![]() |
|
AXN cestujeTaky Vám zmizelo AXN,u mě najednou test1 misto něj.Zaspal jsem nějakou aktualní změnu? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Už to vidímStačilo číst,to chybělo ženě,tak jsem plašil![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: AXN cestujeAk si spal 28 hodin, tak si zaspal![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 468 |
![]() |
|
RE: AXN cestujeNechápu, jak si někdo, kdo má zrak v pořádku (pokud ne, omlouvám se) může nevšimnout toho velkého nadpisu na hlavní stránce.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
WladysTo bude tím,že jsi to nepřečetl celý,jsou lidi,který na AXN nečučí celých 28 hodin a to byla moje manželka,když to dnes přepla na svý tv a já od včera ráno nebyl doma až teď koukám na holanďany na fotbal,i když mu nerozumím na svým nářadí(jeden sat mi zrovna odešel do sat.nebe)![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranhele ty se doma i sam najis a vyserec, nebo vse resis pres manzelku... ja bych tipoval ze jsi doma ani nepipnes vole a proto se chodis ventilovat zde na parabolu ... co dotaz to perla |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
to @korkoranNa to se pán ale neptal.A ani sem se nevšimnul,že by se podepal jako vul.![]() |
VEJMISLO
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
AXN na SkylinkuTa banda ze Skylinku není ani schopna upozornit zákazníky, že přišli o předplacený kanál. Jestli budou mít ještě tu drzost zvednout poplatek, tak to patří odstřelit. Čím více zákazníků, tím jsou horší! |
styrlitz
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@styrlitztady toho člověk moc nevyřeší,spíše teda nic. Chce to jedno.Přestat platit tuto "sat-elitní" platformu. Možná se pak vschopí,protože konekurence začíná být velká a čím dál silnější![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
styrlitzTa banda jak jí nazýváš to má napsané na svých stránkách a je to napsané i zde na stránkách tak je lepší než tady žvástat nesmysly raději lépe číst .Jestli to dokážeš místo psaní ptákovin a psaní bludů. ![]() ![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: AXN cestujeslávisto, uklidni hormon, on totiž skylink posílá tolik různých upozornění, emailem, smskou a p. ale předplatitelům sdělit že bylo ubráno , to neumí. On každý neleží na netu jako třeba ty. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: AXN cestujeDobre to využil Freesat, na mesiac zadara |
Thrall
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: AXN cestujeNo hlavne Skylinci jeste dnes vysilaji AXN ve FastScanu... Ze by doufali, ze smlouvu jeste sepisou?anebo Je to banda amateru? Kdyz vytisknutelny fastscan seznam nejsou schopni aktualizovat ani o zmenene kanaly, maji tam verzi z cervna, jeste kdyz sla NOVA HD? |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
ještě že mámeUPC,to ho má a myslým,že i dgitv |
korkoran
![]() |
|
Lžete a plácáte nesmysly!Od 1.10. visí zpráva o ukončení vysílání AXN na webu Skylinku! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
tondachdal si tomu korunu,na web všichni koukají 28 h.deně a při tom si nevšimli,že se to tam objevilo až po 6 hodinách od vypnutí,to jsou ale dnes lidi! ? !? !Obzvlášť ty 80-ti letý-zaostalci jedni! ! ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
![]() |