![]() |
|
Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD rozlišeníDobrý den,chtěl bych se poradit,jakou sledovací platformu zvolit. Mám televizor Samsung 7002 a nemohu se rozhodnout,zda zvolit satelitní vysílání (Skylink) nebo internetové vysílání (O2 TV).Výhradně se mi jedná o kvalitu sledování programů v HD rozlišení. Děkuji za odpovědi. |
Losos
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 19 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Prašť jak uhoď. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...O2 si může objednat leda nesvéprávnej...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
NesvépravnejNo vídíte to, tak já jsem asi nesvéprávnej a to mi zatím občanku nechali. O2TV mám a jsem absolutně spokojený. Co je za problém? Platím za TV + internet úplně stejně jako jinde u konkurence, možná dokonce míň (nebavím se o malých lokálních hráčích, ti mají možná net lepší, ale u mně nic jiného stejně není a WiFi internet neberu. Kabel je kabel :) ), HD jede naprosto bez problémů (je to ale ovlivněno blízkostí ústředny, to uznávám), skladba programů naprosto vyhovuje, dokumenty, dětské, sportovní snad všechny, co jsou u nás na trhu. Pro mě třeba podstatné, protože na nic jiného se v TV stejně skoro dívat nedá. Fotbalové ligy z celé Evropy (kromě La Ligy, ale u nás stejně nikdo nemá), NHL, NBA, NFL, bude NCAA basket, tenis, golf... Navíc HBO i v HD verzi až do léta 2016 v ceně, pro toho, kdo rád filmy. To, že toho tam zase moc není je skoro jedno, jiná filmová konkurence tu stejně není, snad jen Film Europe pro fajnšmekry :) Jestli to nebude vždy jen takové plácání do vody těch, co to mít nemůžou. Infrastruktura není pro každého k dispozici, bohužel, to je velké minus, ale pro ty, co to k dispozici mají, proč ne? |
johny265
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
Skylink .....Skylink, O2 TV nedoporučuju. |
jarouch1
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...V místech, kde má O2 rychlý internet je určitě nejlepší volbou. Veškeré sporty, zpětné shlédnutí, přeskočení reklam...![]() Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
Lososzbytočna otazka: každy ti poradi to čo ma doma...![]() |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
PoldíkŽe seš nesvéprávnej ty, neznamená, že musí být i ostatní!!![]() ![]() |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Já to tušil, že se tady objeví nohsledi O2 a začnou prskat na všechny strany. A taky se tak stalo :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Jestli tady někdo prská, tak jsi to ty Poldíku. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
vsetkoje losos relativne...zrejme bude najrozumnejsie vyskusat tvoju UHD telku najprv doma, trebars s pozicanou skylink kartou. nasledne telku vyskusat napr. u tvojho kamosa co ma O2tv. pri osobnom porovnani sa sam rozhodnes. nakoniec nemusis, avsak mozes sa rozhodnut RADSEJ na zahranicneho sat. providera z dovodu kvality obrazu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Nejprve si zjisti (vyzkoušej), zda ti vůbec HD kanály od O2 půjdou, zda nejsi daleko od ústředny a potom až porovnávej. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Jsem 950m od ústředny a rychlost netu max 22Mbit a HD v poho... Jen že z netu zbude cca 15Mbit při zapnuté telce. |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
dvbt1tak nejak...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Mně zbyde z 18 Mbit 11Mbit a net na standardní brouzdání včetně steamování ze Streamu nebo Youtube je úplně v pohodě :)@PoldaS - noshledy si nechte od cesty, chce se to podívat na věc bez emocí |
johny265
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
LososPodstatné,už tady padlo-nejdůležitější je, zda u O2TV dosáhneš na příjem v kvalitě HD,pokud ano, tak není co řešit. |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Ještě k tomu O2 konkrétněji. Dodávají na sledování naprostej krám, kde výtuhy několikrát denně nejsou vůbec výjimkou (pořídit vlastní box asi nelze). Úmrtnost toho jejich křápu je taky celkem vysoká a hlavně to nemožně pomalý přepínání stanic. O spojitosti s rychlostí netu už tady psali jiní. Skutečně nevím, co je na tý službě tak úchvatnýho, že má smysl o ní přemýšlet? A nahrávání? To dneska zvládne jak televizor, tak každej satelitní přijímač a nahrávku mám na svým HDD po dobu, jak dlouho chci. Ne kdesi týden nebo kolik a pak nic, jako u O2.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
lososani jedno ani druhé ,zlodějina oboje ,měj se |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Na konkurenčním webu psal chlapík, který tam občas píše i články, že je celkem problém s nahráváním u O2. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Problém nastane, pokud se rozhodneš, že by si chtěl O2TV dvě. To už z internetu nezbude nic. :D |
janse
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...S nahráváním problém určitě není. Odkliknu si to přes mobilní aplikaci nebo web nebo TV. Koukat můžu bez problémů na všech třech. Horší je to s přetáčením které tak trohu blbne ale je tam možnost posouvání které je v pohodě. |
janse
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Já mám obĕ platformy a rozdíl v kvalitĕ nepozoruji. Ale pak přepnu třeba na ZDF HD a jsem nĕkde úplnĕ jinde... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...O2 je zlodějina, ale jednoznačně má před sebou skvělou budoucnost. Protože umí levně distribuovat novácké a primácké stanice v HD kvalitě. A to je přesně to, co lidé chtějí. Liga mistrů nebo Premier League je proti tomu okrajová záležitost.Osobně mám od O2 internet s rychlostí 50/10 na metaliské síti a od té doby jsem na ně přestal nadávat. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Minulý týždeň som bol na pobočke O2 v Olomouckej Šantovke kvôli výmene starej sim, za novú micro sim. Pri vedlajšom pultíku bol manželský pár, ktorý sa sťažoval, že sa im O2TV seká a niekedy sú výpadky programov aj niekoľko minutové. Ďalej sa sťažovali, že nahrávané programy im nenahráva do konca. Malo ísť o niečo z Novy. Predavač im povedal, že na vine nie je O2, ale Nova, ktorá nedodržuje časy vysielania a dáva dlhé reklamy. Nad ostatnými vecami predavač len krčil plecami a vravel, že u nich na predajni sa nič neseká, tak chyba bude u nich doma. Doporučil im vytiahnuť router aj prijímač zo siete na pár minút a možno sa to zlepší. Ak sa im to nezlepší tak majú volať technika, ktorý im službu inštaloval. Ale predavač nezabudol podotknúť, že takú ponuku ako majú oni, nemá nikto iný. |
lolofon11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...Před tím jsem měl O2TV se starým stříbrným STB asi 3 roky a nyní mám asi 2 měs novou O2TV s černým STB a vše v poho.Neseká se a nahrávání v poho. Líbí se mi že to nahraje aníž by byl spuštěný (zapnutý) STB narozdíl od satelitu. Dále že nahrávání můžu zadat i když pořad dávají a je třeba půlka pryč. Zadám nahrát a mám ho celý. Problém může být když má někdo O2TV na staré pomalé ADSL lince. |
janse
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...toothpick@ Lidi sice chtějí Novácký a Primácký stanice, ale je jim vcelku jedno jestli HD nebo SD. Ostatně pozemní příjem je nabízí jenom v SD a nikomu to žíly netrhá.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
![]() |