![]() |
|
Skylink karta Next, jaky typ?Zdravim, jen dotazek. Da se karta typu next pouzit napr v oscamu? Vim ze typ ICE jiz nedodavaji, pouze irdeto. Ale nevim jestli je to novy typ M7 nebo se da pouzit i jinde nez v jejich origo boxech. Dekuji. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Vsechny IRD maj blokle na oscam, presmeruj se na UPC tam davaj ICE... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Skylink Irdeto v oscam chodí, ale nová serie výměny je M7. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Me jde o tu kartu next, nevite prosim jaky davaji typ? Jestli normalni irdeto (to by nemel byt problem) a nebo je to jiz M7?Dekuji. |
Hypnos
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Omlouvám se místo výměny mělo být napsáno next, tzn. současné next jsou M7. |
sirda
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?OK, diky za info, takze tu nerozchodim jinde nez bud v modulu nebo jejich prijimaci. Mam stary DM a chtel jsem to do nej. |
Hypnos
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Jo a ted jsem se docetl, ze lze objednat pokud mam balicek Kombi, Multi HD, HD Plus či Komplet. Takze u mini to ani nelze. |
Hypnos
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?U flexi to jde taky a snad i u multi. |
sirda
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Co má společného nextka s balíčky, můžu si ji objednat třeba i k digitalu když budu chtít být cool ne?![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?No ja nevim, takhle to maji napsano na jejich webu:Podmínkou pro objednání druhé karty Skylink NEXT je předplatné některého z balíčků Kombi, Multi HD, HD Plus či Komplet. |
Hypnos
![]() |
|
@tomik535no to by jsi nebyl cool ale neco jineho :) |
Hypnos
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Myslím že ani ne, vem si, že bych tu druhou kartu potřeboval jen na přechodnou dobu, např. jednoho roku..dokonce i při dvou letech ještě vychází lépe než nová + serpo. Objev co..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Zkusil jsem, zda systém nabízí objednání nextky u karet s balíčkem multi, poté jenom se zaplaceným SP a bez SP a pokaždé to systém umožňoval. Jestli to potom nezablokuje při potvrzení objednávky jsem již nevyzkoušel. Jak jse už psal, tak u karty s předplatným flexi na jeden měsíc šlo objednat nextku na 1 rok.Mám to osobně vyzkoušené před rokem, ta nextka mi končí za týden. |
sirda
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Ja myslim, ze to jde ted i u nižších baliku s první kartou NEXT k matersky karte a ta varianta Kombi, Multi HD, HD Plus a Komplet plati ted u druhé karty NEXT(3 prijimac, TV). |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Je to tak.Podmínkou pro objednání "druhé" karty Skylink NEXT je předplatné některého z balíčků Kombi, Multi HD, HD Plus či Komplet. |
sirda
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Skylink to podle me musi nejak kompenzovat, aby neprisel o zákazníka, který ma zaplacen balicek multi, mych 7 a chtěl prijimat tu samou nabidku i na druhé TV v domacnosti, když konkurence nabízí v akci druhou kartu zdarma k matersky karte. Pokud tam ta moznost opravdu je, tak ji nabízí v ramci akce. Navíc konkurence ma ted hodne zajimavy novy cenik od 1.10.2015. |
HYPER
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Skylink nic nekompenzuje. Jedna karta next byla od začátku k jakékoli kartě s balíčkem nebo i bez. |
sirda
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?A, tak to uz jsem nejak zapomel. Mel jsem za to, ze to bylo i u první karty od Kombi a vyse. Takze jsem se v tom nejak zamotal. Tak to sorry.![]() |
HYPER
![]() |
|
Hypnosskus pogooglit po " black ship oscam " , neviem ako to teraz je ale mam taky pocit ze tam M7 Irdeto slapalo, ak sa mylim tak prosim opravte manech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Skylink karta Next, jaky typ?Diky kouknu se, ale myslim, ze M7 zatim nikde nefunguje. Ale mohlo se to zmenit. Jinak diky vsem za komenty. |
Hypnos
![]() |
|
![]() |