![]() |
|
Sms od DigiDnes mi přišla od Digi sms, že z důvodu zahlceni jejich infolinky umisťují na jejich stránky nové informace a kontaktní formuláře, myslel jsem, že je to sms s číslem na technika abych si konečně mohl domluvit instalaci jejich nové služby, ale to jsem se spletl a na jejich stránkách jsem také žádnou změnu nezjistil |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE:Sms od Digikdyz budu mit novou digi tak staci vymenit jenom satelitni pristroj za stary na novy od nich...tak u toho nepotrebuju technika nebo se pletu?dik...loni mi pristroj dovezla PPL a podepsal smlouvu u auta. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
SMS OD DIGINejlépe si zjistit na netu adresu dealera DIGI,býva to obvykle prodejna se saty a si to osobně objednat tak jak jsem to měsíci čekání provedl já. |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
Sms od DigiMně to také minulý rok dovezlo Ppl, ale teď po novu ti to musí přijet zprovoznit technik Digi |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
SMS OD DIGISamozřejmě ,že technik od DIGI,21.10.16 hod.jasný! |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE:Sms od Digiprece napojim kabel od satelitu na pristroj a je to...nechapu toho technika co by delal v pokoji jeste..kdyz to dokaze kazdy napojit kabel a zapnout telku a satelitni pristroj a nastavit jazyk a vyhledat kanaly. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
RE: Sms od DigiAle musíš mu dát 300 plus další práce a doprava a jseš tam za litr |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
:Sms od DigiKdyž v roce 2006 začínalo DIGI TV tak jsem podepsal v prodejně smlouvu dali mě parabolu, držák a přístroj s kartou a ostatní jsem doma nastavil bez technika ale po roce jsem smlouvu zrušil a byl jsem rád že jsem se DIGI zbavil. A dodnes nelituji přechod ke SKYLINKU .![]() ![]() |
atrapssss
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
RE: Sms od DigiJirko, místo těch tvých blábolů se raději věnuj jazyku českému, protože to co ty plodíš, to je vážně na pováženou. Pak přijď diskutovat, ok?Ještě k tomu tvému názoru, platí se pouze migrace 300 Kč, žádná doprava, ani práce ani nic jiného, kapišto, nebo to chceš napsat ještě jasněji? |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
MaxikDěkuji za tvé inteligentní info.Ať se ti daří. |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: Sms od Digi@kolopik: Tak mne na Slovensku keď menili Digi a zapájali mi Novú Digi, tak technik bol na mieste. Vymenil mi parabolu, premeral signál no a samozrejme aj podpísať bolo potrebné nejaké veci. Parabolu mám nastavenú tak, že nepamätám nijaký výpadok |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: Sms od DigiJirko, přestaň si vymýšlet a podobných příspěvků se můžeme ušetřit, ale to tvé plivání už je vážně moc, zvlášť když o tom nevíš ani zlba .. |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
![]() |