![]() |
|
Nova digitvZdravim potrebujem poradit,v menu primaca nemozem najst ladenie novych kanalov,chcem pridat barandov atd.dik |
pavco
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 127 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
Hlavněje to trochu v rozporu s ceníkem.Tam je každý kaon za 49,-.Takže co to zase pohnojili?Těm co mají vázanost a kaon měl zustat pronájem 30,-?Takhle to chápu já vázanost už nemám tak platím za kaon 49,-.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Nová DigiDnes je 30.9. a nejnovější zprávy z Digi jsou: přetížená infolinka na kterou se nedá dovolat,staré informace na webových stránkách a stále nekompletní programová nabídka v jejich nových baličcich nemluvě o tom,že není u kanálů který mají být v HD uvedeno, že jsou to programy v HD i když z předchozích příspěvků se dá snadno odvodit o jaké kanály půjde, tak snad brzy nastane změna |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Nova digitvTak ja v mem okoli mam zase info, ze po zdrazeni balicku zacinaji odchazet nekteri zakaznici k prijmu DVB-T. Takze cas ukaze, kolik zakazniku zustalo u nove DIGI TV CZ. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Nová DigiMezi nejnovější zprávy je nutno zařadit,že 24h před spuštěním to nikdo nemá doma.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Nova digitvOni nás překvapí!!!!!!!!!!Ale nevím jak .Asi by to stálo zato vypsat sázky. |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: Nova digitvNedávno na foru někdo psal,jak všichni odsuzují Novou digi-tzv.LAMU a jak je to skvělý operátor....?Podle současných reakci to tak nevypadá. |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
Kdybyjenom to.Taky nás osočovali jak závidíme a jak nás nová digi všechny nadzvedne ze židlí a podobný nesmyslnosti.Spíš bych řekl že svojím jednáním nadzvedli těch pár lama nadšencu.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Nova digitvStále mlčí ale přijde překvapení |
jiri55
![]() |
|
RE: Nova digitvtaky si myslím že nikdo zítra nebude mít novou digi... :D to bude spuštění nové služby: 10,9,8...3,2,1 Vítejte na Nové DIGI!Už to můžem zase vypnout stejně tam ještě nikdo není... :D |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
NicméněNěco se přeci k uvedenému datu povedlo-zdražení a ještě ne uplně dobře vzhledem k rozesílaným sms.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Nova digitvAle kvasnak psal že přidaly programy a nic není zadarmo ale Láma přidá na zlepšení cígi 300melounů |
jiri55
![]() |
|
RE: Nova digitvAni ty telefony na jejích zákaznickou linku nejsou zadarmo !! |
hoss
![]() |
|
Nová DigiZ pevný linky se tam zdarma dovolas když ti to zvednou, ale dovolat se tam nedá, no uvidíme co dál, já si už nastavil na účtě příkaz na 497Kc takže z těch přeplatku co mi tam vzniknou si můžu aspoň pak aktivovat maxi balíček a s jejich akci 3 měsíce HBO zdarma můžu i s preplatkama sledovat třeba HBO půl roku zdarma, na jednu stranu mě to štve, že ta jejich služba běží od zítřka, ale bez jejich nových STB s tím nic nezmuzu tak jsem si v tom našel aspoň něco pozitivního 😀 |
carlos87
![]() |
|
carlos87No já tam teda nic pozitivního nenašel kdybych se rozkrájel.PL za 500,- to je jediné co bych tam v budoucnu mohl sledovat.To teda pro mě moc pozitivní není-ale dal bych jim to kdyby.......![]() |
hobo
![]() |
|
Nová DigiTak každý si na tom něco vybere, je to o tom jak je kdo náročný divák, Pl se dá sledovat i za 300kc v základu v SD.Když bych neměl aspoň ten Kaon co mám teď tak by mě to také štvalo, ale mám aspoň Kaona tak zatím stačí |
carlos87
![]() |
|
Sledovatve staré digi s kaonem už bez vázanosti je to za 348,-.Aspon takovou jsem dostal el.fakturu.![]() ![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
hoboKdyby jsi na doporučení kolegy K nasadil 80cm monitor a sledoval ze vzdálenosti cirka 3 metry, tak prý i ty SD jsou OK![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
carlos87Volal jsem tam hodněkrát,jak z pevné,tak i z mobilu a vždy jsem to musel Telecomu zaplatit!Stačí jen ten automat!-všichni něco vyřizujou.![]() |
hoss
![]() |
|
hoboJá jsem taktéž žádná pozitiva nenašel. Dovolat se nedá, informace neúplné, technikům dali výpověď a noví zřejmě ještě nejsou, prostě to nemohou stihnout. Dnes jsem odeslal doporučeně výpověď a jsem v klidu. Zatím si nechám Skylink a pak se uvidí.![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
neuzilTaky mi běží výpověď,jen čekám na odezvu,zatím nic!Poslal jsem to během září,tak zřejmě ještě musím počkat do konce října! PL v SD kvalitě nechci,objednám si Nc+ pokud nedojde i u nich k výraznější cenové změně-nyní za 850 zl na rok. |
hoss
![]() |
|
Takžepozitivum zatím žádné.Ale další negativum je např.že LM ve středu na staré i nové digi už asi u nás od dneška nikdo neuvidí ani v SD natož v HD.![]() |
hobo
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |