Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

VU+ SOLO SE V2

Nedaří se mi nakonfigurovat správně tunery A a B, aby se mi otáčel motor. Mám správné nstavení tunerů na
jednoduchý
rotor
doplněnou zeměpisnou délku a šířku
Když se chci dostat na příslušnou družici, motor se netočí. Musím jít do nastavení příjmu a potvrdit nastavení tuneru. Pak se teprve motor otočí.
Nevím kde je chyba. Mám IMG VTI nový a setting aktualizovaný.

amba
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ SOLO SE V2

Asi treba pre jeden tuner urcit motor a potom ulozit, pripadne aj restart po ulozeni. Inak na dialku tazko hadat co tam mas definovane...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

VU+ SOLO SE V2

Ano máš pravdu, na A tuneru to zprovoznit a B tuner nechat propojený s A. Díky.

amba

v nastaveniach ... druhý tuner ... druhý kábel motorizovaného lnb.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Máš špatně nastavení tuneru!A má být na rozšířené,bude točit anténou a B nastavení jednoduché!Ideální je mít Twin LNB!Každý tuner svůj svod!

Skywalk
Registrace: 5/2014

VU+ SOLO SE V2

to:@Skywalk - to jsi mi poradil špatně.Nefunguje to. Jedině tak jak jsem napsal.
Jen potřebuji dořešit, abych mohl nahrávat v rácmi jednoho satelitu z různých frekvencí, to se ještě nedaří, nevím jak nastavit tunery.

amba

Ja sa obavam, ze to co ty chces nepojde bez druheho kabla. To je ako auto a 2 volanty a s kazdym by si tocil do ineho smeru... cize asi tak. :mad:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

VU+ SOLO SE V2

to:@liquere. Znovu jsem se tím zabýval.Můžeš mi vysvětlit když zvolím ČT1HD fr. 12361, mohu se dívat při nahrávání i na fr. 12207,11933,11736,12524,11894,11972. Nemohu se dívat na 11874,11914,11796 a další.Při nahrávání těchto frekvencí nemohu se zase dívat na ty, co uvádím na začátku. Píše to "žádný tuner volný".

amba

Polarizacia V alebo H jednoducho napisane, nemozes mat obidve naraz.Preto uplnu nezavislost ziskas len druhym kablom.

liquere

Mám stejný přijímač jako Ty tak vím o čem mluvím!Přijímač má 2 tunery!Pokud chceš aby ti šly všechny frekvence jak H nebo V/při nahrávání/ musíš mít Twin LNB!A nastavení tuneru jak jsem Ti psal v prvním příspěvku!Kup si nový Twin Konvertor + kabel a pojede ti všecko,mužeš pak nahrávat z 15 frekvencí najednou!

Skywalk

Oprava ! 15 programů ze dvou frekvencí!

Skywalk

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra