![]() |
|
Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazuProsím nekamenovat, pořídil jsem rodičům tento skylink ready, za ty peníze to vypadá hezky, jednoduchá instalace, všechno prakticky bez chybky, "jen" bych řekl že kvalita zůstala na úrovni SD........ je možné že ten přístroj nekvalitně zobrazuje HD? Prošel jsem v nastavení kde co, i HDCP zapnul jestli ho třeba neomezuje kvalitou výstupu ale když jsem se třeba na eurosportu podíval na fotbal či jiné sporty tak se mi kvalita zdála dost tristní...... menu a statická grafika he ok, ale ten obraz .... má někdo zkušenosti? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazuno ,za ten peniaz je obraz v danej kvalite hd ready.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazujaká je tam televize? Levnější přijímače ukazují přes SCART či CINCH nic moc i když je to HD, pokud se to dá přes HDMI, bývá to daleko lepší. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazusorry zapomněl jsem - je tam panasonic plasma, samozřejmě se bavíme o HDMI..........shodou okoností mám doma tu samou plasmu proto mě to poměrně překvapilo....chtěl jsem si tenhle levný boxík koupit jako záložní, ale ten obraz se mi opravdu nelíbí..přemýšlím kde jsem mohl udělat chybu, ale nastavil jsem 1080p...... |
Jantars
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazu1080x1920 neboli lidově fullHD plasma abych byl přesný..... |
Jantars
![]() |
|
TakžeVýstup je nastaven na 1080i nebo p?Někdy je lepší to p nechat na TV.Full je obecně označováno p.Ale jaksi se nevyskytuje-nevysílá.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazupřednastaveno měli I. Pravda, mohu to přehodit, nicméně to určitě nepomůže, přehazoval jsem na p právě kvůli kvalitě.. |
Jantars
![]() |
|
JantarsPokud máš možnost třeba i přes obyč.monoblok ještě 19,2 tak do toho přístroje pust např. ZDF HD a hned budeš vidět kde je asi chyba..![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazujo zkusim, je tam ten monoblok......... |
Jantars
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazujj přesně, to by mělo být rozeznatelné i na té blikačce![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazuhele já si fakt nemůžu pomoct, mě se ten obraz zdá vyblitej i na ZDF HD :-(. Mě se jen tomu nechce věřit, chápu vyblitej SD obraz, ale HD? Vždyť má přeci po dekomprimaci více dat... |
Jantars
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazuTakze to bude asi stejny i u Zircon Funbox. Je to naprosto stejny menu a osazeni. Nekdy se stane, ze si komponenty takzvane navzájem nesednou a výsledek je potom uplne jiny nez ocekavame. Ja jsem zase zjistil, ze Homecast 3200 iR mel u me na Samsung LED ES 7000 taky trochu vyblity barvy. Zato Mascom 2000 HDCI USB mel podani barev sytejsi a přitom je to osazeni zn. Homecast typ 2001. To jen tak pro porovnani. Dobre podani obrazu mají prijimace Technisat, ale to je jina cenova relace. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
JantarsTak je to jasné ne?Ten přístroj nebude moc dobrej.Mám na chalupě Skylink šrotík GoSat za asi 2800,- nebo tak nějak a obraz kupodivu dobrý.Na ZDF a dalších velmi dobrý.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazupokud chci mít jistotu tak si ho vezu domů na test a budu přepínat mezi oběma boxy pak to bude hned jasné........ ale stejně je to škoda, za ty prachy jsem si ho chtěl pořídit jako záložní |
Jantars
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazuJantas, zkus i jiny kabel HDMI. Třeba nejaky ten silnejsi. Ja pouzivam od Mascom s feritovym magnetem. Nekdy se muze stat, ze zakopany pes muze byt i v kabelu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Synaps ZR 3000 kvalita HD obrazuA pak už jen kdyžtak 10x zdrávas.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |