![]() |
|
VU+ SOLO SE V2Nedaří se mi nakonfigurovat správně tunery A a B, aby se mi otáčel motor. Mám správné nstavení tunerů najednoduchý rotor doplněnou zeměpisnou délku a šířku Když se chci dostat na příslušnou družici, motor se netočí. Musím jít do nastavení příjmu a potvrdit nastavení tuneru. Pak se teprve motor otočí. Nevím kde je chyba. Mám IMG VTI nový a setting aktualizovaný. |
amba
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO SE V2Asi treba pre jeden tuner urcit motor a potom ulozit, pripadne aj restart po ulozeni. Inak na dialku tazko hadat co tam mas definovane...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
VU+ SOLO SE V2Ano máš pravdu, na A tuneru to zprovoznit a B tuner nechat propojený s A. Díky. |
amba
![]() |
|
RE: VU+ SOLO SE V2v nastaveniach ... druhý tuner ... druhý kábel motorizovaného lnb.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO SE V2Máš špatně nastavení tuneru!A má být na rozšířené,bude točit anténou a B nastavení jednoduché!Ideální je mít Twin LNB!Každý tuner svůj svod! |
Skywalk
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
VU+ SOLO SE V2to:@Skywalk - to jsi mi poradil špatně.Nefunguje to. Jedině tak jak jsem napsal.Jen potřebuji dořešit, abych mohl nahrávat v rácmi jednoho satelitu z různých frekvencí, to se ještě nedaří, nevím jak nastavit tunery. |
amba
![]() |
|
RE: VU+ SOLO SE V2Ja sa obavam, ze to co ty chces nepojde bez druheho kabla. To je ako auto a 2 volanty a s kazdym by si tocil do ineho smeru... cize asi tak.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
VU+ SOLO SE V2to:@liquere. Znovu jsem se tím zabýval.Můžeš mi vysvětlit když zvolím ČT1HD fr. 12361, mohu se dívat při nahrávání i na fr. 12207,11933,11736,12524,11894,11972. Nemohu se dívat na 11874,11914,11796 a další.Při nahrávání těchto frekvencí nemohu se zase dívat na ty, co uvádím na začátku. Píše to "žádný tuner volný". |
amba
![]() |
|
RE: VU+ SOLO SE V2Polarizacia V alebo H jednoducho napisane, nemozes mat obidve naraz.Preto uplnu nezavislost ziskas len druhym kablom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+ SOLO SE V2Mám stejný přijímač jako Ty tak vím o čem mluvím!Přijímač má 2 tunery!Pokud chceš aby ti šly všechny frekvence jak H nebo V/při nahrávání/ musíš mít Twin LNB!A nastavení tuneru jak jsem Ti psal v prvním příspěvku!Kup si nový Twin Konvertor + kabel a pojede ti všecko,mužeš pak nahrávat z 15 frekvencí najednou! |
Skywalk
![]() |
|
RE: VU+ SOLO SE V2Oprava ! 15 programů ze dvou frekvencí! |
Skywalk
![]() |
|
![]() |