![]() |
|
CHANSORT TŘÍDĚNÍZdravím,už jsem to tu jednou asi v červnu zmiňoval-nejde mi ze zipu otevřít chansort.Někdo mi posílal odkaz jak má vypadat chansort tabulka,ale o takové si můžu nechat jen zdát.Jak mám prosím postupovat po stažení zipu chansortu abych jej otevřel a mohl v něm pracovat?CZ návod na chansort mám,ale ten mi je prd platný když mi nechodí program.Děkuji |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
RE: CHANSORT TŘÍDĚNÍMožná hloupý dotaz, ten stažený zip soubor jsi rozbalil?Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
labiprosím tě ,kde jsi vzal tu češtinu. Všude jsem hledal a bohužel nenašel. |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: CHANSORT TŘÍDĚNÍNerad bych dostal zase banána za uvádění meilu,ale když bude někdo chtít tak napište na tadysova,pak už je to klasika naložená ryba a pes.Nevím jak to jinak zaobalit.Jak je to tedy s tím zipem? |
labi
![]() |
|
labico to je ta tadysova to je email? a co za to seznam.cz? |
zujm
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 584 |
![]() |
|
RE: CHANSORT TŘÍDĚNÍPřesně tak |
labi
![]() |
|
RE: CHANSORT TŘÍDĚNÍRestartoval jsem pc a už jsem se na tabulku dostal.Mám vykopávku takže to občas udělá. |
labi
![]() |
|
RE: CHANSORT TŘÍDĚNÍKdyž už jsem se tam dostal tak to stejně nechodí.Ikonky v tabulce mám zašedlé a nereagují. |
labi
![]() |
|
RE: CHANSORT TŘÍDĚNÍlabi.....nic si z toho nedělej, nejsi sám. Já se s tím tuhle rozčiloval celej den, a taky jsem to neotevřel. Už na to kašlu, nemám na to nervy .. ![]() ![]() 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: CHANSORT TŘÍDĚNÍBodejť,nechápu jak v 21 století může někdo vymyslet tak nepřívětivé uživatelské prostředí v tv co má LG.Taky na to už kašlu bo mám jiné starosti než se (nevhodné slovo) s menu tv. |
labi
![]() |
|
labipokud se na úpravu programů nemůžeš dostat máš nejspíš v tv nainstalovan starý firmware. Nainstaluj nejnovější a poté opět znova stahni seznam naladěných kanalu a otevři to znova v chansortu a melo by to jít.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: CHANSORT TŘÍDĚNÍTV mi ukazuje že mám poslední firm.Na různých stránkách kde je ke stažení chansort jsem viděl různé údaje o podpoře xy tv LG.Někde je uvedeno PH a někde zase není PH.Já mám PH670s tak jestli to nebude tím. |
labi
![]() |
|
labi...otevřu chansort z USB si uložím na plochu přes chansort stažený setting z TV...a pak znova načtu ten nově uložený setting .Přímo z USB to většinou nejde.Moje zkušenost.(LG 55LA790V) |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: CHANSORT TŘÍDĚNÍNejde mi to a už na to prdím.Díky všem za rady. |
labi
![]() |
|
![]() |