Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Nova digitv

Zdravim potrebujem poradit,v menu primaca nemozem najst ladenie novych kanalov,chcem pridat barandov atd.dik

pavco
Registrace: 1/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

Hlavně

je to trochu v rozporu s ceníkem.Tam je každý kaon za 49,-.Takže co to zase pohnojili?Těm co mají vázanost a kaon měl zustat pronájem 30,-?Takhle to chápu já vázanost už nemám tak platím za kaon 49,-. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Nová Digi

Dnes je 30.9. a nejnovější zprávy z Digi jsou: přetížená infolinka na kterou se nedá dovolat,staré informace na webových stránkách a stále nekompletní programová nabídka v jejich nových baličcich nemluvě o tom,že není u kanálů který mají být v HD uvedeno, že jsou to programy v HD i když z předchozích příspěvků se dá snadno odvodit o jaké kanály půjde, tak snad brzy nastane změna

carlos87
Registrace: 2/2008

RE: Nova digitv

Tak ja v mem okoli mam zase info, ze po zdrazeni balicku zacinaji odchazet nekteri zakaznici k prijmu DVB-T. Takze cas ukaze, kolik zakazniku zustalo u nove DIGI TV CZ.

HYPER
Registrace: 11/2010

Nová Digi

Mezi nejnovější zprávy je nutno zařadit,že 24h před spuštěním to nikdo nemá doma. :laughing:

hobo

Oni nás překvapí!!!!!!!!!!Ale nevím jak .Asi by to stálo zato vypsat sázky.

jiri55
Registrace: 7/2015

Nedávno na foru někdo psal,jak všichni odsuzují Novou digi-tzv.LAMU a jak je to skvělý operátor....?
Podle současných reakci to tak nevypadá.

hoss
Registrace: 8/2015

Kdyby

jenom to.Taky nás osočovali jak závidíme a jak nás nová digi všechny nadzvedne ze židlí a podobný nesmyslnosti.Spíš bych řekl že svojím jednáním nadzvedli těch pár lama nadšencu. :laughing: Kdepak jsou ti dotyční? ;)

hobo

Stále mlčí ale přijde překvapení

jiri55

taky si myslím že nikdo zítra nebude mít novou digi... :D to bude spuštění nové služby: 10,9,8...3,2,1 Vítejte na Nové DIGI!

Už to můžem zase vypnout stejně tam ještě nikdo není... :D

janse
Registrace: 10/2014

Nicméně

Něco se přeci k uvedenému datu povedlo-zdražení a ještě ne uplně dobře vzhledem k rozesílaným sms. :laughing: Lama se fakt předvedla. :O

hobo

Ale kvasnak psal že přidaly programy a nic není zadarmo ale Láma přidá na zlepšení cígi 300melounů

jiri55

Ani ty telefony na jejích zákaznickou linku nejsou zadarmo !!

hoss

Nová Digi

Z pevný linky se tam zdarma dovolas když ti to zvednou, ale dovolat se tam nedá, no uvidíme co dál, já si už nastavil na účtě příkaz na 497Kc takže z těch přeplatku co mi tam vzniknou si můžu aspoň pak aktivovat maxi balíček a s jejich akci 3 měsíce HBO zdarma můžu i s preplatkama sledovat třeba HBO půl roku zdarma, na jednu stranu mě to štve, že ta jejich služba běží od zítřka, ale bez jejich nových STB s tím nic nezmuzu tak jsem si v tom našel aspoň něco pozitivního 😀

carlos87

carlos87

No já tam teda nic pozitivního nenašel kdybych se rozkrájel.PL za 500,- to je jediné co bych tam v budoucnu mohl sledovat.To teda pro mě moc pozitivní není-ale dal bych jim to kdyby....... ;)

hobo

Nová Digi

Tak každý si na tom něco vybere, je to o tom jak je kdo náročný divák, Pl se dá sledovat i za 300kc v základu v SD.Když bych neměl aspoň ten Kaon co mám teď tak by mě to také štvalo, ale mám aspoň Kaona tak zatím stačí

carlos87

Sledovat

ve staré digi s kaonem už bez vázanosti je to za 348,-.Aspon takovou jsem dostal el.fakturu. ;) Ale klidně budu pokračovat pokud...... ;) A sledovat v podstatě každý sport v SD je dnes poněkud neštastné. :-/

hobo

hobo

Kdyby jsi na doporučení kolegy K nasadil 80cm monitor a sledoval ze vzdálenosti cirka 3 metry, tak prý i ty SD jsou OK ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

carlos87

Volal jsem tam hodněkrát,jak z pevné,tak i z mobilu a vždy jsem to musel Telecomu zaplatit!Stačí jen ten automat!-všichni něco vyřizujou. Rv

hoss

hobo

Já jsem taktéž žádná pozitiva nenašel. Dovolat se nedá, informace neúplné, technikům dali výpověď a noví zřejmě ještě nejsou, prostě to nemohou stihnout. Dnes jsem odeslal doporučeně výpověď a jsem v klidu. Zatím si nechám Skylink a pak se uvidí. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

neuzil

Taky mi běží výpověď,jen čekám na odezvu,zatím nic!Poslal jsem to během září,tak zřejmě ještě musím počkat do konce října! PL v SD kvalitě nechci,objednám si Nc+ pokud nedojde i u nich k výraznější cenové změně-nyní za 850 zl na rok.

hoss

Takže

pozitivum zatím žádné.Ale další negativum je např.že LM ve středu na staré i nové digi už asi u nás od dneška nikdo neuvidí ani v SD natož v HD. Rv

hobo
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra