Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Hd programy digi

na jakych frekvencich najdu tyto programy mam cam od digi a tv panasonic mam jenom digi sport a eurosport

brumla
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hd programy digi

Sekce přehledy.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Ten cam ti nepomôže nová digi cz caid 1882 potrebuješ nový ;) .

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

máš novou digi nebo starou? předpokládám že máš starou když tvrdilo DIGI že CAM moduly nemá. Tak že žádné kanály nejsou...

JEN DIGI SPORT 1HD, EUROSPORT 1,2 HD, NatGeo HD.

janse
Registrace: 10/2014

ale cena je nova takze jestli tomu rozumim ja budu platit novou cenu ale programy v hd budu mit az s novym camem a ten ma byt as po prvnim listopadu

brumla
Registrace: 3/2006

Stará

ale musí jet se starým modulem nebo ne? ;)

hobo
Registrace: 1/2007

brumla

máš starou nebo novou Digi?Cena je nová i u staré. ;)

hobo

brumla

Rozumíš tomu dobře. Tak tomu bohužel je. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

Brumla, to zdražení o pár kaček je zejména díky tomu, že došlo k přidání českých programů, včetně Sport 2, AMC a Dorcel ..

Maxik23
Registrace: 5/2013

Maxik23

Jemu jde o HD programy.SD patlaniny v podání všech našich provideru už pomalu dnes nikoho nezajímají. ;)

hobo

brumla, brumla cha,cha,

Vzhledem k tomu, že jsi zde od roku 2006, tak se ptáš jak začátečník, stačí k tomu p.GOOGEl a víš vše, a nemusíš se ptát ještě větších superexpertu zde na parabole,vždyť víš že zde radí pouze zhaslé hvězdy/,kde jsou Ti co něco znají/misut,klokan,ojoj a jiní, kašlou zde na úroveň paraboly, protože když to zde člověk čte tak si připadá jako kdyby navšívil 1. třídu obecné školy. :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@hery

bezpecaku dnes je sobota.. jaka bude dnes prupovidka po krabicovem vinu .. budou to zas zvasty o svycarech nebo ted das tu o zemi neobmezenych moznosti, teda rusii .. nebo dovezli novou odrodu a bude to zcela neco jineho ? :))) :)))

arioner
Registrace: 8/2010

Vylitá makovice, opět sobotní klasika - zlitej jak carský důstojník a opět na scéně.:))

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

hery

Raději už běž s tím tvím share do švajcu. :laughing: Chtěl jsem napsat do.....ale to by neprošlo. ;)

hobo

Chlapci jste drzí!!!!! a navíc podle mě nic neumíte, proto jste zde tak agresivní, až Vám půjde vše na co si vzpomete,tak možná budete vlídnejší, jinak jste u mě včeteně Saxona kterého jsem si vážil, břídilové. :laughing: :laughing: :laughing: a zde již není místo aby něco bylo jiné, prostě jste na nic. což jsem předpokládal dle Vašich hloupýc příspěvků. :laughing: :laughing: :laughing: a zas Vaše nejlepší zbraň je alkohol!!!! to Vy si vymyšlíte hlouposti!!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

Už si tady trapnej a nikoho nezajímáš.Krást a ještě se s tím chlubit je hodné tak pro někoho s velmi nízkém IQ.A jinak Saxonovi nesaháš ani k zadku. Rv

hobo

A co jste čekali

od Heryho v sobotu večer? Vždyť to už je takový místní folklór, dalo by se říci součást kulturního dĕdictví národa. Nĕkdy musím zjistit, co to v tom Lanškrounĕ čepujou...

rs505
Registrace: 11/2009

hobo

:laughing: :laughing: :laughing: , uč se od jinýh chlapců,třeba z Italie a Švýcarska, a budeš úpně jinde,jinak jsi uplný hloupý Čech k ničemu a tak Tě taky beru, nejsi mi hodný přinést ani horkou kávu ráno!!!!! Nezasloužíš si to, Mám k tomu jiné lidi, kteří si to zaslouží, Ty né!!!!!! Jási Ty lidi dovedu zaplatit, ale Ty jsi na houby!!!!!

hery

hery

Ano já jsem hloupí čech.Zato ty jsi chytrý čech,švýcar,ital...a těm klidně nos ráno horkou kávu jako lokaj v livreji. :laughing: Vždyt ty dodnes neumíš ani správně napsat název toho tvojeho občas navštěvovaného města ve švajcu.Zaplat si někoho kdo tě to jméno toho města naučí vyslovit a hlavně správně napsat. :laughing: Jseš příklad navoněné bídy. ;P

hobo

Hery by měl hodit do placu svoji podobiznu, ať konečně vidíme, jak vypadá učebnicový příklad bIba.

bretah
Registrace: 9/2012

už se perou?

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Vy to zlehčujete, ale já mám strach, aby si Saxon nĕco neudĕlal, když si ho Hery přestal vážit...

rs505

Saxon spíš přemýšlí proč se tak stalo? Asi kvůli tomu, že jsem mu naznačil, že se zde chová jako howado.:-)))

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Saxon

Přesně tak. Uražená ješitnost v kombinci s alkoholem. Je to škoda, odborník je to vynikající...

rs505

Saxon

není nálevka a má vše ve své "bedně" vpořádku na rozdíl od toho "čecho-švýcara",co mu vše pořád valí a je pokaždé na tady této diskuzy nalitý jako žok... ... Jak člověk může až tak klesnout? :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

jamess96

Nesmíš to tak prožívat. Saxon má taky svoje nedostatky, např. nevydrží dlouho pod vodou, maximálně 3 -4 minuty...

rs505
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra