Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Windows 10

Mám Windows Vista, je možno instalovat W. 10 na tento počítač?
Omlouvám se, že to sem asi sotva patří.

navrazde
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Windows 10

Chudak nejaky clovek co je teraz v rozpakoch ked toto cita......

kostik - aky procak ma tvoj probook? Pod AMD patri vselico co pokupili, tak sa necuduj.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Já tomu opravdu vůbec nerozumím. Moje příspěvky vychází z pozorování. Nainstaluju Windows 8.1 a vidím jaký to má obraz s nejnovějším ovladačem od firmy NVidia. Pak nainstaluju Windows 7 se všemi aktualizacemi a opět s nejnovějším ovladačem. Obraz vypadá nevýrazně, zašedle, neostře.

toothpick
Registrace: 11/2014

Vorti to neries, to predsa sa da vsetko stelovat, ale nepodstatne. Kazdy bude aj tak pouzivat co mu vahovuje, alebo co tokaze spojazdnit. Mozu byt rozdiely v zakladnom nastaveni driverov po cerstvej instalacii, ale co zmanil sam novsi alebo starsi windows je ina vec. A je rozdiel ci mas pocitac na hraciciky alebo pracu. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

To mi samozřejmě neuniklo, že existuje Nvidia control panel. :laughing: Ale pochybuju, že tam našteluješ stejnou kvalitu. Ale když myslíš...

toothpick

Ked chces super kvalitu obrazu u videa, tak pouzijes mpc a tam sa môzes pohrat kolko chces. Najdes na freaku.

Kasr
Registrace: 8/2008

K fungovaniu staci ovladac, nepotrebujes nejaky kontrol panel.Okrem toho kto pocitac pouziva na pozeranie filmov nech sa trapi ako chce.... :laughing:

liquere

Pro tvojí informaci: Počítač je nejlepší multimediální centrum. Všechno máš pod kontrolou, nikdo ti nevnucuje žádná omezení. Máš k dispozici ohromující výkon. Nikdo ti svévolně nezruší tvůj účet (stává se na Playstation).

toothpick

AK pocitac splna hardverove poziadavky tak win10 je urcite mozne nainstalovat, len si ho asi budes musiet kupit. Free upgrade je z win8.1 a win7. Aspon sa mi zda, ze je to takto, opravte ma, ak sa mylim.

JanoHels
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra