Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

instalace nové Digi

mám dotaz ,už se někomu ozval technik z Digi a nebo někdo z Digi aby se s vámi domluvil na instalaci nové Digi??? pokud ano tak napište prosím z jakého jste okresu děkuji

carlos87
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: instalace nové Digi

Na co se tam teda konkrétně díváš ty ??

bretah
Registrace: 9/2012

Maxik23

No věř tomu i když jsem mimo jiné i jejich klientem sice už bez vázanosti ale minimálně do vyjasnění PL jim těch 348,- klidně budu platit.Přesto mne jejich nová nabídka vzhledem k dalším třem platformám co mám vubec ale ze židle nezvedá.Jediné co mě trochu zvedá je 2 roky upisu bez jistoty programu pro který jim jedině platím.Tu ostatní omáčku mají v podstatě více méně všichni včetně třeba i něco pro mě zajímavého-což je hlavně sport.Viz třeba freesat s La Ligou.Ne vždy ale většinou v HD.Takže nestahovat kalhoty-brod je zatím v nedohlednu. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Bretah

Já to mám hlavně jako doplňkovou službu k pozemáku, který ale pravděpodobně poletí, snad už nebude třeba a o polské programy úplně nestojím ..

Hobo: Já bych tu tragický freeSAT vzhledem k jejich laxnosti a naprosté ignoranci raději ani nezmiňoval, jestli něco umí dobře, tak slibovat a vymlouvat, to jim jde dokonale ;)

Maxik23
Registrace: 5/2013

Milí optimisté i pesimisté, všechno nám jako vždy ukáže čas. Jedno je ale jisté, toho pana Rusnáka je pro LAMU škoda, ten by mĕl jít do politiky. To je opravdu velký talent...

rs505
Registrace: 11/2009

Maxik23: On ti něco freesat slíbil a pak nedodržel? A co to bylo?
Jinak ta tvoje úchvatná Digi s až donedávna analogovým signálem a nutností používat providerem dodávané krámy, to je skutečně terno jako hrom :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Maxik23

Tak už rozumím, proč se ti ten rozhovor tak líbil. Odpověděls totiž uplně stejně jako ten manažer toho providera.

bretah
Registrace: 9/2012

Maxik23

Snad jsem ti napsal co si konkrétně vyberu v případě freesatu a za pro mě poměrně velmi přijatelnou cenu.A nejenom to.Takže zase tak tragicky bych to neviděl.Navíc technik má tak nějak docela pravdu o tom digi.Třeba.A to opravdu nejsem fanatik žádného našeho providera. ;)

hobo

nová Digi TV

dnes asi po týdenním neúspěšném dovolání se na infolinku Digi jsem se rozhodl, že jim zašlu e-mail kde uvedu veškeré své kontaktní údaje včetně čísla smlouvy s dotazem jak to vypadá s instalací služby u mě doma, psali mi sms začátkem září, že mám vydržet na konec září, že se mi určitě někdo ozve a domluvíme se na instalaci nové služby,ale konec záři je za rohem a pořád nic :-(, všechny změny co provedli v poslední době jsou fajn asi toho mají teď trošku víc než by mohli stíhat,ale napsat nebo zavolat omlouváme se za prodlení s instalací vaší služby by mohli :scared:

carlos87

No vidíš

a to je teprve začátek....A už jsou a budou problémy.Kdo si myslí že nebudou tak je hodně naivní.Má je totiž každý u nás. ;)

hobo

Technik

Mě ne, jen ten přístup k zákazníkovi je takový nijaký. Z kraje září byl slíben Sport 1 HD, je v nabídce? Máme takřka říjen a v nabídce stejně není a teď dělají mrtvého brouka, že oni žádný termín vlastně nedávali, zatímco termín 7.9 si zřejmě všechny české redakce vycucali z prstu. Kdyby chtěli, tak jej dávno mohou šířit z vl. sat. kapacity, nebo ne?

Carlos: Já se dnes dovolal, ale dověděl jsem se akorát to, že technik v okrese to má min. do půlky října nacvaknuté :)))

Maxik23

nová Digi TV

dík za info všem, když budu něco nového vědět tak zas napíšu popřípadě založím nové fórum , zajímají mě názory těch co jim nová Digi již poběží

carlos87

Carlosi, v průběhu týdne vyjde u konkurence recenze nové Digi TV ..

Maxik23

nová Digi TV

to jsem na recenzi zvědav :8)

carlos87

Recenze

stačí si pročíst názory uživatelu nové digi v SK.Nic moc se tam lišit nebude. ;) A žádné zázraky se dít s největší pravděpodobností nebudou konat ani u nás. :-/

hobo

to se musíte

doprošovat svého dodavatele,aby dodával?,co to je?to bych už změnil dodavatele R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Hobo

Aktuální názory na novou Digi SK pramění zejména z toho důvodu, že je má v hrsti Telekom a nějakých novinek, nových programů se dočkávají opravdu jen příležitostně. A tohle v ČR nehrozí, zatím přidávají programy jako na běžícím páse, takže se zdá, že pro Telekom má přeci jen český trh nějaký význam ..

Maxik23

Maxik23: Jestli nějaké redakce zveřejňují termíny, tak to je jejich problém. Freesat nikdy žádný termín nedal a už vůbec ne slib, že se něco bude spouštět. A kdyby chtěli, tak mohou šířit všechno možné, ale je spíš otázkou, jestli obdobné programy budou také výdělečné. Protože těch pár tlachalů po diskuzích, jejichž zájem začíná a končí v momentě, kdy mají za rozšíření nabídky platit, to opravdu nevytrhne. Freesat není charita.

technikTKR

Maxik23@ To je jasný, že to má nacvaknutý, nestíhá demontovat :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Technik

Jasně, ale vždyť se sám podívej, na českého, popř. slovenského diváka freeSAT vyloženě kašle a to co nemá od Telekomu tak prostě nemá. Ale zatímco pro diváka v Maďarsku, tam to zjevně jede a dokáže přidat i několik HD programů současně, o tom si klient u nás může tak akorát nechat zdát, protože tu dokonce nepřidává ani ty základní české v SDčku ..

PoldaS: Já myslím, že to chce prostě čekat a kdo čekat nechce, má přeci možnost si zaplatit přednostní migraci za šest stovek, což je sice dost, ale když někdo na druhou stranu nechce čekat ;) teď ovšem jak se jim dovolat ... :laughing:

Maxik23

Maxik23

Nezoufat vše se v dobré obrátí a desítky možná stovky nově přijmutých techniku zavalí novou digi během pár týdnu celý náš stát. :O

hobo

Hobo: Samotného by mě zajímalo kolik techniků vlastně mají, jestli to jsou třeba dva nebo tři na celý okres, nedej bože kraj ..

Maxik23

Maxik23: Nějak nechápu, co máš na mysli, protože freesat má poměrně stabilní programovou nabídku, nezvyšuje ceny a to je zjevně právě věc, která spoustě lidem vyhovuje. A až bude tlak diváků na přidávání HD programů - samozřejmě s tím, že adekvátně půjde nahoru i cena - tak to pro freesat není po technické stránce žádný problém. Ale rozšiřovat nabídku a pak jenom koukat, jak o ni nikdo nemá zájem a prodělává se, to opravdu freesat podstupovat nemusí. To si může užít třeba Digi nebo někdo jiný.

technikTKR

Maxik23

Já např.v Praze vím pouze o dvou a s jedním jsem dokonce někdy v létě mluvil ohledně výměny toho momentálního Kaonu za v pořadí už třetí a ten pravil at si počkám na ten nový,že až budou ho přiveze a vymění.Ale nehoří to pro mne nijak. ;)

hobo

Tak dnes mi volal operátor že přijede technik v pátek v 10 h výměnit STB. sem zvědav... Nové info žádné jen se vnucoval s HBO balíkem který je první 3 měs zdarma.

janse
Registrace: 10/2014

tak co taky vám volal operátor že přijede technik?

janse
Registrace: 10/2014
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra