Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.10.2007, 00:04.18

Plazma Panasonic 42PZ700e

Ahoj,mam uz doma par dni tuto plazmu a jsem maximalne spokojen.DVD je SUPER a TV taky,ani jsem tak dobry obraz necekal...Doporucuji...M
uživatel
yabu
01.10.2007, 01:12.52

jasne

pohoda keby bola kradnuta za polovicnu cenu beriem ju
uživatel
new
01.10.2007, 08:07.49

@yabu

Nesmíš se dívat na analog.Jinak zaplačeš.
uživatel
milord
01.10.2007, 08:19.42

RE: Plazma Panasonic 42PZ700e

Já myslím že zapláče nad vším.Pokud Plazma nemá to správné krmení..
To že píše že obraz je Super je samozřejmě nesmysl a jen ,,sebeutěšování"..
Naopak pokud je analog kvalitní tak si myslím že je koukatelnější než z digitálního zdroje.
Každopádně přeju dobrý zvuk a hlavně OSTRÝ...obraz. ;)
uživatel
pat
01.10.2007, 09:05.38

Pate, myslíš, píšeš, ale sám zkušenost s velkými plochými televizory nemáš. Zdá se, že z tebe mluví akorát závist.

Uvedený panasonic má opravdu velmi uspokojivý obraz i poměrně méně kvalitních zdrojů. A to včetně analogových kabelových. Místní kabelovka (Karneval/UPC) je určitě lepší než místní obraz z DVB-T. Což je dost na pováženou.
Neprodávám nic - jenom tentýž přístoj má tchán v Brně a obraz je z analogové kabelovky opradu překvapivě hezký. Taky DVD nebo analogová kamera přináší docela dobrý výsledek.
Propojené to má přes RGB se satelitním Humaxem5500 a DVD playerem. Signál z UPC Direct je horší než všechno osttaní. Signál z Cslinku není k mání k porovnání - anténa jenom na A1.
P.S. Slovo digitální zaručuje kvalitu jenom jelimanům. kteří absolutně netuší, oč vlastně jde. Jmenuje se to podmínka nutná, avšak nikoliv postačující.
uživatel
Antonín
01.10.2007, 12:32.16

SuperAntonín

Jak si mužeš dovolit říct ze mě mluví závist ???
Máš my za žebráka ??? co spí někde pod mostem ?? a nemá na nějakou plazmu???Chlape mýlíš se a nehodnot člověka z písmenek na monitoru.
Plazmu nemám a zatím nechci a věř my že to není z finačních duvodu jak se opět hloupě a mylně domníváš.
Ale rozhodně si nebud kupovat nic co se my nelíbí a z čím bych nebyl spokojen a ještě se na to denně dívat.Ten obraz je hnus a tím končím./mimo HDTV/
Tvoje vnucování tady lidem že je to paráda už je ošumělý.Co to znamená jak píšeš ??? ,,uspokojivý obraz",,,překvapivě hezký" ,,docela dobrý výsledek".....znamená to že to jsou kompromisy a ten obraz stojí za Hovn**** !!
Akorát Jeliman jak nazýváš lidi kteří mají rozdilný názor než Ty muže říct že člověk který nemá plazmu a vyjadřuje k ní jen ZÁVIDÍ !!
Prosím nehodnot finační situaci člověka podle toho jestli má Plazmu nebo ne...mýlíš se..
Mám spoustu přátel co jezdí ve felicicích dodnes plazmu nemají ale bankovní konto mají tak nadité že by si koupili těch plazem vagony možná i s Tebou..
uživatel
pat
01.10.2007, 12:33.30

Re : Antonín

Antonín , prezrad už nám prosím Ťa po tom všetkom čo sa tu už odznelo a ešte odzneje : na čo sa pozeraš Ty ..? Aký máš TV , resp. ostatné komponenty domácej zábavy..?
uživatel
punca
01.10.2007, 12:41.13

@pat

Zdielam nazor Antonina na mudrlantov co kritizuju zrejme vacsinou len na zaklade pocuteho a citaneho BEZ vlastnej skusenosti.
Mam tohto Panaka (verziu 70) a musim povedat, ze som sa bal nekvalitneho obrazu zo slabsich zdrojov; naopak - kvalita prekonala moje ocakavania, JEDNOZNACNE mozem odporucat. Na CRT Sony som mal nap. terestr. Joj takmer nepozeratelnu, teraz je obstojna. Analogove stanice s dobrym signalom (STV1, Markiza) maju SUPER obraz.
Takze tak.
uživatel
ref
01.10.2007, 14:20.27

No taky si myslím, že se nedá srovnávat obraz z CRT s plazmou Panasonic (nebo jinou kvalitnější). Nejde jen o ostrost, ale taky velikost, únava očí, případně HD. Podobně (dobře) jsou na tom třeba LCD Sony a najdou se i další, ale CRT je dneska už mrtvý...
uživatel
Fantomas
01.10.2007, 14:29.24

No neviem ako je to na iných plazmách,ale na Panasonicu je
možné cez menu dvojkrokové vyhladzovanie obrazu a pri dobrej kombinácií na konkrétny signál to viditeĺne pomáha.
uživatel
Nalimm
01.10.2007, 14:30.02

@Ref

Ale každý má nárok na názor a koupit si co se mu líbí hlavně že jsi mooc spokojenej...to je dobře.Já bych zpokojenej nebyl.A ani nejsem mudrlant co nic neviděl běhám okolo toho dost a zkouknul jsem toho v Praze i po známejch dost koukám v 90% na fotbal a aby my běhali doma v pokoji rozmazaný hráči plazmu nepotřebuju.Mám možnost i Premiere HD ale čekat celý týden na bundesligu v HD je pro mě málo...
Jsem rád že se Vám to líbí a jste zpkojeni..o to výrobcum jde..
PS.Mě vadí že Antonín mluví v tonu že na to nemám proto to nemám...To se opravdu spletl.
Přeju hlavně ostrý OBRAZ.Ale ten určitě máte protože si libujete.Jinak jak píšeš SONY CRT už byl omyl sám o sobě..Kdybys provozoval poctivýho německýho Grundiga nebo Loewe bylo by to lepší.Ale ted už je to jedno když píšeš že obraz máš SUPER... ;P
uživatel
pat
01.10.2007, 15:00.43

Pate, nemáš ani jedinou plazmu, ba ani žádnou plochou televizi, víš o tom jenom to, co někde přečteš, a stejně píšeš. Nesmysly. Jak je vidět z toho, co píšou ti, co, to skutečně mají, a skutečně používají.
btw. zrovna popisovaný Panasonic je docela dobrým kompromisem v ceně/výkonu. Můj tchán je dlouholetý důchodce a vagón nemá ani rýže, ne tak peněz. Nemyslím, že by se mělo frajeřit se zbytečně drahými auty, ale jezdit ve felicii je dnes stejný nesmysl, jako koukat na CRT. Kromě jiného je felicie ne moc bezpečné auto, které se už nevyrábí tak dlouho, že jsou většinou rezavé jak lišky a sem tam z nich něco upadne. A CRT nemá kvalitní zobrazení ani pro dnešní SD data 720x576, tím méně ne použitelné velikosti úhlopříčky.

2punca: Za základ věci považuji reproduktory. Ale to není asi to, cos chtěl vědět. Jako hlavní televizor používám Hitachi 55PD9700. Zdrojem signálu jsou přijímače Kathrein 910 a DM5620 s anténním systémem 3+motor. (Nahrávám přes kartu v PC.) a DVD všeplayer Sigmatek XS700. Blue Ray player mám akorát dočasně půjčený, a to Sony. Ještě se neumím rozhodnout, který systém a proč, a navíc je to pro mne zatím drahé provozně a nemám ani přístup k datům. Většinu obrazových dat mám uloženu na DVD v rozlišení 720x576.
Kromě toho hlavního systému mám ještě další pobočné televize na různých místech, kromě pracovny jsou to všechno CRTy napájené rozvodem UHF.

Pate, vše co vlastním, je okamžitě na prodej, kromě mého psa. Vagón peněz je hodně i malajských ringitech. Jestli je míněn vagón peněz českých, domluvíme se ihned, jestliže to budou papírové tisícovky, stačí, když mi nacpou plnou felicii, jednu ještě mám, počítám, že by tam mohlo vejít okolo jedné miliardy Kč. Kdyby to bylo myšleno v padesátnících, asi bylo potřeba skutečně ten vagón, abychom mohli jednat.
A mohou přijet se stěhovákem.
Kdyby chtěli toho psa, pak mají smůlu. Za peníze není k mání.
uživatel
Antonín
01.10.2007, 17:26.03

SuperAntonín

Umíš číst ??? Vždyt píšu že žádnou Plazmu nemám ani nechci !! dokud nebude čím to krmit.Ale to neznamená že my to nezajímá nebo že sem slepej a nevidím ty mazanice !!!
Jak ty píšeš že je dnes nesmysl koukat na CRT tak já si zase myslím že je nesmyl koukat na Plazmové a LCD zobrazovače protože ty jsou stavěné na jiné obrazové zdroje než které jsou dnes v 90% dostupné..
Felicie a vagony peněz jsem myslel obrazně samozřejmě jsi nepochopil a píšeš mu tu o Tvém psu,padesátnících,stěhovácích ufff ach jooo.
Jinač na závěr i vím proč jsi si koupil honem Kathreina a pujčil..Blu RAY.
Protože už jsi otrávenej se koukat na tak velkou Plazmu a sledovat tu hruzu třeba UPC na tom to musí být pokoukáníčko..
Tak se aspon podíváš přes víkend na Bundesligu HD a pouštíš si Discovery HD pořád dokola a ted se uspokojíš na pujčeným Blu Ray..paráda.
Ale pak se vrátíš do reality a zase budeš koukat na klasické vysílání což je 95% drtivá většina.A to je UPC,C+,Premiere,atd atd.atd...A zase mazanice.
Rád ještě vydržím u CRT a vubec se za to nestydím !!
uživatel
pat
01.10.2007, 18:41.50

To PAT

Pate,kdyz napisu,ze obraz je super,tak tim myslim,ze jsem porovnaval skutecne mnoho modelu a variant.V cene 50000kc neni lepsi plazma,o tom jsem presvedcen.Je fakt,ze nizsi modely jsou horsi,ale tato plazma je vyborna.Mel jsem vybornou CRT Grundig ale obraz na plazme je podle meho nazoru lepsi.Na sledovani TV pouzivam Nokii mediamaster.Muj prispevek jsem bral jako doporuceni tem,kteri se rozhoduji koupit plazmu.To,ze ty na to mas jiny nazor Ti neberu,ale nechapu TEBE a ostatni,kteri tady furt pisou,ze plazma je hnus atd....Je to vec nazoru,navic malokdo z Vas videl obraz na teto plazme a vychazi ze zkusenosti s nizsimi modely...M
uživatel
yabu
01.10.2007, 18:47.29

Pate a kde je ten vagón peněz na tu koupi?
Já jsem k prodeji ready.
Jestli on ten vagón není stejná kravina, jako ten zbytek.

P.S. Koukám většinou na 720x576. A je to na 155 cm dost dobrý.
uživatel
Antonín
01.10.2007, 18:49.44

Yabu

Ty píšeš svuj názor máš na to nárok já píšu svuj názor mám na to nárok.Muj názor je: pokud to se do toho pouští ,,obyčejný signál" je to HNUS někdy horší někdy lepší.Prostě tohle nejsou zobrazovače na to co ted lítá ve vzduchu...
Vysoký rozlišení je jiná písnička ale ty písničky nejsou až jich bude dostatek rád si tuhle velkou TV ihned koupím.Zatím nemám duvod.
Jinač přeju hlavně OSTRÝ obraz.
uživatel
pat
01.10.2007, 20:53.02

No a kde jsou ty vagóny peněz? Už se nějak rozostřily...
Co jejich přebohatí majitelé jezdí felicií, koukají na CRT. Nejspíše si k té jízdě nakoupí v Lídlu nějakou tu dobrůtku, popijou krabicového vína a na server demižón.cz napíšou odborný názor, že víno je hnusné a vždycky je z toho bolí hlava.
Jeliman na svoje nesprávné tvrzení právo nemá. Otázka, jestli je jedna a jedna dvě totiž není věc názoru, ale faktických skutečností. To by tady nějaký další neznalý pat mohl napsat, že jsou to tři, a že má nárok na svůj názor. Nemá.
Pat nemá na svůj názor nárok, protože s věcí nemá sebemenší osobní zkušenost a všechny jeho znalosti plynou leda tak z návštěv levných obchodů. To je málo a je to k ničemu, leda to blbně lidem hlavy.
Stejně jako neplatí jeho "názor" na auta, protože Felicia není srovnatelná ani s nejběžnějšími typy aut současné střední třídy, neplatí jeho "názor" na zobrazovače.
Ani kdyby na to měl stokrát nárok, nestane se to platnější.
uživatel
Antonín
01.10.2007, 20:54.22

@pat2Yabu

mylis sa
uživatel
ref
01.10.2007, 23:09.06

2yabu

Jsem rád, že jseš spokojenej, /a to je to nedůležitější/.Přeji hezký obraz ostatním.../a slunce v duši.../
uživatel
tukan
01.10.2007, 23:14.06

A ještě navrhuji, aby sme každý hned napsal, na co máme a kolik kdo má peněz. Aby bylo jasno, kdo na to má a kdo ne.Těm nemajetným by nikdo nevěřil a těm majetným taky ne. Zatím dobrou
uživatel
tukan