![]() |
|
Windows 10Mám Windows Vista, je možno instalovat W. 10 na tento počítač?Omlouvám se, že to sem asi sotva patří. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Windows 10Chudak nejaky clovek co je teraz v rozpakoch ked toto cita......kostik - aky procak ma tvoj probook? Pod AMD patri vselico co pokupili, tak sa necuduj. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Windows 10Já tomu opravdu vůbec nerozumím. Moje příspěvky vychází z pozorování. Nainstaluju Windows 8.1 a vidím jaký to má obraz s nejnovějším ovladačem od firmy NVidia. Pak nainstaluju Windows 7 se všemi aktualizacemi a opět s nejnovějším ovladačem. Obraz vypadá nevýrazně, zašedle, neostře. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Windows 10Vorti to neries, to predsa sa da vsetko stelovat, ale nepodstatne. Kazdy bude aj tak pouzivat co mu vahovuje, alebo co tokaze spojazdnit. Mozu byt rozdiely v zakladnom nastaveni driverov po cerstvej instalacii, ale co zmanil sam novsi alebo starsi windows je ina vec. A je rozdiel ci mas pocitac na hraciciky alebo pracu.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Windows 10To mi samozřejmě neuniklo, že existuje Nvidia control panel.![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Windows 10Ked chces super kvalitu obrazu u videa, tak pouzijes mpc a tam sa môzes pohrat kolko chces. Najdes na freaku. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Windows 10K fungovaniu staci ovladac, nepotrebujes nejaky kontrol panel.Okrem toho kto pocitac pouziva na pozeranie filmov nech sa trapi ako chce....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Windows 10Pro tvojí informaci: Počítač je nejlepší multimediální centrum. Všechno máš pod kontrolou, nikdo ti nevnucuje žádná omezení. Máš k dispozici ohromující výkon. Nikdo ti svévolně nezruší tvůj účet (stává se na Playstation). |
toothpick
![]() |
|
RE: Windows 10AK pocitac splna hardverove poziadavky tak win10 je urcite mozne nainstalovat, len si ho asi budes musiet kupit. Free upgrade je z win8.1 a win7. Aspon sa mi zda, ze je to takto, opravte ma, ak sa mylim. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |