Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

nová Digi 1.10.2015

můžu touto cestou požádat ty který mají už novou Digi aby sem napsali nějaký zkušenosti, zajímají mě jejich názory a hlavně bych si rád udělal představu kolik lidí již má tuto novou službu nainstalovanou, slibovali, že za 1 měsíc převedou na novou Digi 15 000 zákazníku, je čtvrtina měsíce za námi, takže by mi tu mělo odepsat cca 3 500 lidí tak jsem zvědav, vážím si každé odpovědi, děkuji

carlos87
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nová Digi 1.10.2015

2neuzil
No pokud to máš písemně že to můžeš zlikvidovat tak jo, protože aby se ti jako to dělalo UPC neozvalo za rok že si to nevrátil. Oni totiž jsou povinni to zařízení které si měl v pronájmu ekologicky zlikvidovat.
2hobo
od tebe taky nic jiného nečekám... :laughing:

Tak jinak nová DIGI je supr. kvalita i když SD mazanic tak je daleko lepší. STB je menší jak ten KAON co jsem měl před tím a lze to kdykoliv vyměnit v průběhu smlouvy za CAM MODUL (samozřejmě až budou). Kanály jsou rozházené a musím to seřadit. EPG funguje dobře. USB není HDMI kabel! Proto si ho nechte z minulého KAONu. Kvalita signálu na většině je 100%. a to bez výměny LNB. Nechtěl jsem protože s těmi novými jsou problémy. Paraboly co nově montují již nemají znak a jsou čisté. Jinak po migraci naběhně komplet nabídka i s HBO a EXTRA balíkem. (Extra zdarma na 1 měs, HBO prý na 3 měs)

Ptejte se. :)

janse
Registrace: 10/2014

u STB není kabel sem myslel... píšu z mobilu. :)

janse

Technik zvládá denně migrovat 8-9 zákazníků jen že jim kolabuje systém a tak v tom mají zmatek... :D

Cenu za migraci 300 Kč (600 express) se platí až v následujícím vyúčtování ne jak to bylo doposud hotově...

janse

Nová Digi

Super kvalita obrazu. ;) A to i SD. No napište někdo ze štastných pravdu.... ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Tak na 66 cm úhlopříčce asi jo :-)

bretah
Registrace: 9/2012

Superkvalita SD mazanic, tak na 80cm monitoru z 5 metrů ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Mě by zase zajímala ta kvalita signálu. A to bez výměny LNB.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Povědztě mi, Kefalín, čo si představujetě pod takým slovom migrácia? :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

pro rejpaly a nevěřící Jiříky...

já neřekl že je to super kvalita že je vidět určitě zlepšení.
Mám 107cm plazmu.
Kvalita signálů je u skoro všech kanálů 100% bez výměny LNB protože co přivezl technik bylo horší než sem před rokem měnil kvůli KAONu tak proč bych si ho měl nechat měnit. Technik mi sám řekl že příští týden budou mít kvalitnější LNB protože ty co mají nechytají některé kanály nebo kostičkují. Já taková problém nemám a neměl...

Zde máte obr kanálů NOVA HD. 100% signál, země Slovensko tam musí být jinak to nenajde ty SVK kanály, podle mě je to kvůli licencím...

http://oi60.tinypic.com/42wk2.jpg

janse

podle obrázku vidíte, že sice to je STB KAON M157 ale používá FW KAON NA1170 stejně jako na SVK což se dalo předpokládat.

janse

Dokonce

Supr kvalita abych tě citoval přesně. ;) Ani nevíš co jsi napsal před hodinou?

hobo

Nekonečný příběh.

Srpen - volám na linku Digi, volááám a volááá a nic.
Začátkem září posílám písemnou výpověď.
Po dvou dnech, ejhle volá operátor a přemlouvá at zůstanu, dohodnem se tedy že výpověď stornuje.
Po týdnu naleznu v poště písemné potvrzení od Digi že k 30.9.15 smlouvu ukončuje.
Opět volám , ale nic .Posílám tedy meil že na výpovědi tedy trvám a akceptuji ji.
Zabalím vybavení (krom paraboly) a posílám jim to do digi skladu.
Před pár minutami došla smska že mají linku přetíženou a omlouvají se ale že mají na vebu nové informace.
Tak fakt nevím.

;P ;P

sawfile
Registrace: 12/2006

Kuchař okultista Jurajda by ten rozruch kolem Digi označil jako "hrůzy nezrozeného"...

rs505
Registrace: 11/2009

Nejlepší je ta část o tom kvalitnějším LNB, které už bude chytat všechny kanály a nebude to kostičkovat..... Co tam v tý Lamě hulí....

bretah
Registrace: 9/2012

sawfile

Mám podobné zkušenosti s výpovědi u Digi.Možná ta nová LAMA bude dobrá,ale ten jejích přístup-zákaznická linka na které nic nevyřídíš,ale zaplatíš za nezastiženého operátora!! :laughing:

hoss
Registrace: 8/2015

Hobo strč si parabolu do (nevhodné slovo) a radši mlč. Tvoje OT jsou tu k ničemu a zbytečné tu zabírají místo.

janse

janse

Takže technik Ti potvrdil, že montují nějaké šroty LNB. To je určitě důležité pro ty, co na technika teprve čekají. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

Ano jsou na nic, kvalita skáče nahoru a dolů a nefunguje na něm asi 5 kanálu.

janse

Prý je reklamuji a všichni technici obdrží do týdne nové a kvalitní ale řekl že můj je stejně lepší.

janse

Do jistý míry je to pravda, protože svýho času Cigi montovala tak skvělý konvertory (obvykle to byly TWIN, ale viděl jsem i SINGLE) od Goldenu, že do roka a do dne se úplně rozpadla plastová krytka na ozařovači a voda pak dokonala dílo zkázy.
Ovšem co hlava nebere je, proč by měl klient platit za nějaký kontroly a servis nebo co to LAMA nacvičuje, když to zařízení není jeho? To je stejná pitomost jako by po mně chtěla kabelovka výpalný za nějakou kontrolu rozvodů v baráku nebo měření zesilovače kdesi v bedně ve sklepě. To by se zastavili až na protější straně sídliště, jak by letěli ven.

PoldaS

RE: nová Digi1.10.2015

Já o nějaké jejich LNB nestojím, koupil jsem si vlastní Quad na 2x Digi a 2x Freesat a nemám s příjmem žádné problémy. Technikovi jsem ochoten zaplatit a podepsat papíry, ale v mé kabeláži se ani náhodou hrabat nebude.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

To technikovi určitě nebude vadit ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Janse blbne pořád s těma srandovníma procentama...spíš by nás zajímalo, jaké technik naměřil parametry měřákem např. chybovost signálu apod. ;) :)))

drobeček

Parametry asi žádný, ale možná umí upéct chleba, udělat na půdě krov apod. Obvykle je totiž ten technik takový nějaký odbornosti, možná k tomu i zafidlá na violu :D

PoldaS

janse

chovej se a vyjadřuj slušně cucáčku.Kdo napsal že kvalita je supr já nebo ty?O satelitním příjmu víš tak něco z doslechu ty i s těma tvejma 100% kvality signálu.100% čeho jakých hodnot.Víš vubec co jsou rohodující ukazetele a jejich hodnoty pro správné nastavení paraboly ale i LNB?Nevíš tak šoupej nohama chovej se slušně.Já ti taky neříkám kam si máš svoje velmi chabé znalosti strčit.To jenom pro pořádek. ;P

hobo
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra