Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazu

Prosím nekamenovat, pořídil jsem rodičům tento skylink ready, za ty peníze to vypadá hezky, jednoduchá instalace, všechno prakticky bez chybky, "jen" bych řekl že kvalita zůstala na úrovni SD........ je možné že ten přístroj nekvalitně zobrazuje HD? Prošel jsem v nastavení kde co, i HDCP zapnul jestli ho třeba neomezuje kvalitou výstupu ale když jsem se třeba na eurosportu podíval na fotbal či jiné sporty tak se mi kvalita zdála dost tristní...... menu a statická grafika he ok, ale ten obraz .... má někdo zkušenosti?

Jantars
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazu

no ,za ten peniaz je obraz v danej kvalite hd ready.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

jaká je tam televize? Levnější přijímače ukazují přes SCART či CINCH nic moc i když je to HD, pokud se to dá přes HDMI, bývá to daleko lepší.

pepa12
Registrace: 6/2007

sorry zapomněl jsem - je tam panasonic plasma, samozřejmě se bavíme o HDMI..........shodou okoností mám doma tu samou plasmu proto mě to poměrně překvapilo....chtěl jsem si tenhle levný boxík koupit jako záložní, ale ten obraz se mi opravdu nelíbí..přemýšlím kde jsem mohl udělat chybu, ale nastavil jsem 1080p......

Jantars

1080x1920 neboli lidově fullHD plasma abych byl přesný.....

Jantars

Takže

Výstup je nastaven na 1080i nebo p?Někdy je lepší to p nechat na TV.Full je obecně označováno p.Ale jaksi se nevyskytuje-nevysílá. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

přednastaveno měli I. Pravda, mohu to přehodit, nicméně to určitě nepomůže, přehazoval jsem na p právě kvůli kvalitě..

Jantars

Jantars

Pokud máš možnost třeba i přes obyč.monoblok ještě 19,2 tak do toho přístroje pust např. ZDF HD a hned budeš vidět kde je asi chyba.. ;) A to je v uvozovkách jenom 1280-720p.

hobo

jo zkusim, je tam ten monoblok.........

Jantars

jj přesně, to by mělo být rozeznatelné i na té blikačce ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

hele já si fakt nemůžu pomoct, mě se ten obraz zdá vyblitej i na ZDF HD :-(. Mě se jen tomu nechce věřit, chápu vyblitej SD obraz, ale HD? Vždyť má přeci po dekomprimaci více dat...

Jantars

Takze to bude asi stejny i u Zircon Funbox. Je to naprosto stejny menu a osazeni. Nekdy se stane, ze si komponenty takzvane navzájem nesednou a výsledek je potom uplne jiny nez ocekavame. Ja jsem zase zjistil, ze Homecast 3200 iR mel u me na Samsung LED ES 7000 taky trochu vyblity barvy. Zato Mascom 2000 HDCI USB mel podani barev sytejsi a přitom je to osazeni zn. Homecast typ 2001. To jen tak pro porovnani. Dobre podani obrazu mají prijimace Technisat, ale to je jina cenova relace.

HYPER
Registrace: 11/2010

Jantars

Tak je to jasné ne?Ten přístroj nebude moc dobrej.Mám na chalupě Skylink šrotík GoSat za asi 2800,- nebo tak nějak a obraz kupodivu dobrý.Na ZDF a dalších velmi dobrý. ;)

hobo

pokud chci mít jistotu tak si ho vezu domů na test a budu přepínat mezi oběma boxy pak to bude hned jasné........ ale stejně je to škoda, za ty prachy jsem si ho chtěl pořídit jako záložní

Jantars

Jantas, zkus i jiny kabel HDMI. Třeba nejaky ten silnejsi. Ja pouzivam od Mascom s feritovym magnetem. Nekdy se muze stat, ze zakopany pes muze byt i v kabelu.

HYPER
Registrace: 11/2010

A pak už jen kdyžtak 10x zdrávas.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra