Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Sms od Digi

Dnes mi přišla od Digi sms, že z důvodu zahlceni jejich infolinky umisťují na jejich stránky nové informace a kontaktní formuláře, myslel jsem, že je to sms s číslem na technika abych si konečně mohl domluvit instalaci jejich nové služby, ale to jsem se spletl a na jejich stránkách jsem také žádnou změnu nezjistil

carlos87
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Sms od Digi

kdyz budu mit novou digi tak staci vymenit jenom satelitni pristroj za stary na novy od nich...tak u toho nepotrebuju technika nebo se pletu?dik...loni mi pristroj dovezla PPL a podepsal smlouvu u auta.

kolopik
Registrace: 4/2014

SMS OD DIGI

Nejlépe si zjistit na netu adresu dealera DIGI,býva to obvykle prodejna se saty a si to osobně objednat tak jak jsem to měsíci čekání provedl já.

a2580123a
Registrace: 10/2014

Sms od Digi

Mně to také minulý rok dovezlo Ppl, ale teď po novu ti to musí přijet zprovoznit technik Digi

carlos87
Registrace: 2/2008

SMS OD DIGI

Samozřejmě ,že technik od DIGI,21.10.16 hod.jasný!

a2580123a
Registrace: 10/2014

RE:Sms od Digi

prece napojim kabel od satelitu na pristroj a je to...nechapu toho technika co by delal v pokoji jeste..kdyz to dokaze kazdy napojit kabel a zapnout telku a satelitni pristroj a nastavit jazyk a vyhledat kanaly.

kolopik
Registrace: 4/2014

RE: Sms od Digi

Ale musíš mu dát 300 plus další práce a doprava a jseš tam za litr

jiri55
Registrace: 7/2015

:Sms od Digi

Když v roce 2006 začínalo DIGI TV tak jsem podepsal v prodejně smlouvu dali mě parabolu, držák a přístroj s kartou a ostatní jsem doma nastavil bez technika ale po roce jsem smlouvu zrušil a byl jsem rád že jsem se DIGI zbavil. A dodnes nelituji přechod ke SKYLINKU . Rv Rv

atrapssss
Registrace: 5/2015

Jirko, místo těch tvých blábolů se raději věnuj jazyku českému, protože to co ty plodíš, to je vážně na pováženou. Pak přijď diskutovat, ok?

Ještě k tomu tvému názoru, platí se pouze migrace 300 Kč, žádná doprava, ani práce ani nic jiného, kapišto, nebo to chceš napsat ještě jasněji?

Maxik23
Registrace: 5/2013

Maxik

Děkuji za tvé inteligentní info.Ať se ti daří.

jiri55
Registrace: 7/2015

@kolopik: Tak mne na Slovensku keď menili Digi a zapájali mi Novú Digi, tak technik bol na mieste. Vymenil mi parabolu, premeral signál no a samozrejme aj podpísať bolo potrebné nejaké veci. Parabolu mám nastavenú tak, že nepamätám nijaký výpadok

LuboTS
Registrace: 5/2006

Jirko, přestaň si vymýšlet a podobných příspěvků se můžeme ušetřit, ale to tvé plivání už je vážně moc, zvlášť když o tom nevíš ani zlba ..

Maxik23
Registrace: 5/2013

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra