, sekce: Skylink |
|
Skylink karta Next, jaky typ?Zdravim, jen dotazek. Da se karta typu next pouzit napr v oscamu? Vim ze typ ICE jiz nedodavaji, pouze irdeto. Ale nevim jestli je to novy typ M7 nebo se da pouzit i jinde nez v jejich origo boxech. Dekuji. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 946 |
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Vsechny IRD maj blokle na oscam, presmeruj se na UPC tam davaj ICE... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Skylink Irdeto v oscam chodí, ale nová serie výměny je M7. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 953 |
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Me jde o tu kartu next, nevite prosim jaky davaji typ? Jestli normalni irdeto (to by nemel byt problem) a nebo je to jiz M7?Dekuji. |
Hypnos
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Omlouvám se místo výměny mělo být napsáno next, tzn. současné next jsou M7. |
sirda
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?OK, diky za info, takze tu nerozchodim jinde nez bud v modulu nebo jejich prijimaci. Mam stary DM a chtel jsem to do nej. |
Hypnos
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Jo a ted jsem se docetl, ze lze objednat pokud mam balicek Kombi, Multi HD, HD Plus či Komplet. Takze u mini to ani nelze. |
Hypnos
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?U flexi to jde taky a snad i u multi. |
sirda
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Co má společného nextka s balíčky, můžu si ji objednat třeba i k digitalu když budu chtít být cool ne?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?No ja nevim, takhle to maji napsano na jejich webu:Podmínkou pro objednání druhé karty Skylink NEXT je předplatné některého z balíčků Kombi, Multi HD, HD Plus či Komplet. |
Hypnos
|
|
@tomik535no to by jsi nebyl cool ale neco jineho :) |
Hypnos
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Myslím že ani ne, vem si, že bych tu druhou kartu potřeboval jen na přechodnou dobu, např. jednoho roku..dokonce i při dvou letech ještě vychází lépe než nová + serpo. Objev co..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Zkusil jsem, zda systém nabízí objednání nextky u karet s balíčkem multi, poté jenom se zaplaceným SP a bez SP a pokaždé to systém umožňoval. Jestli to potom nezablokuje při potvrzení objednávky jsem již nevyzkoušel. Jak jse už psal, tak u karty s předplatným flexi na jeden měsíc šlo objednat nextku na 1 rok.Mám to osobně vyzkoušené před rokem, ta nextka mi končí za týden. |
sirda
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Ja myslim, ze to jde ted i u nižších baliku s první kartou NEXT k matersky karte a ta varianta Kombi, Multi HD, HD Plus a Komplet plati ted u druhé karty NEXT(3 prijimac, TV). |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Je to tak.Podmínkou pro objednání "druhé" karty Skylink NEXT je předplatné některého z balíčků Kombi, Multi HD, HD Plus či Komplet. |
sirda
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Skylink to podle me musi nejak kompenzovat, aby neprisel o zákazníka, který ma zaplacen balicek multi, mych 7 a chtěl prijimat tu samou nabidku i na druhé TV v domacnosti, když konkurence nabízí v akci druhou kartu zdarma k matersky karte. Pokud tam ta moznost opravdu je, tak ji nabízí v ramci akce. Navíc konkurence ma ted hodne zajimavy novy cenik od 1.10.2015. |
HYPER
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Skylink nic nekompenzuje. Jedna karta next byla od začátku k jakékoli kartě s balíčkem nebo i bez. |
sirda
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?A, tak to uz jsem nejak zapomel. Mel jsem za to, ze to bylo i u první karty od Kombi a vyse. Takze jsem se v tom nejak zamotal. Tak to sorry. |
HYPER
|
|
Hypnosskus pogooglit po " black ship oscam " , neviem ako to teraz je ale mam taky pocit ze tam M7 Irdeto slapalo, ak sa mylim tak prosim opravte manech sa dari, ahoj Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Diky kouknu se, ale myslim, ze M7 zatim nikde nefunguje. Ale mohlo se to zmenit. Jinak diky vsem za komenty. |
Hypnos
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|