi na co se dá dívat ? |
sat amatér
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 349 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: pořady v tvKed sa nudis posti si stream madarskej tv a mozes cely den pozerat co caka europu......![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: pořady v tvTo je rituál. Já si to pamatuju už z dětství, jak se na táboře uctívala tvorba Ladislava Smoljaka. Například film Rozpuštěný a vypuštěný. Skutečně to mělo určité náboženské aspekty. Ten film a celá ta cimrmanovská mytologie jsou taky dostatečně bizarní k tomu, aby to fungovalo. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: pořady v tvKdyž tě to nebaví,tak zbytečně neplat a koukej z wokna!!!A neplácej tady zbytečná témata......![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
liquereani jsem nečekal že mi odpoví taková legena satelitních fór....máš naprostou pravdu,není to nic dobrého,je to vážný problém. |
sat amatér
![]() |
|
Kamil_k4ČUS kakamile není nad dobrou radu![]() |
sat amatér
![]() |
|
RE: pořady v tvDneska už můžeš jen sledovat (nevhodné slovo)ní vsuvky,které vkládají do svých programů tv.stanice.Už stím začla i ČT a ta jejich vsuvka o příštích pořadech zabere dokonce čvrt obrazovky.No,a protože tv.stanice asi považují diváky za (nevhodné slovo)y,tak jim třeba 4x za film vsuvkou připomene ,,že právě sleduje Švejka".Já prostě v lednu tv odhlásím. |
hugo51
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
toothpickRozpuštěný a vypuštěný plně s Tebou souhlasím, na svoji dobu to byl dobrý film,ale pokud je ten film 20-cetkrát opakovaný na dvaceti stanicích se spoustou reklam tak se to snad musí omrzet....nemám pravdu_ |
sat amatér
![]() |
|
toothpickJá tam žádnej Tf swiss nemůžu najít,dej fr.dík |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: pořady v tvhttp://en.kingofsat.net/tp.php?tp=2232 |
toothpick
![]() |
|
RE: pořady v tvNesmies pozerat tolko ARF a ZDF ide to ma mozog.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
opravaARD som myslel....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: pořady v tvMně je to jedno, ať mě správce dá na black list. Já už jsem stejně tak nějak vyčerpal svoje možnosti. Příště zase přídu s něčím novějším. |
toothpick
![]() |
|
Perfektny linkPosielam Ti link, ktory uz dnes nepouzijes kvoli casovemu posunu, ale zajtra rano vloz do VLC, lebo SimpleTV a zarucujem, ze budes milovat svoju zem a aj sa nasmejes, aj kde nebudes rozumiet ani slovomms://121.167.43.161/chosun |
Dozor
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: pořady v tvZdar,tak dnesni tipy:10,15h MGM HD Od 12 do 3, Ruzne 13,40 Čelzý-Arsenal,15,05h Kino CS Romance za korunu (Soudruh Ransdorf,šejčí v TKM)![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: pořady v tvMDR HD20:45 Starnacht an der Donau (LIVE) ARTE HD 21:45 Jean-Michel Jarre: A Journey into Sound (dokument) 22:40 Soundhunters (dokument) |
toothpick
![]() |
|
RE: pořady v tvTak kolego toto co si napsal je vopravdu skvost.Nechci Tě urazit ale kolik máš tříd! |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: pořady v tvNo, není to přímo ta nejhorší odrůda hudby (levně produkované lidové šlágry), ale bude tam bohatě zastoupena německá populární hudba. Lepší i horší. The BossHoss, Revolverheld, Maite Kelly, Conchita, The Common Linnets...https://www.youtube.com/watch?v=9lJ7jT_DCuw |
toothpick
![]() |
|
RE: pořady v tvKdysi býval takový vynikající program, ještě teď ho nĕkdy dávají na STV2, jmenuje se to tuším Monoskop. Mohu vřele doporučit... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: pořady v tvA když nebyl monoskop a byla bílá obrazovka tak tomu sme říkali program pro americký vojáky![]() |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: pořady v tvkazdy je na neco jineho, a jak kdy. ja ted mam jako kulisu ocko, ,sedim na nete, a na mobile hraju battle alert 2.je to proste nuda delat jenom jednu vec. jinak na netu je spousta online serialu ruznych zanru od ceskych az po scifi ci sitcom americke ktere nejradeji sleduji ja. kdysi jsem mel obdobi a jsem od noci do peti rana dival online serialy jako startrek, babylon, andromeda, firefly atd...atd... na ulozto napr. walking dead muzes stahovat ci reality show kdo prezije tak na pulroku bys mel. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |