![]() |
|
FreeSat už spustil HD v nabídce medium?Zdar dneska nemam možnost testnout jestli už freeSat spustil těch 17HD v balíku Medium.Dik za info.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
re: FreeSat už spustil HD v nabídce medium?už jsem koukal, že by to stálo za to přejít od Skylink, ale to ten FREE Sat fakt nemá ČT v HD ?? |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: FreeSat už spustil HD v nabídce medium?zatím nemá čt sport v HD jednička i dvojka už je v HD.![]() Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: FreeSat už spustil HD v nabídce medium?právě, že v tom přehledu HD stanic Medium ČT1 a ČT2 není uvedeno mezi HD programy. |
jona
![]() |
|
RE: FreeSat už spustil HD v nabídce medium?ty tam jsou už je i Markíza HD STV1 HD a je tam i Noha HD![]() Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: FreeSat už spustil HD v nabídce medium?omlouvám se už to tam vidím![]() |
jona
![]() |
|
RE: FreeSat už spustil HD v nabídce medium?tak teď by to ještě chtělo nějakou hodně dobrou promo nabídku![]() |
jona
![]() |
|
jonaale zase jako ta cena není vubec marná na dvě karty....![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: FreeSat už spustil HD v nabídce medium?Ale ještě jsem se nedozvěděl jestli už jde Animal planet HD a další v médiu to tu nikdo neprovozuje freesat medium z HD přijímačem?dik Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
Domnívám seže tato nová nabídka ale i ceny jsou pouze pro nové abonenty.Já to mám po staru rozdělené i když s dobrou cenou včetně max pak a HD balíček atd. takže nemužu posoudit.A nových tady bude zatím asi moc nebude.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: FreeSat už spustil HD v nabídce medium?Takže jestli tomu rozumím s těmi novými abonenty, tak i když mám balíček plus, tak musím čekat až mi doběhne roční platba, oni mi ji navýší a teprve potom mi naběhnou HD programy ? (mám vlastní přijímač). |
J_N
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 393 |
![]() |
|
Jak jsemjiž řekl domnívám se že pokud je vázanost tak asi ano.Pokud není vázanost tam by to šlo se domluvit a překopat nabídku i cenu.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
RE: FreeSat už spustil HD v nabídce medium?J_N Musíš čakať, ale oni Ti to nenavýšia automaticky. Aj po roku o to musíš požiadať (alebo vziať novú akciu a starú ukončiť - urob to cez predajcu a rozdeľte si províziu) |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
Freesat HDještě Sport1HD, NOVASPORT2 a hlavně ČTSPORTHD!!! jinak jako alternativa k O2tv tam kde je pomalé připojení a možnost příjmu jejich služby jen v SD KVALITĚ |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
RE: Porucha automatického ladění modulu pro Fr...Já jsem tam zavolal, a za chvíli to jelo. Jen jsem z jednoho balíčku musel na rok přejít na ten nový. Platím půl roku 329,- a druhého půl roku 349,- Kč. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
![]() |