, sekce: Zkušenosti |
|
Windows 10Mám Windows Vista, je možno instalovat W. 10 na tento počítač?Omlouvám se, že to sem asi sotva patří. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
|
|
RE: Windows 10Chudak nejaky clovek co je teraz v rozpakoch ked toto cita......kostik - aky procak ma tvoj probook? Pod AMD patri vselico co pokupili, tak sa necuduj. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Windows 10Já tomu opravdu vůbec nerozumím. Moje příspěvky vychází z pozorování. Nainstaluju Windows 8.1 a vidím jaký to má obraz s nejnovějším ovladačem od firmy NVidia. Pak nainstaluju Windows 7 se všemi aktualizacemi a opět s nejnovějším ovladačem. Obraz vypadá nevýrazně, zašedle, neostře. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
|
|
RE: Windows 10Vorti to neries, to predsa sa da vsetko stelovat, ale nepodstatne. Kazdy bude aj tak pouzivat co mu vahovuje, alebo co tokaze spojazdnit. Mozu byt rozdiely v zakladnom nastaveni driverov po cerstvej instalacii, ale co zmanil sam novsi alebo starsi windows je ina vec. A je rozdiel ci mas pocitac na hraciciky alebo pracu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Windows 10To mi samozřejmě neuniklo, že existuje Nvidia control panel. |
toothpick
|
|
RE: Windows 10Ked chces super kvalitu obrazu u videa, tak pouzijes mpc a tam sa môzes pohrat kolko chces. Najdes na freaku. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 739 |
|
|
RE: Windows 10K fungovaniu staci ovladac, nepotrebujes nejaky kontrol panel.Okrem toho kto pocitac pouziva na pozeranie filmov nech sa trapi ako chce....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Windows 10Pro tvojí informaci: Počítač je nejlepší multimediální centrum. Všechno máš pod kontrolou, nikdo ti nevnucuje žádná omezení. Máš k dispozici ohromující výkon. Nikdo ti svévolně nezruší tvůj účet (stává se na Playstation). |
toothpick
|
|
RE: Windows 10AK pocitac splna hardverove poziadavky tak win10 je urcite mozne nainstalovat, len si ho asi budes musiet kupit. Free upgrade je z win8.1 a win7. Aspon sa mi zda, ze je to takto, opravte ma, ak sa mylim. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|