Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Nejde mi naladiť niektoré programy na ASTRA 19,2

Mám nový receiver Opensat 9700 HDPVR+, ale pri ladení kanálov z astra 19,2 mi nenaladí napríklad RT (english), CNN, CNBC ... Nemecké kanály mi normálne idú všetky (od RTL, PRO7 a pod. až po nemecký Eurosport, Sport 1 a aj tie erotické call me), aj španielske blbiny, aj BBC world, Al Jazeera (english),Euronews. Parabolu mám 100 cm a pri staršom receiveri (SD) som chytal všetky programy, aj tie, ktoré mi teraz nenájde. Skúšal som zadať parametre TP ručne, podľa zoznamu na parabole.cz, ale nič nenašlo. Nechápem, kde robím chybu! Dá sa bez tých kanálov žiť, ale mrzí ma, že donedávna mi to fungovalo na starom Topfielde, predtým na Opticum a nový receiver to nenájde.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejde mi naladiť niektoré programy na ASTR...

Pri skenovaní nejakého satelitu,treba povoliť sieťové vyhľadávanie/NIT/.Ak tak neurobíš,tak ti zoskenuje len niečo,ale nie všetko,malo by tam biť do 2000 kanálov,skús.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Dík za radu, skúsim to.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

Tak som to skúsil a pomohlo to (síce nie všetko, ale čo som chcel, to som naladil). Ostatné mi chýbať nebudú.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra