Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

nová Digi 1.10.2015

můžu touto cestou požádat ty který mají už novou Digi aby sem napsali nějaký zkušenosti, zajímají mě jejich názory a hlavně bych si rád udělal představu kolik lidí již má tuto novou službu nainstalovanou, slibovali, že za 1 měsíc převedou na novou Digi 15 000 zákazníku, je čtvrtina měsíce za námi, takže by mi tu mělo odepsat cca 3 500 lidí tak jsem zvědav, vážím si každé odpovědi, děkuji

carlos87
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nová Digi 1.10.2015

Omlouvám se za svou neinformovanost, mohl by mi někdo jednou větou (raději polopatě) říct, co tá Lama má vlastně lepšího/navíc, kvůli čemuž jsou lidi ochotní se jí dva roky upsat?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomík535

Já za sebe budu mluvit jenom pokud bude nadále Lama čr mít na příští tři roky PL tak bych o těch dvou letech přemýšlel.Jinak nikdy ani ve snu. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Já o ní nepřemýšlím a je mi jedno jestli má nebo nemá PL, a to jsem fotbalový fanoušek. Fotbalu je na satu stejně tolik, že nestíhám nsledovat všechno co bych chtěl a vždycky si tam něco zajímavého najdu třeba i na fta programech.

sirda
Registrace: 11/2006

jinak rok starý LNB je OXID SMART XT twin který funguje bez problémů s KAONem.

klidně si tu piště OT a vaše chytré narážky spolu s inteligentem HOBO. Je mi to jedno. TOto je názor na službu. Taky si nekoupíte auto aby jste věděly co tam běží za software když to jezdí, taky nebudete mít počítat a rozebírat když bude fungovat.

janse
Registrace: 10/2014

Janse blábolí páté přes deváté a neví která bije ... na 100 procent ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

hlavně že ty to víš chytráku. tyhle lidi odradí spoustu čtenářů. chceš sem normálně napsat a rozloží tě jak nějakého blba... njn na internetu je každej chytrej že

janse

Asi je jejich novej montér, tak se snaží. Sice mu to moc nejde, ale to se časem poddá :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

já určitě. jen sem psal ty věci které normálně na digi lince nezjistíš protože je přetížena a když to ta banda chytráků nenapíše jako první proč bych to sem nenapsal nebo si myslíte že když si tu na něco hrajete že jste lepší.

janse

drobeček

Nebav se s tím nýmandem,který jak jsi velmi správně poznamenal,plácá páté přes deváté a vubec ale vubec neví která bije.Navíc si ani neumí přečíst sám po sobě co tady napsal. :laughing: Viz kvalita obrazu super...... :O

hobo

chytat za slovo je vlastnost dětí. v pracovním životě musíš být opravdu oblíbený pokud nějakou práci máš. v osobním životě to stojí taky naprd co. hm nevadí když tak si zvyš EGO tady to ti jde.

janse

janse

To není chytání za slovo ale naopak tvoje následné tvrzení že jsi nic takového přeci nenapsal.A o muj život se laskavě vubec nestarej já se o ten tvuj také nestarám.Ale ego si rozhodně nepotřebuji zvyšovat protože mě to nic neříká a tady už vubec ne.Ale k té poznámce o tom jestli vubec nějakou práci mám si neodpustím jednu já.Celý tvuj projev tady na mě dělá dojem,že znáš peníze jenom z doslechu. ;)

hobo

já jsem nepsal že je SUPER kvalita ale jen a pouze supr o nové DIGI... (nabídka kanálů oproti staré) byla tam tečka jestli umíš číst!!!
CITACE:
Tak jinak nová DIGI je supr. kvalita i když SD mazanic tak je daleko lepší.

víš prd o životě. ano znám třeba peníze z doslechu. :D
celý život mám naprdlajs. již 13 roků se léčím na nevyléčitelnou rakovinu a peníze dostávám od státu protože sem rád když ráno vstanu a zapnu si TV... Tak že sem rád když se dožiju následujícího měsíce a vycucám zase stát. SUPR ne?

janse
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra