![]() |
|
STV1 SkylinkIde vám obraz ? |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
![]() |
|
RE: STV1 SkylinkNa O2TV taky nešlo...http://oi57.tinypic.com/2wdvwnb.jpg |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: STV1 Skylinkježiši, ale vy máte stv, chápete . vy jste neuvěřitelní trapáci. vy jste mohli sledovat volně juventus na stv, češi jen na o2, ale stv sledovat jsme nemohli sledovat. pouze v svk. chápete?![]() ![]() ![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: STV1 SkylinkSTV1 nešel nikomu v ČR! |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: STV1 Skylinka co asi se snažím vysvětlit omu chcípákovi riťposta?RE: STV1 Skylink Lolem123 Čehúne, opravdu to O2 to zakázala jen Čechům??? ![]() ![]() ![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: STV1 SkylinkLolem123Ty jeden Čehůne, chovej se slušně a ne jak vulgární hulvát. Jsi úplně mimo, protože nejsem žádný podle tebe Čobolák ani žádný nacionalistický Čechůn jak ty aj když jsem z České republiky. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: STV1 SkylinkLolem123Urážet ti jde opravdu geniálně a na druhé straně ani nevíš, že Česká republika nejsou jen Čechy a Češi. Ta vulgarita a nacionalismus Ti úplně zatemňuje mozek, že? |
risposta
![]() |
|
RE: STV1 Skylink(nevhodné slovo)e jeblýStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
janseMalinko se pleteš.STV1HD i SD šlo ve freesatu jaksi normálně v čehunově.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 465 |
![]() |
|
RE: STV1 SkylinkjanseVe freeSATu s CZ kartou a vlastním přijímačem to dle ostatních šlo, tak prosím nešiř co není pravda. |
risposta
![]() |
|
STV1 0 bodovu STV tma jak v rohu-sklamanie na plnu ciaru STV HRUZA!!!,keby to bola sukromna stanica nepoviem ani makke "fn" ,ale toto je do "nebe volajici!!!!!!!"![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
petko16
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
má vtom prsty O2“Spoločnosť O2 Czech Republic a.s. kúpila výhradné práva na vysielanie vybraných zápasov Ligy majstrov UEFA pre Českú republiku. Na základe žiadosti tejto spoločnosti bolo nutné znemožniť divákom v Českej republike sledovanie včerajšieho futbalového zápasu na programe Jednotka,” vysvetlil pre portál SatelitnáTV.sk člen predstavenstva spoločnosti M7 Group Jaromír Glisník.🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
STV1 mi fungovala ...Četl jsem včera večet tuto diskuzi ... tak jsem to na moment zkusil a STV1 během fotbalu fungovala. Jestli to není podle balíku ... jám mám fullT90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 276 |
![]() |
|
ivo2001podla baliku asi nie ale podla regionu🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: STV1 SkylinkJe na karte moznost zmenit region na SK? DikyDVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: STV1 SkylinkZasa z tým začínajú vlčí blbí... Nech si láskavo uvedomia, že nie každý má O2Tv... Niekto ani nemá možnosť to. mať aj keby chcel, berie vôbec niekto na ohľad túto skutočnosť?!![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 729 |
![]() |
|
RE: STV1 Skylinkkostik123, snad budes mit pravdu a u Freesatu se to nezmeni ohledne STV. To se vse uvidi při dalších prenosech LM na kartách UPC Freesat pro CR s jejich a vlastním prijimacem. Na kartách Freesat SK nebude problém sledovat dal STV1 při utkani LM ve stredu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 704 |
![]() |
|
vilda016Nechaj si pekne CZ region/v budúcnosti to oceníš/,veď SK programy sú v dvbt.![]() |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
vilda016Pardon,nevšimol som si info pod lištou. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
Jupijá mám region CZ, ale ještě mne napadá důvod, že pokud to chytneš na anténu, např. okres Zlín, tak tam to jede i přes kartu ...prostě to není šmahem vše CZ bez STV1 - LM. Ale jinak je mi to úplně jedno ... T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 276 |
![]() |
|
RE: STV1 SkylinkTak tady to máte jasně napsané, kdo v tom má prsty :Dobrý den všem, velmi nás mrzí, že jsme divákům nemohli nabídnout včerejší zápas Ligy mistrů na STV1 (nebo ORF a ZDF). Tito vysílatelé (programové společnosti) nemají práva na vysílání Ligy mistrů na území České republiky. Městský soud v Praze na základě návrhu společnosti O2 Czech Republic vydal předběžné opatření, které nám ukládá se zdržet šíření přímých přenosů vysílání zápasů UEFA Champions League na všech programech s výjimkou programů vysílaných Českou televizí. Proto jsme museli vysílání těchto programů dočasně přerušit. Zápasy Ligy mistrů mohou zákazníci sledovat v HD kvalitě na kanále ČT Sport. Děkujeme za pochopení. David - UPC |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
FotbalAt jde celé O2 někam, jak to tak sleduju, tak si jdu koupit 105 parabolu, natáčecí zařízení a na nějaký placený platformy se můžu vykašlat.... |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
RE: STV1 SkylinkBohužel zde je krásně vidět, že ani čtvrt století po revoluci dosti lidem nedošlo, že zadarmo ani kuře nehrabe a stále žijí heslem: kdo nekrade není "čech".Já taky koukal na STV1 pokud ta možnost byla, ale ani ve snu by mě nenapadlo nadávat na někoho, kdo si jen chrání svou investici - uže jen z principu O2TV fandím, přestože jej nemám. Pokud chcete, máte možnost je za pár let přeplatit a zpřístupnit to třeba celému světu - budete miláčky národa. Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: STV1 Skylinkhttp://www.novinky.cz/ekonomika/382136-kabelovky-musi-pri-lize-mistru-zacernovat-obrazovky-vymohla-si-o2-u-soudu.htmlJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: STV1 Skylinkkdyby např. jakože už to nehrozí 02 koupilo La Ligu pro ČR,tak by i Dajto a ten jeden zápas zčernal![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 804 |
![]() |
|
RE: STV1 Skylink@ivo2001 - můžeš mně říct, jak by to ta karta poznala, kde se nachází? Neboj se, na všechny dojde...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
![]() |
|
![]() |