Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD rozlišení

Dobrý den,
chtěl bych se poradit,jakou sledovací platformu zvolit. Mám televizor
Samsung 7002 a nemohu se rozhodnout,zda zvolit satelitní vysílání
(Skylink) nebo internetové vysílání (O2 TV).Výhradně se mi jedná
o kvalitu sledování programů v HD rozlišení. Děkuji za odpovědi.

Losos
Registrace: 6/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink nebo O2 TV - kvalita obrazu v HD r...

Prašť jak uhoď.

bretah
Registrace: 9/2012

O2 si může objednat leda nesvéprávnej...

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Nesvépravnej

No vídíte to, tak já jsem asi nesvéprávnej a to mi zatím občanku nechali. O2TV mám a jsem absolutně spokojený. Co je za problém? Platím za TV + internet úplně stejně jako jinde u konkurence, možná dokonce míň (nebavím se o malých lokálních hráčích, ti mají možná net lepší, ale u mně nic jiného stejně není a WiFi internet neberu. Kabel je kabel :) ), HD jede naprosto bez problémů (je to ale ovlivněno blízkostí ústředny, to uznávám), skladba programů naprosto vyhovuje, dokumenty, dětské, sportovní snad všechny, co jsou u nás na trhu. Pro mě třeba podstatné, protože na nic jiného se v TV stejně skoro dívat nedá. Fotbalové ligy z celé Evropy (kromě La Ligy, ale u nás stejně nikdo nemá), NHL, NBA, NFL, bude NCAA basket, tenis, golf... Navíc HBO i v HD verzi až do léta 2016 v ceně, pro toho, kdo rád filmy. To, že toho tam zase moc není je skoro jedno, jiná filmová konkurence tu stejně není, snad jen Film Europe pro fajnšmekry :) Jestli to nebude vždy jen takové plácání do vody těch, co to mít nemůžou. Infrastruktura není pro každého k dispozici, bohužel, to je velké minus, ale pro ty, co to k dispozici mají, proč ne?

johny265
Registrace: 3/2010

Skylink .....

Skylink, O2 TV nedoporučuju.

jarouch1
Registrace: 3/2009

V místech, kde má O2 rychlý internet je určitě nejlepší volbou. Veškeré sporty, zpětné shlédnutí, přeskočení reklam... :8)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Losos

zbytočna otazka: každy ti poradi to čo ma doma... ;)

par32
Registrace: 11/2007

Poldík

Že seš nesvéprávnej ty, neznamená, že musí být i ostatní!! :laughing: :laughing: Nebo se řídíš heslem "Podle sebe soudím tebe??" Přesně jak to napsal johny265.

kasi71
Registrace: 5/2008

Já to tušil, že se tady objeví nohsledi O2 a začnou prskat na všechny strany. A taky se tak stalo :D

PoldaS

Jestli tady někdo prská, tak jsi to ty Poldíku.

gliderman
Registrace: 6/2008

vsetko

je losos relativne...zrejme bude najrozumnejsie vyskusat tvoju UHD telku najprv doma, trebars s pozicanou skylink kartou. nasledne telku vyskusat napr. u tvojho kamosa co ma O2tv. pri osobnom porovnani sa sam rozhodnes. nakoniec nemusis, avsak mozes sa rozhodnut RADSEJ na zahranicneho sat. providera z dovodu kvality obrazu...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Nejprve si zjisti (vyzkoušej), zda ti vůbec HD kanály od O2 půjdou, zda nejsi daleko od ústředny a potom až porovnávej.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Jsem 950m od ústředny a rychlost netu max 22Mbit a HD v poho... Jen že z netu zbude cca 15Mbit při zapnuté telce.

janse
Registrace: 10/2014

dvbt1

tak nejak...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Mně zbyde z 18 Mbit 11Mbit a net na standardní brouzdání včetně steamování ze Streamu nebo Youtube je úplně v pohodě :)

@PoldaS - noshledy si nechte od cesty, chce se to podívat na věc bez emocí

johny265
Registrace: 3/2010

Losos

Podstatné,už tady padlo-nejdůležitější je, zda u O2TV dosáhneš na příjem v kvalitě HD,pokud ano, tak není co řešit.

hoss
Registrace: 8/2015

Ještě k tomu O2 konkrétněji. Dodávají na sledování naprostej krám, kde výtuhy několikrát denně nejsou vůbec výjimkou (pořídit vlastní box asi nelze). Úmrtnost toho jejich křápu je taky celkem vysoká a hlavně to nemožně pomalý přepínání stanic. O spojitosti s rychlostí netu už tady psali jiní. Skutečně nevím, co je na tý službě tak úchvatnýho, že má smysl o ní přemýšlet? A nahrávání? To dneska zvládne jak televizor, tak každej satelitní přijímač a nahrávku mám na svým HDD po dobu, jak dlouho chci. Ne kdesi týden nebo kolik a pak nic, jako u O2.

PoldaS

losos

ani jedno ani druhé ,zlodějina oboje ,měj se

marksony
Registrace: 3/2006

Na konkurenčním webu psal chlapík, který tam občas píše i články, že je celkem problém s nahráváním u O2.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Problém nastane, pokud se rozhodneš, že by si chtěl O2TV dvě. To už z internetu nezbude nic. :D

janse

S nahráváním problém určitě není. Odkliknu si to přes mobilní aplikaci nebo web nebo TV. Koukat můžu bez problémů na všech třech. Horší je to s přetáčením které tak trohu blbne ale je tam možnost posouvání které je v pohodě.

janse

Já mám obĕ platformy a rozdíl v kvalitĕ nepozoruji. Ale pak přepnu třeba na ZDF HD a jsem nĕkde úplnĕ jinde...

rs505
Registrace: 11/2009

O2 je zlodějina, ale jednoznačně má před sebou skvělou budoucnost. Protože umí levně distribuovat novácké a primácké stanice v HD kvalitě. A to je přesně to, co lidé chtějí. Liga mistrů nebo Premier League je proti tomu okrajová záležitost.
Osobně mám od O2 internet s rychlostí 50/10 na metaliské síti a od té doby jsem na ně přestal nadávat.

toothpick
Registrace: 11/2014

Minulý týždeň som bol na pobočke O2 v Olomouckej Šantovke kvôli výmene starej sim, za novú micro sim. Pri vedlajšom pultíku bol manželský pár, ktorý sa sťažoval, že sa im O2TV seká a niekedy sú výpadky programov aj niekoľko minutové. Ďalej sa sťažovali, že nahrávané programy im nenahráva do konca. Malo ísť o niečo z Novy. Predavač im povedal, že na vine nie je O2, ale Nova, ktorá nedodržuje časy vysielania a dáva dlhé reklamy. Nad ostatnými vecami predavač len krčil plecami a vravel, že u nich na predajni sa nič neseká, tak chyba bude u nich doma. Doporučil im vytiahnuť router aj prijímač zo siete na pár minút a možno sa to zlepší. Ak sa im to nezlepší tak majú volať technika, ktorý im službu inštaloval. Ale predavač nezabudol podotknúť, že takú ponuku ako majú oni, nemá nikto iný.

lolofon11
Registrace: 10/2008

Před tím jsem měl O2TV se starým stříbrným STB asi 3 roky a nyní mám asi 2 měs novou O2TV s černým STB a vše v poho.
Neseká se a nahrávání v poho. Líbí se mi že to nahraje aníž by byl spuštěný (zapnutý) STB narozdíl od satelitu. Dále že nahrávání můžu zadat i když pořad dávají a je třeba půlka pryč. Zadám nahrát a mám ho celý.
Problém může být když má někdo O2TV na staré pomalé ADSL lince.

janse

toothpick@ Lidi sice chtějí Novácký a Primácký stanice, ale je jim vcelku jedno jestli HD nebo SD. Ostatně pozemní příjem je nabízí jenom v SD a nikomu to žíly netrhá.

PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra