![]() |
|
ČT Sport HD na freeSATZajímavou informaci mi řekli na infolince freeSAT.ČT Sport HD na freeSAT nebude, protože si nové DIGI TV zaplatila satelitní exkluzivitu pro ČR minimálně na 1 rok. Samozřejmě řekli, že u Digi Sportu jí také nakonec nedodrželi a poskytli O2, ale se změnou majitele a dostatkem financí je pravděpodobné, že to dodrží tudíž ČT Sport v HD nikde jinde na satelitu nebude. S tím je spojené také přidání Sport 1 HD, které je odloženo na neurčito...zřejmě se do toho také vložil Slovak Telekom, který uzavřel partnerství s novou Digi TV. |
Marty
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATSat. exkluzivita, to je něco takového možné? Přeci nikdo nemůže konkurenci zabránit aby se vysílala na své náklady klidně i ten Sport 1 HD, popř. ČT Sport HD a další, nebo jak to tedy je, ví někdo ze znalejších? |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATTěžko říct...jen tlumočím to co mi bylo řečeno, taky jsem se divil. |
Marty
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
MartyTo je fraška,nechápem kde to žijeme.Aká ezkluzivita,ved CT Sport nemá exkluzivitu pre jednu,alebo dve platformy.Môze ho kľudne zaradiť aj freeSAT ak sa dohodnú na podmienkach ak majú voľnú kapacitu.Zasa som vytočení.Rád by som vedel kedy konečne budú niečo robiť z novou kapacitou na Thore7...Nejako je ticho.Tá odpoveď a vyjadrenie freeSATu má dosť nepríjemné zarazila.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATJe to blbost. CT si plati satelitni distribuci sama, to by musela stahnout CT Sport i z 23E. Pani nebo pan mota vice věci dohromady. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATZřejmě v tom mají trochu hokej a ta exkluzivita se týká stanice SPORT 1 HD. To by dávalo perfektní smysl. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATBoha jeho už aj z tými ich čachrami.Fakt má vytáčajú.A ak by nezaradil freeSAT Sport1HD tak by to bol riadny podraz keď to sami avizovali.To niesú naozaj schopní zaradiť niečo z vlastnej iniciatívy na svoje náklady a na svoj prenajatý transpondér aspoň vtedy keď vedia,že to asi nedopadne OK...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATTohle se může dít opravdu jen u nás!!!![]() Na slovo exkluzivita začínám být alergický ![]() Doufám, že nebude tak zle a CT Sport se konečně objeví i pro zákazníky Freesat, už je to ostuda nemít tento program!!! ![]() |
jack775
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 268 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATPlatíš to, i když tam ten program není ?? Jestli ano, tak čemu se divíš ? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATbretah: já mám Skylink, v podstatě mi to je jedno, jen už by s tím měli něco dělat! |
jack775
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 268 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATMě hlavně udivuje, že ve freeSAT furt chrápou, když přeci budu vědět, že se u konkurence něco děje, tak tu nabídku přeci udělám atraktivnější a nové programy zařadím ještě před jejím oficiálním startem, a ať mě nikdo neříká, že freeSAT neměl přesné informace o tom co se v táboře Digi TV kutí .. |
Maxik23
![]() |
|
ČT Sport HD na FREESATNESKUTEČNEJ BORDEL V TÉHLE REPUBLICE FAKT, PLATÍM KONCESIONÁŘSKÉ POPLATKY čt TAK SNAD MÁM MÍT MOŽNOST SLEDOVAT JEJICH PROGRAMY V hd né? ZA CHVÍLI TADY BUDE EXKLUZIVITA ÚPLNĚ NA VŠECHNO A TOTO SE ROZJELO S NÁSTUPEM o2tv...VŠICHNI NA VŠECHNY PODÁVAJÍ ŽALOBY A DIVÁK JEN ŽASNE. ONI SI OPRAVDU NEUVĚDOMUJÍ, ŽE NA TAKOVÉMHLE MALÉM TRHU NELZE DONUTIT DIVÁKY ABY SI PLATILI TŘI OPERÁTORY ABY MOHLI SLEDOVAT VŠE, A NAKONEC TO DOPADNE, ŽE NIKDO NEBUDE SLEDOVAT NIC A PAK SE TEPRVE BUDOU DIVIT |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATA ty snad nemáš možnost sledovat programy ČT v HDčku ??? |
bretah
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATTak hlavně u O2 je problém, že léta úplně dlabou na kabely a pak má možnost u nich mít televizi a schopný internet jen zlomek potencionálních zájemců, ruku na srdce říkám, že já mít možnost jít do kabelovky, tak neváhám, bohužel nemám a stěhovat se za kabelovou televizí opravdu nebudu![]() |
Maxik23
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATCo má s tímhle tématem O2 společného ??? |
bretah
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATZase zklamáni .Už jsem se těšil na sport1hd a stále nic.Oni přijdou o zákazníky |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
to Bretahsamozřejmě že mám možnost sledovat CTsport v HD, ale za jakou cenu...ve freesatu nejsou, O2tv mám možnost sledovat jen v SD kvalitě, kvůli jejich pomalému připojení a stará DIGITV vysílá také jen v SD a nové se na dva roky upisovat nebudu a paltit si kvůli tomu jseště Skylink? Si upad né? |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATA pozemně četečka v hd... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 655 |
![]() |
|
FI711010Chlapče, jestli tak mermomocí stojíš o ČT v HD, tak existuje cosi jako ČT karta. |
bretah
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATKup si od někoho za pár šupů ICE kartu a převěd na ČT kartu,to je takový problém?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
tak nejakako pise habr...a keby si mal nahodou este jednu ct kartu navyse, tak ju s tebou vymenim za kartu RTVS a mas slovenske a ceske verejnopravne tv v HD bez mesacnych poplatkov, samozrejme za zakonne koncesie...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATto je čěško tádý je všě možně![]() |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATNakonec to bude křížek vypínat i v pozemáků....a towercom na skylinku..... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 655 |
![]() |
|
RE: ČT Sport HD na freeSATBohužial, šport je veľký biznis. |
Thrall
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |