![]() |
|
multistandar tuner tbsZdravím, narazil jsem na zajimavý tuner od tbs, planují ho zřejmě prodavat i u nás, jelikož jsem narazil na:http://cs.olmi.tv/d/tbs5520-multi-standard-tv-tuner-usb-box-1000760/ a zajimalo by mě jestli ten satelitní tuner umí i blindscan a transpondery s multistream, jelikož takovyhle all in one tuner by se mi hodil. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsTBS5980 za velice pěkných 56 amerických dolarů. Nabídka končí dnes v noci. U nás se prodává za tři tisíce Kč.http://www.buydvb.net/ |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbstu satellite only tbs5980 mam doma :D |
Qquiderr
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbshmm, ale to není multituner a u buydvb připočítej dopravu + poplatky za poaypal nebo western union a až se ti to třeba pokazí, hodíš ji do popelnice. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsTy seš teda expert přímo z českých luhů a hájů.1. TBS 5980 podporuje multistream a ACM/VCM. Nepodporuje pouze exotické modulace. 2. Paypal nevybírá žádné poplatky od zákazníků. Já bych spíš řekl, že můžeš zaplatit českým úřadům nějaké clo. |
toothpick
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsa ten 5520? Jak je na tom s blindscanem, multistreamem a vcm/acm? |
Qquiderr
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsJá myslím, že se ještě neprodává. Ale bude to drahá hračka, proto jsem zmiňoval ten TBS 5980. Nebyl v tom zlý úmysl. |
toothpick
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsvíš, teď je u nás velké HALÓ kolem DVB-T2. Lidé si na to hromadně kupují přijímače... Ale položme si otázku: Nepředběhli zde trochu diváci naše české poskytovatele? Potřebuje to vůbec někdo? |
toothpick
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsto jsou lidi z pohranici vortiku.... |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsZ jakého pohraničí? Rakušáci vysílají v DVB-T2 kódovaně. A nic jiného se zde v DVB-T2 snad ani nechytá. |
toothpick
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbstreba to dopadne stejne jako s 3d televizi... ikdyz t2 bude mit pravdepodobne lepsi budoucnost.... |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsBudoucnost mít bude, to já vůbec nezpochybňuju. Ale když si tuhle hračku koupíš dneska, tak se toho vůbec nedožije![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsHmm, možná nejsem expert, ale 5980 nepodporuje multipříjem DVB-S/S2/T/T2/C a ISDB-T nebo snad ano? Když o tom víš prdlačky, raději se do toho nepleť. Ty tvé odpovědi jsou mnohdy hodně legrační.:-)) |
matchboxx
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsMoje otázka se týká toho, jestli je pro to v Čechách nějaké praktické využití. Jestli není náhodou rozumnější si koupit ten můj TBS 5980. |
toothpick
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsNevím možná to nechápu, chce terestrial, satelit a kabelovku v jednom, proto asi multistandard a řekl bych, že to není multistream. Satelitní kartu má doma. |
matchboxx
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsOK. Tak možná jsem úplně bIbý a dají se na tom sledovat nějaké špičkové kabelové nebo terestrické programy. |
toothpick
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsmam 2 karty, první tbs 5980 a druhou pinnacle T2 290e, první umí DVB-S/S2 (včetně multi stream transponderů), druhá umí DVB-T/T2, dokonce mi na nich šlape i hbbtv, ale chtel jsem jestli se vyplati kartaa all in one, a nejvic mě zajímá ta tbs 5520 hlavně co umí její satelitní část. |
Qquiderr
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsNo právě. Koho by zajímala ta pozemní nebo kabelová část, když tam nic zajímavého ke sledování není. A na to co je, tak stačí bohatě nějaký USB stick za dvě stovky. |
toothpick
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsHmm, zase kecy, ukaž mi tedy alespoň jeden funkční USB-DVB-T2 stick za dvě stovky. To ,že ty DVB-T nesleduješ neznamená, že ani ostatní nebudou. |
matchboxx
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsDVB-T2 vůbec nepotřebuješ. Na co, proboha?![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsJá DVB-T2 přijímám a sleduji na 5881. Kodovanou SimpliTV. Ale nikoho dalšího takového neznám...![]() On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsOno právě až to bude mít nějaký smysl, tak ten DVB-T2 USB stick se skutečně bude za dvě stovky prodávat. A nebo je taky možné, že se bude používat kódování a pak ty svoje DVB-T2 přijímače vyhodíte do popelnice.![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsKartu na DVB-T2 mám predevsim na testy a studium, pro TBSky existuje plno zajímavých měřicích SW a analyzátorů. Na čumendo to ma smysl jen kvůli ORF1HD.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsJá myslím, že rozhodně české DVB-T2 bude (částečně) placené. Přičemž ta placená služba samozřejmě umožní se stejným zařízením přijímat i tu volně vysílanou FTA část. |
toothpick
![]() |
|
RE: multistandar tuner tbsJá si to nemyslím. Já to vím.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |