![]() |
|
Magiosat a Orange prijímače v Skylinku?Rád by som vedel, či prijímače Orange napr. Sagem alebo prijímače Magiosat fungujú aj s kartou Skylink alebo sú spárované s ich kartami? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Magiosat a Orange prijímače v Skylinku?skylink má irdeto, tak pokud mají slot na CI tak tam vlož modul pro irdeto a pujde :) |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: Magiosat a Orange prijímače v Skylinku?Aspoň čo ja viem, tak pre Magio Sat je to parovane, tam ta pustí len k signálu z 0,8 W, je to naprogramované na Magio |
Eduardi
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 978 |
![]() |
|
RE: Magiosat a Orange prijímače v Skylinku?Aké kódovanie používa Magio Sat a Orange vo Fíbernete? |
Karner
![]() |
|
RE: Magiosat a Orange prijímače v Skylinku?Orange satelitny, som robil, je tam karta skylink v module ird, nieje parovana. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
Magiosat a Orange přijímače v Skylinku?Magiosat používa kódovanie Conax, orange neviem. |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Magiosat a Orange prijímače v Skylinku?V Sageme, čo chcem z Bazoša kúpiť, neviem, či je šachta pre modul Irdeto. |
Karner
![]() |
|
@Karnerpan je socialek .. kupuje kramy na bazose a vecer chlasta a huli v hospode.. co tak prehodnotit priority, hmm ? |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@arionera co tak prehodnotit prispievanie tu na parabole, hmm? uroven a prinos tvojich prispevkov je totiz dlhodobo nulova...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 468 |
![]() |
|
@arionerTrafil si poriadne vedľa. Od "sociálka" mám poriadne ďaleko a pijem len príležitostne. Doma mám stb Edison Argus a ako druhý stb chcem kúpiť niečo lacnejšie - je to nenormálne? Namiesto kritizovania radšej poraď, ak to dokážeš. |
Karner
![]() |
|
OrangeViaccess pc 3.0![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoide o tento orange![]() https://www.parabola.cz/zpravicky/17724/orange-na-slovensku-spousti-satelitni-tv-pres-skylink/ Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Magiosat a Orange prijímače v Skylinku?Ja mám možnosť kúpiť Sagem od Orange s čítačkou Conax. Niekde som čítal, že stačí natiahnuť do stb nový soft a prijímač dokáže čítať aj Irdeto karty. Je to možné? |
Karner
![]() |
|
RE: Magiosat a Orange prijímače v Skylinku?jasne, zazraky na pockanie - nemožne do 3 dni ..![]() |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
arionerTvoje odpovede sú skutočne veľmi hodnotné. Prosím ťa, radšej čuš ako len blbo kecať. |
Karner
![]() |
|
OrangeOmlouvám se ,spletl jsem to s polákama,no ale na slovákách čtu na google,že karta je skylink-takže jaké by tam mělo být kodování a čtečka?,nebo snad nedej bože došlo ke změnám?![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
nie je prijimac ako prijimacKarner: "Ja mám možnosť kúpiť Sagem od Orange s čítačkou Conax."to su tie 8-10 eurove boxy z Fibernetu tie predsa nemaju ten najzakladnejsi predpoklad pre satelitny prijem - nemaju sat tuner, vstup od LNB !!! kup si radsej najlacnejsie Amiko za 42 Eur, neries jednoucelove haraburdy z bazosa ![]() |
pewa
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: Magiosat a Orange prijímače v Skylinku?Mám kvalitný Argus s panákom. Druhý stb som chcel k malému LCD, preto som uvažoval o lacnejšom stroji. |
Karner
![]() |
|
![]() |